Page 99 of 225 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199 ... LastLast
Results 2,451 to 2,475 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by viper® View Post
    A ko je sudio?
    jedan od onih blizanaca...
    nocas idem na zelenika-kumbor...zelenika nije izgubila kuci 13 godina...

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

Eo ima Kumbor nadoknadio za svih 13 godina...desetak razlike ne znam tacno u korist Kumbora...

Zojka je doktor
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

svaka cast momcima..
    neko pomenu, dje i kad je docek?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FiX View Post
    svaka cast momcima..
    neko pomenu, dje i kad je docek?
    Ja jos ne zasnadoh. Juce na vijesti RTCG rekose docek u nedjelju vece, a juce
    isto samo kasnije rekose, docek sjutravece oko 21h...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    jedan od onih blizanaca...
    nocas idem na zelenika-kumbor...zelenika nije izgubila kuci 13 godina...
    Kako ih je Kumbor otresooo:lolblue: Svaka cast!Al ipak Risan osvaja titulu, dobili smo sinoc Bokelja 11:10!

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by cpu View Post
    meni su rekli da je veceras docek u 20:30... ali dje, na aerodromu ili se pravi nesto posebno..?

aj ako neko sazna neka napise do 7 sati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u 9 je docek na aerodromu, ima prenos na drugom programu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cpu View Post
    U 21 danas je docek.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

otisao sam :grin:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by viper® View Post
    Kako ih je Kumbor otresooo:lolblue: Svaka cast!Al ipak Risan osvaja titulu, dobili smo sinoc Bokelja 11:10!
    ma brate 10 razlike...nije im branio jelic...branio im je na pocetku milan jancic al je kasnije izaso i uso je drugi golman jer ovaj nista nije mogo uvatit(inace extra je golman al je sad potpuno nespreman)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ode garda.sramota.....
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Veoma zanimljiv post, koji pecka dobar dio danasnjih Varvara.
    I to onaj dio koji je zaboravio zbog cega se ide na stadion. Jer citajuci ovakve postove:

Polako pocinjem da vjerujem da u toj skupini ima prilican broj ljudi kojima je odlazak na stadion samo neka vrsta pauze u potrazi za tucnjavom, alkoholisanjem ili cime vec. Predivno. I onda neko od takvih Varvara pocne nesto da prica o navijacima sa zapada.
    Eto vidis.
    A ja kad to rekoh ispadoh luda i sta li vec svasta nesto...
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
    Vidi ih sto su zlatni. Samo im bacis buvu i sva prostota izbija: "ne lazi" "ne seri" i sl. Sjajno.
    Najsmijesnije u citavoj prici je sto ja stvarno nemam problem s vama. Imam problem sa vasom teznjom da sami sebe, pa onda druge, ubijedite da ste vi jedini pravi a svi ostali su divljaci. Sad su vam Niksicani divljaci jer ste izvukli deblji kraj a kad vi cinite grozomorne stvari, to macku o rep. Pa nam prodajete pricu o moralu. Pfff :roll: Znamo se ljudi. Znamo se.
    Sem toga, mislim da nijeste V od nekadasnjih Varvara i to je bas tuzno.

Ajte prijatno. Stvarno nemam namjeru pricati sa ostrasnjenim prostacima. Tako mi varvarskih principa...
    mislim da nisi u pravu! Postavi sebi, pa i drugima, pitanje zasto su Varvari izvukli deblji kraj? Zato sto ih je policija napala jer su uzvratili na kamenovanje od strane niksicana? Zasto policija nije ulecela kad su isti ti fini niksicani gadjali igrace i trenera Buducnosti? Najlakse je gadjat krsima i krit se iza mase a ona sve svalit na jednu grupu samo zato sto je organizovana i zato sto ne da na sebe! Shvatam, imate/ju komplex velikog grada pa i njihovog velikog kluba ali gadjanje trenera i igraca koji nicim, pa ni dobrom igrom, nisu isprovocirali publiku je dostojno samo ... Necu prostacit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Veoma zanimljiv post, koji pecka dobar dio danasnjih Varvara.
    I to onaj dio koji je zaboravio zbog cega se ide na stadion. Jer citajuci ovakve postove:

Polako pocinjem da vjerujem da u toj skupini ima prilican broj ljudi kojima je odlazak na stadion samo neka vrsta pauze u potrazi za tucnjavom, alkoholisanjem ili cime vec. Predivno. I onda neko od takvih Varvara pocne nesto da prica o navijacima sa zapada.
    ajde reci ti meni zbog cega jedan NAVIJAC ide na stadion?! Zbog cega se njih 100-200-300... skupi na utakmici protiv nekog npr Petrovca? Da se tuce sa nekim? Hm, nemaju s`kime! Oni bodre taj klub i kad ima i kad nema protivnickih navijaca, i njihovu ljubav prema klubu niko ne moze da dovede u pitanje! Navijacke grupe se oduvijek medju sobom tuku, mrznja postoji i manifestuje se na razne nacine ali cinjenica je da Crna Gora ima mirnu navijacku scenu koja se uzburka upravo kad Buducnost gostuje u gradovima dje se navija samo protiv Buducnosti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs down

Quote Originally Posted by kefalo View Post
    mislim da nisi u pravu! Postavi sebi, pa i drugima, pitanje zasto su Varvari izvukli deblji kraj? Zato sto ih je policija napala jer su uzvratili na kamenovanje od strane niksicana? Zasto policija nije ulecela kad su isti ti fini niksicani gadjali igrace i trenera Buducnosti? Najlakse je gadjat krsima i krit se iza mase a ona sve svalit na jednu grupu samo zato sto je organizovana i zato sto ne da na sebe! Shvatam, imate/ju komplex velikog grada pa i njihovog velikog kluba ali gadjanje trenera i igraca koji nicim, pa ni dobrom igrom, nisu isprovocirali publiku je dostojno samo ... Necu prostacit...
    Da prostis,
    niti je Podgorica veliki grad niti je Buducnost veliki klub, da se ne lazemo.
    U sustini, te projekcije da drugi imaju komplekse od VAS su plasirane od vas samih, kako bi imali nekakvu osnovu da mrzite ili sta god druge, ili bolje receno da prostirete svoje komplekse. Vidis, tipican primjer ti je ovaj topic.
    Mislim da si ovom izjavom sam sebe prilicno diskreditovao
    Da prostis
    Quote Originally Posted by kefalo View Post
    ajde reci ti meni zbog cega jedan NAVIJAC ide na stadion?! Zbog cega se njih 100-200-300... skupi na utakmici protiv nekog npr Petrovca? Da se tuce sa nekim? Hm, nemaju s`kime! Oni bodre taj klub i kad ima i kad nema protivnickih navijaca, i njihovu ljubav prema klubu niko ne moze da dovede u pitanje! Navijacke grupe se oduvijek medju sobom tuku, mrznja postoji i manifestuje se na razne nacine ali cinjenica je da Crna Gora ima mirnu navijacku scenu koja se uzburka upravo kad Buducnost gostuje u gradovima dje se navija samo protiv Buducnosti!
    :lolblue: :lolblue: :lolblue:
    Dodjavola, kapiram da ste se proizveli kao najveca navijacka grupa u CG, ali bice da su neke opasne masonske zavjere po srijedi kad se citava CG uroti protiv Buducnosti
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Podgorica je najveci grad u Crnoj Gori a Buducnost sigurno klub sa najvecom tradicijom u istoj tako da ako ti imas neki veci grad i veci klub u Crnoj Gori ja i ti nemamo sto da pricamo! Sto se tice komplexa, utakmice i ponasanje publike na istim dovoljno pokazaju, najvise ljudi dolazi kad se igra protiv Buducnosti (hm, vracamo se na pricu o najvecem klubu) i redovno se u gradovima poput Niksica, Bijelog Polja, Berana i sl. desavaju incidenti samo kad gostuje Buducnost!

E sad, teoriju zavjere si sama pomenula no dobro los smisao za humor necemo komentarisati, ti oces da kazes da postoji navijacka grupa koja je veca od Varvara? U Crnoj Gori naravno.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

samo malena digresija: po cemu je to Buducnost veci klub od Sutjeske, kad su istorija, plasmani i rezultati u pitanju? u prvenstvu, u kupu, stare i malo novije juge? igracka imena i velicine koje su izasle iz vase skole fudbala vam priznajemo - tu se i rijetko koji grad te velicine u evropi moze mjeriti sa podgoricom...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne kefalo, samo ti ukazujem na falinke tvoje "velikogradske" logike, jerbo su koncepti veliki grad i veliki klub i najveci grad u CG i najveci klub u CG posve razliciti... Nego dobro, ocigledno ne kapiras ono sto pokusavam da kazem na ovom topicu... Pa ono ispada da sam ja luda i da imam "kompleks velikog grada i velikog kluba" samo sto ukazujem da taj grad i taj klub prije svega imaju itekako propusta o kojima, eh zivotna ironijo, drve ostalima...

A sto se tice velicine i tradicije Varvara, rekla sam sto sta u prethodnim komentarima pa ne bih ponavljala...

Ostaj mi pozdravljen
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ovdje pricamo o crnogorskoj liGi i o crnogorskim timovima tako da se podrazumjeva da pricamo i o crnogorskim standardima ali dobro ti si mislila da pricamo u globalu, ne znam samo zasto... I prica ti ima samo jednu stranu, nidje ne pominjes gadjanje igraca i trenera buducnosti a kamoli da ga osudjujes, naravno jer su ti za sve krivi Varvari i Buducnost koji su eto morali doc i u vas grad... Propusti u klubu ("i gradu" WTF??) nisu vezani za ovo o cemu ja i ti pricamo tako da je digresija na to smijesna...

A sto se tice velicine i tradicije Varvara ja sam ti uputio direktno pitanje pa bih molio za odgovor

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ne znam, kefalo, negdje sam posla od toga da se podrazumijeva da osudjujem kamenovanje i ostale tantare, da oko toga nema polemike ali ocigledno oko tih stvari sad treba povesti raspravu :shock: Ja sam samo reagovala na dvostruke standrde koji se primjenjuju... nego stvarno ne mogu ponavljat opet, jer mi je dosadno da svakom ponaosob objasnjavam a sve fino rekoh...
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ta megalomanska priča o velikim državama,gradovima i klubovima je u ovom sportskom smislu potpuno banalna,jer je upravo ta priča razjebala i mnogo veće stvari od crnogorske prve lige i navijačkih grupa u CG.Problem broj jedan ovdje je besparica u svakom smislu,iskreno da imam love išao bi da gledam Liverpul na gostovanju i Burtonu i Rushdenu,ali nemam pa trpim.....Ovjde treba sve raditi i sa glave i sa guzice,možda i ukinuti ovakvu prvu ligu i pustiti omladince da igraju par sezona dok se ne srde prije svega stadioni po Crnoj Gori,onda treba maći 90% ljudi koji upravljaju klubovima,a onda se pozabaviti i sa navijačima.....Budućnost ima najveću tradiciju u CG,Varvari su najorganizovanija grupa ali drugovi dragi ako ste tako veliki u svakom pogledau zašto vas nema više i zašto svako gleda da se nešto pokolje sa vama.....dobro,evo da uzmemo da je malograđanština i kompleks niže vrijednosti prvi faktor ali nije sve ni do toga,zašto i meni ponekad smeta taj vaš megalomanski stav da ste vi prvi,najveći,najljepši i ne može se bez vas.....uz svo poštovanje prema nama i vama,iako ovo pišem kao neutralni navijač jendog inostranog kluba,što je sigurno sramno u ovom vremenu lokal -patriotizma,treba biti jednostavno skroman i postaviti pitanje za sve,je li baš sve onako kako ja mislim......

PS:Najiskrenije,navijačke mašine se teško vode i teško se dobro ponašaju ako nemaju prave vođe koji znaju kako i kuda dalje,a meni najviše smeta kod Varvara što ne mogu da nađu pet ljudi koji će napraviti još 10 pjesama pa da sve to bude na mnogo većem nivou,i onda kada to odradite i kada budete gospoda na tribinama,ali samo zahvaljujuci nastupu na istim,onda možete da pričate o VELIKIM stvarima.....priznaćete da je lako biti najbrojniji u NAJVEĆEM gradu,zar ne?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

tako je prsljen31.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
    Da prostis,
    niti je Podgorica veliki grad niti je Buducnost veliki klub, da se ne lazemo.
    U sustini, te projekcije da drugi imaju komplekse od VAS su plasirane od vas samih, kako bi imali nekakvu osnovu da mrzite ili sta god druge, ili bolje receno da prostirete svoje komplekse. Vidis, tipican primjer ti je ovaj topic.
    Mislim da si ovom izjavom sam sebe prilicno diskreditovao
    Da prostis

:lolblue: :lolblue: :lolblue:
    Dodjavola, kapiram da ste se proizveli kao najveca navijacka grupa u CG, ali bice da su neke opasne masonske zavjere po srijedi kad se citava CG uroti protiv Buducnosti
    Nego ko je je veliki klub i grad?
    Na stadionu u Niksicu stoji grafit cikotici *****, u Pljevljima ljudi skandiraju zeti na utakmici protiv Buducnosti, kad god da zeta gol ,na stadionu dje gostuje Buducnost, je odusevljenje.
    Izuzetno popularna pjesma sad je idem(ili setam ne znam ni ja) gradom jedem picu jebe.m cijelu Podgoricu cak su Niksicani imali i transparent takav.
    'Navijaci' Berana navijaju za zetu samo da Buducnost nebi osvojila titulu, a sa tim porazom ispadaju iz lige.
    Zajedno sa 'navijacima' Berana u Podgorici bili su i dva pripadnika Delija iz Bara.
    Ove godine u Sutomoru neki momci iz BP oce da biju momka samo zato sto je iz Podgorice.
    Mogu da pisem jos dosta pa i scena koje su se dogadjale samo zato sto sam iz Podgorice.
    Ali vjerovatno ja sve ovo lazem...
    Last edited by chesterfield; 20-08-07 at 15:15.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    samo malena digresija: po cemu je to Buducnost veci klub od Sutjeske, kad su istorija, plasmani i rezultati u pitanju? u prvenstvu, u kupu, stare i malo novije juge? igracka imena i velicine koje su izasle iz vase skole fudbala vam priznajemo - tu se i rijetko koji grad te velicine u evropi moze mjeriti sa podgoricom...
    pa eto, sam si rekao.
    imena koje je budućnost dala svetskom fudbalu su dovoljan razlog da bude mnogo veći klub od sutjeske.
    što se tiče istorije i plasmana - i tu smo dosta uspješniji od sutjeske, pitaj nekog starijeg poznavaoca fudbalskih prilika od prije 20 i više god, iz npr mostara, beograda, zagreba, rijeke,sarajeva, splita, niša, skoplja i ostalih centara ex YU, gdje su mu bila teža gostovanja u nk ili pg, i vidi što će ti reći.
    navijanje, nekad pun stadion i atmosfera su neki pokazatelji.
    uostalom, vidio si koliku je pažnju gostovanju u pg posvetila torcida (najstarija navijačka grupa u evropi)... mislim da ih ne bi bilo više ni na jna ili marakani.
    titulama u ex yu se ne možemo takmičit iz prostog razloga jer ih ni jedni ni drugi nisu osvajali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    uostalom, vidio si koliku je pažnju gostovanju u pg posvetila torcida (najstarija navijačka grupa u evropi)... mislim da ih ne bi bilo više ni na jna ili marakani.
    naravno da ih ne bi vise bilo u bg...iz jednostavnog razloga zato sto ne bi smjeli doc...vjeruj mi...

Page 99 of 225 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)