Koji je Zarov hit mjeseca?!
"Ti mos govorit kontra mene i kontra cilog svita, a necu da cujem nista, nista kontra SPLITA!"
ja ti mogu kopirat post sa jednog drugo foruma ....
sto s policije tice neko gore rece da su prava vojska sa cim se slazem...nisam vidio vece profesionalce a bio sam u preko 15 zemalja prateci buducnost i neke druge evropske klubove (pricam realno),a izmedju ostalog i dva finala lige sampiona...tu odajem priznanje...ali i tu se moglo takodje nesto uraditi...jer nema gdje se ne moze samo je negdje teze negdje lakse...
e sad dosli smo sa zakasnjenjem od 45 minuta...prvo nam nisu dozvolili da udjemo...pa smo zvali neke ljude iz kluba koji su povukli svoje politicke veze i dobili smo dozvolu...tu je bilo cekanje 2 sata...potom kvar autobusa nadomak dubrovnika jos 45 minuta...pa voznja u koloni ...ali i to ne bi bio problem da nas nisu na 100 km od splita poveli nekim zaobilaznim putem...pa i to bi bilo 10 minuta kasnjenja ali je doslo do tuce kod koliko sam razumio merkatora i nisu nam dali da krenemo dok se tamo situacija ne smiri...i tek onda dolazimo tako da nije do nas krenuli smo na vrijeme i imali namjeru da dodjemo u sam centar splita na 4 sata do utakmice ...znaci nije planirano da se skrivamo ili kasnimo...mozda bi dobili batine ,mozda ne ali zar svi na tribinama ne radimo isto...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Koji je Zarov hit mjeseca?!
"Ti mos govorit kontra mene i kontra cilog svita, a necu da cujem nista, nista kontra SPLITA!"
Originally Posted by Nk-001
i veli Zaro sorry, dosta STRASLJIVO smo usli u mec!
Zaro je predsjednik kojeg bi svaki splitski klub poželio
nisam nacionalista, ali su hrvati dokazali da su teški i neizlečivi kompleksaši.
oni su se , ako se ne varam ranije kandidovali ta neka EP i sl? pa dobiće organizaciju... buhahaha
kako bi sproveli i pazili 30 000 engleza, i to ne par sati nego 20 dana? hahahahha
jadnici jadni
Ne,ne...visevjekovni komplex...
Last edited by Lennox; 05-08-07 at 23:53.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
zaro prica samo realno, ako cemo realno hajduk sa takvom publikom je greota da ne ide dalje .... a hrvati su nacionalisti veliki, to je uopste poznato, nisu to komplexi, tu ima nesto vise ...
Cuo sam i ja da tako klubovi prolaze dalje, ocjenjuje se publika, josh ako dodje do kakve tuche onda je extra, chiji navijachi su jachi ti prolaze... Daj ne sprdaj se...
#fakenews
....takodje i za kastele i to svih 7 :P
Koliko cje vas doci tomorow?
Slazem se.
kakvi ste vi zajebanti,taman kolike ste mudonje ne bi me chudilo da vas i dodje vise od petoro
Slazem se.
To se on salio da podigne moral Varvara i u stvari sad navija sa njima![]()
bucdako ih napune, kako bi volio
1:0 za FCF
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
hahah e kukale odbrane oj mene presmijah se
1:1
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Jovo Kontic sudi. O vesele lige.
Dobro da ne gledam to.
Bjelica se vratio. Otpjevao je on svoje.
Vukic je josh mlad, pa i moze...
P r i m o r a c
1:1 i idemo ko ce biti...neizvjesno do kraja![]()
Rastimovana odbrana pa ko zna da li sto misle da ce lako sa ovom djecom ili je nesto drugo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks