zatvorena je kafana, slabo ima posla i to je top.s. sad ce zvonci opet da mi naplacuje penale, a taman sam se otrsio duga
![]()
Last edited by Matadorr; 25-07-07 at 23:34.
vodeeeeeeeee
1 Gin,ako mozhe. (;
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
yellow swima koliko was ima...da nu owamo da se popije poneshto...:dring:
Ja bih kisjelu, lednu sa dosta limuna. Za m00do daj isto to i vocjnu salatu. I yellow naravno. Ali Serhatlicj.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Evo stize, izvolite gospodo.
hahahahahahahhahhhahahahahahahahahahahahhahahahaha hahahahahahhaahhahahahahahahahhahahaha
a shto ti aja napricha...yellow serhatlitj???hahahahahahahahahahahahah
a mozhe vala i on da mi zagudi uz tu ki$elu sa limunom...hahahahahha
Jednu viskozu za mene prije posla, chisto da razbistrim mozak
Bocu vina za Ajchi i Tijanu
Dovidzenja![]()
dajte jednu limunadu s dosta leda da me osvjezi malo e sam sad ushao u kucu a napolje je pakao
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Guess who`s back![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
I`m back. (:
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
Chuesh,chuesh,mangupice....
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Bitanzhice...Omalena.
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
ccccc...
sad bi ti rek`o neshto...
xD
~
e moja zvonchy,kad bi imala moc da chitash tudje ( hihihi ) sms-ove... :P
~
a kako da se volimo zvonchy,kad ja imam zhenu!?
~
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks