Na svaku se mora ic ^^
Vijesti iz FSCG
Švedska pod Goricom 12.septembra
Reprezentacija Švedske gostovaće u Podgorici 12.septembra,dogovorili su zvaničnici dva Saveza.
Utakmica protiv Šveđana biće peta zvanična provjera izabranika selektora Zorana Filipovića,nakon susreta sa Mađarskom,Japanom i Kolumbijom i meča sa izabranim timom Slovenije,koji je zakazan za 22.avgust.
22.08.2007 Crna Gora - Slovenija
07.09.2007 Crna Gora U21 - Engleska U21
12.09.2007 Crna Gora - Svedska
Bice zanimljiv Avgust i Septembar![]()
Last edited by kambodza; 22-07-07 at 21:45.
Budućnost
Na svaku se mora ic ^^
rm -rf /
konachno pravi protivnik.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
Vidjećemo kako igra "Ibra gol" pod Goricom![]()
posle Slovenije i Svedske ce sve biti mnogo jasnije o tome koliko moze nasa reprezentacija...inace odlicna vijest!
a shvedska inache ima vaznu tekmu 4,5dana prije ove sa nama...i ja vam garantujem ako ne dodje drugi tim da ce ovaj prvi tim igrat ono sistem`boli nas malisha`... Ali nema veze,neka dodju neka dodju!
Na svaku se ide!
Намјерно Другачији...
Da ce biti jasnije protiv Slovenije - uvjeren sam da nece... Rijec je o, sasvim sigurno, trenutno najslabijoj ex-jugoslovenskoj selekciji. Imaju najgori tim u proteklih 10 godina...
Ali zato protiv Svedske... E, tu cemo vidjeti prave mogucnosti naseg tima. Kako god bilo, nagledacemo se mi finih utakmica pod Goricom do oktobra (Intertoto, Kup UEFA, Liga sampiona, Slovenija, Engleska U-21, Svedska, Portugal U-21)... Jos ako se obistini da cemo dogodine imati znatno kvalitetniji sampionat - ima da se uziva![]()
Pa treba priznat da se savez potrudio oko pripremnih meceva koji su itekako potrebni jer CG ne igra ove kvalifikacije, svi dosadasnji protivnici spadaju u neki srednji rang, sem Janeza koji su malo ispod i Svedjana koji su dosta iznad...nema protivnika kalibra Malte, Moldavije...
Plus sta je i mec sa Hrvatskom bio "skoro" dogovoren (mislim da je otpao jer se nije uklapao u CG raspored odmah nakon meca sa Madjarima)
madjarska je, bar po meni, tek neshto iznad moldavije. a malta ih je nedavno chak i pobedila. japan i kolumbija su mogli da budu dobri testovi, ali negde u evropi, a ne na dalekom istoku. ni slovenija nije bash takmac za respekt, sudeci po stanju u njihovoj kvalifikacionoj grupi za euro 2008, shto je neko iznad takodje primetio.
kapiram da ni savezu nije lako da ugovori "jake" tekme, poshto je mnogima crna gora i dalje potpuna nepoznanica, samo velim da se ne treba zanositi nekim prichama o velikom (timskom) kvalitetu, dok se u njega ne uverimo. zato velim da je shvedska pravi protivnik.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
Jel gleda ko ovo takmicenje fudbal na plazi u Italiji? XD
Igramo protiv Italije finale, nista na google ne mogu nac :x
Bilo sad na drugi neka emiisja pa vidjeh![]()
rm -rf /
dobice ih tumbasevic i vlahovic sami....zemljo otvori se![]()
Slazem se.
Ivan Fatić
Mladi reprezentativac Crne Gore Ivan Fatić debitovao je prekjuče kao starter za seniorsku ekipu Intera na pripremnom meču u Bruniku protiv olimpijske selekcije Kine, u kom je milanski klub slavio sa ubjedljivih 3:0 (golove su postigli Kruz, Solari i Adriano). Iako će ove sezone nastupati u omladinskom timu Intera, Fatić je time dobio svojevrsno priznanje za izuzetni talenat, te potvrdu da u šampionu Italije najozbiljnije računaju na njegove usluge. Osamnaestogodišnji Pljevljak u Inter je stigao prije petnaestak dana iz Kjeva.
crnogorski reprezentativac Simon Vukčević dao gol na debiju za sporting... (sporting - lil 3:0)
debitovao je i purović
Trenutno sam na 56k, pa mi se ne da gledati to Simonovog gola, ali vidi se u filmu mislim.![]()
Kad igramo protiv Slovenije, cini mi se procitah 22.07 gore?
Valjda bude nešto od ovog Marića...
Čini mi se da je Baša prežaljen odavno...
Reality is overrated.
Sta je sa Basom, zar nije pristupio Crnogorskoj reprezentaciji? A selektor izjavio da ce na njega da racuna posle Kirin kupa?
Kazao je opet Filipović da će da ga pozove za susret sa Slovenijom, samo se ne nadam previše da će bit' nešto od toga... Ali Marić bi super došao...
Reality is overrated.
Marić je vec jednom nogom kod nas...biće veliko pojačanje sjećam ga se dok je igrao za U21 za SiCG kada je bio mozda i najbolji igrač te selekcije...donijeće sigurnost i čvrstinu na sredini terena...
što se Baše tiče mislim da mu ovi iz FSS prave probleme zbog dogovora između Deja i Terzića da jednu drugima ne uzimaju igrače,iako je Baša više puta izjavljivao za koga će igrati...očekujem i njega da zaigra protiv Slovenije
PS da li neko zna kakva je situacija sa Nešom Brnovićem?tj da li se zna kad će da se vrati na teren posle teške povrede???mnogo bi nam valjao na sredini terena
Ajde Basha dolaz vamo...![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks