Page 77 of 225 FirstFirst ... 276773747576777879808187127177 ... LastLast
Results 1,901 to 1,925 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    nisam znao da je torcida uzela transparent staroj gardi.S R A M O T A
    a ti znas ciji je to transparent bio??? tj ko ga je nosio i sl ?
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    hehehe, onda to nije originalni grafit ako se prepravlja
    pa ovo i nije originalni, nesto je dodato kasnije sto nije trebalo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Silni ste vi navijaci Buducnosti... Ne mogu se odluciti za neke da li su Varvari ili samo simpatizeri... Umjesto da malo razmisljate o utakmici u Splitu, odlasku, finansijama za to, vi se prepucavate kao kakva djeca... Mozda to neki i jesu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kutuzov View Post
    Silni ste vi navijaci Buducnosti... Ne mogu se odluciti za neke da li su Varvari ili samo simpatizeri... Umjesto da malo razmisljate o utakmici u Splitu, odlasku, finansijama za to, vi se prepucavate kao kakva djeca... Mozda to neki i jesu...
    ne vjerujem da ce ti simpatizeri ici samo oni ultra hard navijaci a i ovjde nam bez 2 3 navijaca sa sjevera
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    nisam znao da je torcida uzela transparent staroj gardi.S R A M O T A
    blago tebi... samo cuju i banu... nemaju kad ni da... ma uostalom , ko vas....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ne vjerujem da ce ti simpatizeri ici samo oni ultra hard navijaci a i ovjde nam bez 2 3 navijaca sa sjevera
    bogami poslije ovoga, dobro se pazite tamo :mad:

GLAVNI tužitelj Suda u Kotoru odustao je od podizanja optužnice za 39 navijača koji su bili uhićeni kod Budve zbog kamenovanja autobusa Torcide, prenosi Glas Dalmacije.
    Predsjednik Suda u Kotoru, Branko Vukčević, navodno je, nakon saslušanja policajaca Željka Kadovića, Miodraga Stankovića i Nebojše Jankovića, koji su bili u pratnji splitskog autobusa, odustao od istrage zbog nedostatka dokaza.
    Saslušani policajci navodno nisu mogli identificirati niti jednoga od pritvorenih mladića za koje se sumnjalo da su sudjelovali u napadu na autobus u kojemu su se vozili navijači Hajduka, a koji je 19. srpnja kraj Jaza kod Budve prolazio na putu za Podgoricu, gdje se održavao susret crnogorske Budućnosti i splitskog Hajduka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by contradiction View Post
    bogami poslije ovoga, dobro se pazite tamo :mad:

GLAVNI tužitelj Suda u Kotoru odustao je od podizanja optužnice za 39 navijača koji su bili uhićeni kod Budve zbog kamenovanja autobusa Torcide, prenosi Glas Dalmacije.
    Predsjednik Suda u Kotoru, Branko Vukčević, navodno je, nakon saslušanja policajaca Željka Kadovića, Miodraga Stankovića i Nebojše Jankovića, koji su bili u pratnji splitskog autobusa, odustao od istrage zbog nedostatka dokaza.
    Saslušani policajci navodno nisu mogli identificirati niti jednoga od pritvorenih mladića za koje se sumnjalo da su sudjelovali u napadu na autobus u kojemu su se vozili navijači Hajduka, a koji je 19. srpnja kraj Jaza kod Budve prolazio na putu za Podgoricu, gdje se održavao susret crnogorske Budućnosti i splitskog Hajduka.
    pa normalno da ih nisu mogli "identificirati" kad su ih i nasumice pohapsili po budvi cisto da televizija moze da objavi da je neko uhapsen i da hrvati misle kako smo im odjednom prijatelji. svako ko je tih par sati imao nesrecu da ima izmedju 15 i 25 godina, izbrijanu glavu, nabildano tjelo, prica ekavski i nadje se na putu cg policije - isao je u 'aps.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    pa normalno da ih nisu mogli "identificirati" kad su ih i nasumice pohapsili po budvi cisto da televizija moze da objavi da je neko uhapsen i da hrvati misle kako smo im odjednom prijatelji. svako ko je tih par sati imao nesrecu da ima izmedju 15 i 25 godina, izbrijanu glavu, nabildano tjelo, prica ekavski i nadje se na putu cg policije - isao je u 'aps.
    a mozda ih i namjerno nisu htjeli prepoznati mozda ima i toga
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

a mozda ih i namjerno nisu htjeli prepoznati mozda ima i toga
    DIDI brate moj ala ti imas zivaca da se raspravljas sa raznim ..... lalal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sidewinder & mode raspravu nastavite na pm

katunjanin lektorisanje na pm

nsx prestani da spamujes
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

sidewinder & mode raspravu nastavite na pm

katunjanin lektorisanje na pm

nsx prestani da spamujes
    Bonja, volim te...?
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Bonja, volim te...?
    ovaj forum postaje zbilja napet

P.S. morala sam, jače je od mene :???:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B-A-N-E View Post
    @ M O D E

josh jednom nadje li ti se u postu uvreda za bilo kog chlana ovog foruma necesh vishe pisat odje !!!
    Dobro brate... Ali - evo jedne sugestije (moze ti koristiti u daljem zivotu - zbilja)... Obrati paznju na redoslijed rijeci...

Nema potrebe... Necu ni dolaziti ovdje... Bicu urednik ove (sportske) rubrike na novom portalu, ali, eto, BANE rece da sam nekulturan, pa bi mozda trebali postaviti koga drugog na to mjesto... Stoga, iako cemo imati sjajnu ekipu koja prati sport (niz iskusnih novinara, punih entuzijazma... i vjerujte - imacete niz sjajnih informacija, iz dana u dan, iako ja 'vrijedjam'), urednik i clanovi sportske rubrike nece smjeti da dodju na forum, jer je tu BANE da nam kaze - 'is, jer vrijedjate'... Da sam dosao iz katakombi u kakve se ovo drustvo zavuklo vec godinama, mozda bih i shvatio, ali s obzirom da imam 'malo' vise iskustva od BANE-ta i ostalih, makar sa medijima i svim ostalim zvanicnim stvarima, valjda je za ocekivati da znam gdje je 'granica' (zbog ostalih clanova foruma istaci cu - nijesam napisao nista uvredljivo)... Ali, nema problema - ako sam nepozeljan ovdje, necu ni dolaziti. To je, doduse usteda vremena, ali i manje kontakta sa onim sto zovemo javnim mnjenjem, a za koje planirasmo da bude prilicno uticajno prilikom rada sportskog dijela portala... Ali, kad kakav BANE to kaze - ispostujmo ga

Planirao sam da, kao sportski urednik buduceg portala objavim thread vezan za koncepciju sportske rubrike (stvari vezane za informacije od znacaja i one manje vrijedne, prema misljenju posjetilaca), medjutim, posto mi ovaj prijeti da ce mi 'zabraniti pristup' ovom forumu, jednostavno necu biti u mogucnosti da odradim tu stvar (jer, ko zna, mozda BANE okarakterise 'pozdrav', ili kvalifikaciju tipa 'taj sport bas i nije primaran' kao 'uvredu')... Zbog svega toga, 'citacemo' se na nekim drugim mjestima, na drugim podforumima, ali ne i na ovom, jer - BANE tako rece... Vjerovatno cemo napraviti kakav privremeni forum, za sve sugestije pred pocetak rada, posto ovdje ne mozemo pisati... Kada odradimo taj podforum, poslacemo link ovdje, pa nam saopstite sve sto zelite (vezano za koncepciju), naravno, ukoliko izuzetno pismeni, sjajni i nepredvidivi 'bog i batina', ne Atila vec BANE ne okarakterise to kao 'uvredu'...

Rijeci tipa 'debilcicu', 'budalo' i sl. (na koje sam odgovorio onako kako mi i dolikuje - stalozeno i kratko... ali lingvista i psiholog BANE misljenja je da su to 'uvrede'... e kuku!) nijesu uvrede, ali kada ja kazem da su neki ljudi toliko 'bezvrijedni da im se ne treba odgovarati' (nakon tih njihovih rijeci) - to jesu... E, svasta! Ali, nema veze... Ionako sam oguglao na vulgarnosti poput takvih i na nepristojne ljude... Sredina je puna takvih...

Imas P.M. cisto da razjasnimo neke stvari (radi drugih, sve je napisano civilizovano - jer ja, kako me ovaj 'majstor' kvalifikova 'covjekom koji vrijedja', ipak nikada nikoga nijesam uvrijedio)... Ne zelim ostati nedorecen, posebno kada je rijec o kakvim likovima poput tebe (obraca ti se iskusniji covjek i cijeni to... ako nista drugo, makar to sto sam utrosio par minuta saljuci poruku - tebi)... Bijedan si (ovo nije uvreda - vec nakon tvoje kvalifikacije, postaje samo cinjenica)... Ne zamjeri! Mada se nemoj nadati da cu TEBI odgovarati bilo sto... Jedna poruka upucena tebi doista je vise nego sto zasluzujes... Zbilja!

Samo tako! Imamo, ocigledno, sjajne moderatore... Doduse malo nepismene... Kvalifikacije tipa 'debilcic', 'idiot' i sl, prema njima nijesu uvrede, ali sasvim uobicajene teze - jesu... Zbog toga, bice mi cast sto ce me BANE 'protjerati' sa ovog foruma... Istinski mu se divim! Ko zna, mozda mladi BANE, koji treba pripaziti na kakav zarez ili sopstvenu gramaticku gresku, nadje i kakvu manu kada pocnemo sa radom... Pa nam uz 'uvrede' pripise i 'nepismenost'

Ali, BANE, ovaj post nemoj brisati... Mada, s obzirom na prethodni post (svoj), u kojem sam rekao covjeku da je nedorastao da se raspravlja sa mnom (a lik stvarno jeste), ocekujem da ce i ovaj post otici u 'nepovrat'... I srecno sa tim

No, bolje ga je i obrisati, nego slati 'udarce ispod pojasa', odnosno bijedne i sramotne odgovore (poput onog tvog, prethodnog), posto rekoh da nikada vise necu doci na ovaj podforum dok ti budes sprovodio ovakvu 'pravdu'... I batali, da te zamolim... Mislim, ko si ti?!

BANE, BANE, BANE, BANE, BANE, BANE, BANE, BANE, BANE, BANE, BANE, BANE, BANE - NAUCI DA PISES, NAUCI DA SHVATAS (MADA, MOZES I OBRISATI OVO, STO CES VJEROVATNO I UCINITI... MAJSTOR SI!)

Samo nastavi ovako...
    Last edited by M_O_D_E; 28-07-07 at 04:54.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

cuh neke likove sinoc kako varvari ne idu u split jer navodno nemaju vozace.Nece niko da ih vozi.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by laciale View Post
    cuh neke likove sinoc kako varvari ne idu u split jer navodno nemaju vozace.Nece niko da ih vozi.
    same here
    Mada, ako je to problem - sumnjam da od bivsih vozaca Bojane i Tare nece bit junaka
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by VoVa View Post
    Procitah nedje izjavu sportskog direktora budocnosti u Split organizovano ide 250 Vravara (?)

Inace mislim, da nije bilo ovih "bratskih grupa navijaca" koji su bili aktivni "po sumama i gorama" da od ove sprdnje nebi bilo nista...
    Te koji su bili aktivni "po sumama i gorama" sa kamenjem u ruci bi trebalo nagradit sa besplatnim kartama za mec u Split, lijepo ih poslat u (nezasticenim po mogucnosti) autobusima pa da i oni uzivaju u blagodatima kamenovanja, nek bude po onoj biblijskoj "ko se mača laća od mača i gine", tako bi ovi pravi navijaci kad se "turisti" ispucaju sa kamenjem mogli nesmetano da dodju do Splita...

Ovako ce bit otvorena sezona lova na ovih 250 ljudi, tesko da ih ijedna policija moze zastitit (negdje procitah da ce i helihopter imati u pranji), 280 km do Splita, s jedne strane more, a sa druge brdasca, idealno za zasjede, baciti kamen i pobjeci, a plus sta je ljeto i sta su na jadranskoj magistrali sada cepovi i zastoji, tako da ce se bus sporo pomaljati prema Splitu... najbolje da se nedje ukrcaju na trajekt i tako dodju do ST

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

VK BUDVANSKA RIVIJERA ANGAŽOVALA JEDNOG OD NAJBOLJIH TRENERA NA SVIJETU

Đuho za evropsku Budvu

Budva - Vaterpoliste Budvanske rivijere u narednoj sezoni predvodiće Veselin Đuho! Proslavljeni stručnjak i nekada sjajan igrač reprezentacije SFR Jugoslavije, juče je u Dubrovniku potpisao jednogodišnji ugovor sa finalistom Kupa Crne Gore, sa mogućnošću produženja.
    - Moje ambicije su se poklopile sa ambicijama uprave Budvana. Lako smo se dogovorili, jer je privilegija raditi sa igračima kao što su Šefik, Ćirić i Uskoković. Znam da je u Budvi napravljen novi bazen, i to je jedan od faktora koji me natjerao da dođem u Crnu Goru. Neće biti lako ukomponovati sve zvijezde, ali ja sam tu da o tome razmišljam. Na primjer, Real Madrid je uvijek imao po 20 vrhunskih fudbalera, ali nije stalno bio u samom vrhu evropskog fudbala - rekao je novi trener Budvanske rivijere.
    Đuho je osvojio dva olimpijska zlata sa reprezentacijom Jugoslavije (1984. u Los Anđelesu i 1988. godine u Seulu), koju je predvodio Ratko Rudić. Trenersku karijeru počeo je 1994. godine, u klubu u kom je završio igračku - Kaljariju. Šest godina je bio šef stručnog štaba dubrovačkog Juga, sa kojim je bio šampion Evrope i pobjednika LEN kupa, potom je bio u Olimpijakosu (drugi u Evroligi) i Šibeniku. Posljednju sezonu proveo je u zagrebačkoj Mladosti, ali je u maju smijenjen nakon poraza od Juga na svom plivalištu.
    Po odlasku Zorana Maslovara, pominjalo se da klupu Budvana mogu preuzeti Stamenić, Kašaš ili Andrić, ali se uprava odlučila za 47-godišnjeg Hrvata.
    - Prezadovoljni smo. Angažovan je jedan od najboljih i najtrofejnijih evropskih stručnjaka. Još jednom smo pokazali da pravimo projekat evropske Budvanske rivijere. Taj projekat je počeo dovođenjem Šefika i Ćirića, a nastavlja se dovođenjem Đuha. Već naredne sezone "napadamo" trofeje u sva tri takmičenja - domaćem prvenstvu i Kupu, kao i u LEN kupu - rekao je predsjednik Budvanske rivijere Aleksandar Tičić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post

Ovako ce bit otvorena sezona lova na ovih 250 ljudi, tesko da ih ijedna policija moze zastitit (negdje procitah da ce i helihopter imati u pranji), 280 km do Splita, s jedne strane more, a sa druge brdasca, idealno za zasjede, baciti kamen i pobjeci, a plus sta je ljeto i sta su na jadranskoj magistrali sada cepovi i zastoji, tako da ce se bus sporo pomaljati prema Splitu... najbolje da se nedje ukrcaju na trajekt i tako dodju do ST
    mogu ići i preko BiH

nisu valjda ludi da prođu kroz konavle i dubrovnik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sorry bio sam odsutan par dana pa ne imadoh kad da progovorim....DIDI kunem ti se cijelom mojom fameljom da si ti najsmjesniji lik na ove forume hahahahaha brate moj da nema tvojih odgovora meni tacno bih tuzan gledao u monitor uvjek hahahaha vazda ti fala i duzan sam ti pice za to....ili cokoladu .....miteser fala ti fala sad sam tuzan jbt masa i emocionalno si me povrijedio sto me takvim smatras....ostavice to toliko trajne posledice na mene da ne znam dal cu moci vise ici na utakmice i stadion,upropastio si jednu mladost i jedan perspektivan zivot .....hahahahaha vrh! No da ne bulaznim vise sa vama...vjerovatno bi onaj loodak o minica pristao dat par autobusa za split? no je pitanje mogu li se ti autobusi napunit? neko rece ide 250 varvara? Sto bi sa onolikom gomilom vatrenih navijaca??? Da nece ovih 250 ka turisti na kafu da podju??? Nisam mislio da vrijedjam ali dajte ljudi organizujte se i da se podje tamo kako treba a ne da se zajebavamo....Takodje sto spomenu ovaj micunovic (ne brano ) stvarno ce da bude masakar do splita ako se bude islo preko dubrovnika i konavla,mozda neki preradjeni busevi sa resetkama preko stakla da se nabave....nek nam je bog u pomoc....
    KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post

Ovih 250 ljudi ne brine sezona lova nimalo!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Slusah sinoc Porobica na IN i zaista me covjek odusevio.Vidi se da je pametan i fin covjek... o tome kakav je trener ne treba trositi rijeci.
    Bicemo prvaci svijeta.Ubrzoooo!!!
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ged ti ces da ides sa varvarima u split? sa istim onima koje si pljuvao odje?
    bogme si mudat na kvadrat mogu ti reci i ne ubrajaj sebe u varvare, daleko si ti od varvara, ti si simpatizer sa zapada :mrgreen:
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Znaci li to da ne smijem da idem u split???? Znaci li to da ce vas bit 249??? Oli me pustit didi da idem? Greska,navijac buducnosti sa zapada sam,nekadasnji sjevernjak hehehe i brate nemoj me natezat po hiljadu puta da ponavljam nisam ja pljuva varvare no neke od njih sto su svasta cinjeli i skrenuo paznju da su trenutno u padu sto se tice navijanja....ocemo li po vazdan da ponavljamo ovo??? no reci ti meni oce li NAS bit vise od 250?? i sto bi sa busevima???? pitajte Minica (ovo je ozbiljan predlog)
    KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN

Thanks Thanks Given 
    3,193
    Thanks Thanks Received 
    3,231
    Thanked in
    1,566 Posts

Minic je proda Alivodicu one sto je ima koliko znam E sad mozda mu je i ostao neki
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GED View Post
    Znaci li to da ne smijem da idem u split???? Znaci li to da ce vas bit 249??? Oli me pustit didi da idem? Greska,navijac buducnosti sa zapada sam,nekadasnji sjevernjak hehehe i brate nemoj me natezat po hiljadu puta da ponavljam nisam ja pljuva varvare no neke od njih sto su svasta cinjeli i skrenuo paznju da su trenutno u padu sto se tice navijanja....ocemo li po vazdan da ponavljamo ovo??? no reci ti meni oce li NAS bit vise od 250?? i sto bi sa busevima???? pitajte Minica (ovo je ozbiljan predlog)
    snama neces ic sigurno ja cu ti zavrsit siguran budi! nisi pljuva nikog?!?!? dobro mozda ti one tvoje postove gledas drugacije, a ja gledam kao na pljuvanje, i to pljuvanje bez dokaza, samo prica rekla kazala, ja ti za nista drugo nisam skrecao paznju, i ne znam koji ste to VI posto rekoh da si ti obican simpatizer sa zapada!
    Last edited by DIDI; 28-07-07 at 19:24.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Page 77 of 225 FirstFirst ... 276773747576777879808187127177 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)