Quote Originally Posted by GED View Post
MA ti se zajebavas potpuno nisi kompetentan da pricas o buducnosti,varvara je bilo u onolikom broju samo zato sto se islo navijati protiv torcide,da ih vidis u domacem prvenstvu to je sramota,svadjaju se medjusobno vodje,dijele se grupe....ja sam presao na zapad zato sto koliko god srali mi,vecina vodja je tu zbog interesa.Ono sto sam spominjao da sam nekad bio sa njima je tacno,dok Shuki tada jedan od vatrenih vodja nije isklepa navijace i klub za neke pare,Chaka prica da ce da prestane sa navijanjem jer je srbin a vecina varvara lize guzicu Milu i Mugosi,Skocko mi se siri po IN tleviziji a treba da mi vode navijace??? a veazzzzziiii.....i kad su vodje takve, ja kao treba nesto da promijenim??? samo ne znam kako....ne pada mi na pamet vise da se zamaram sa tim,nekad sam zivce kida,sad gledam fudbal i banja mi je,a opet imam dovoljno iskustva da mogu pricati o tome....aj u zdravlje!!!!
Ma ssjetices se i sam bonja da je jedno vrijeme frka bila medju varvarima i da su htjeli da se dijele na dvije grupe,"standardni" varvari i CG varvari,e zamisli sad kakva je to navijacka grupa kad ih se politika dotice i kad politika moze da utice na njih-grupu-navijanje.....ja licno znam covjeka koji radi sa acom djukanovicem i koji finansira dio varvara i znam da su se oni svadjali sa ostatkom navijaca zbog politike i opredeljenja....mi smo tu zbog fudbala,ljubavi prema klubu i na tome treba sve da ostane a dok god ima takvih zajebancija to nece ni na sto liciti....e ti to spomeni nekom od njih pa ces da dobijes po njusci....ne pada mi vise na pamet ali NIKAKO
Znam da ih je finansirao i prije podjele ali trazio je od njih kojekakve politicke manje-vece usluge za to,tako su i nastajale podjele.Vjeruj mi da sam vodja bio nasao bi drugaciji nacin finansiranja navijaca a ne bih dozvolio da politika ima bilo kakav uticaj na grupu jer je to sramota.Svi politicari ce proc a klub ostaje kao i njegovi navijaci i sto onda??? Pitace se sto cinjesmo ljudi zadnji desetak godina???? E bice malo kasno za to a novi prirastaji navijaca su sve gori i gori (izgleda da ja imam bas crn pogled na ovo ) i iskreno mislim da ih je malo iz prave dusa/srce ljubavi prema klubu....

ljepotane samo nastavi da lazes i da obmanjujes ovaj narod odje na forume, i nastavi da se duris preko tastature sa ovim tvojim lazima, da si toliki mangup za koga se zalazes rekao bi lijepo to pojedinim vodjama u lice a ne ovako da prdnjavis preko tastature, a i da si spomenuo nekome nisi niti si dobio po njusci a zbog ovakve price i trebas da dobijes, jer za ovakvu pricu ne mozes dobiti nista drugo!! i da ti bude zadnji put da ovakve lazi iznosis odje, pa mozes slobodno da pises dje ti god dozvole!!