Page 64 of 225 FirstFirst ... 145460616263646566676874114164 ... LastLast
Results 1,576 to 1,600 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Lightbulb

Quote Originally Posted by Lennox View Post
    To samo ovdje ima!
    Pu...
    aok aok..
    NE nego shto treba da kazhe..

" tako je mater vam yebem ustashku,trebali ste josh da dobijete.. "

show :roll:
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa dobro, a malo ponosa i samopostovanja? Za sebe, svoj klub i svoje navijace?
    Procitaj sta pisu ovi smecari hrvatski po njihovim forumima, kakvim imenom nazivaju i Crnu Goru i Buducnost i Varvare pa razmisli treba li toj bagri maloumnoj neko da se izvinjava?
    Cudnog li naroda...
    Bas me zanima oce li se neko izvinit njemu i gostujucim navijacima u revansu ako bude zveka kao sto ce ga i bit...oce *****!!!
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Pa dobro, a malo ponosa i samopostovanja? Za sebe, svoj klub i svoje navijace?
    Procitaj sta pisu ovi smecari hrvatski po njihovim forumima, kakvim imenom nazivaju i Crnu Goru i Buducnost i Varvare pa razmisli treba li toj bagri maloumnoj neko da se izvinjava?
    Cudnog li naroda...
    Bas me zanima oce li se neko izvinit njemu i gostujucim navijacima u revansu ako bude zveka kao sto ce ga i bit...oce *****!!!
    a to je procedura koja se mora isposhtovat

evo i mi ih pljujemo odje kao i oni nas/vas tamo prema tome 1-1 je
    i oni ce se izvinit za evenutalne neprilike...
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa dobro, a malo ponosa i samopostovanja?
    Pa, toga je makar sinoc bilo na pretek, zar ne? 'Srusili smo Dubrovnik', 'Ubij, zakolji'...

Cudno je samo to sto su reakcije bile prilicno drugacije, a 'samopostovanja' nije bilo kada su nam sa nekih drugih strana stizali ekstremisti nalik Torcidi (samo po dozi ekstremizma), koji su nam umjeli posvetiti pjesme o 'groblju liberala', o 'satima na motoru', o 'siptarima', 'turcima' i 'ustasama'... Ne, tada 'samopostovanja' nije bilo. A sada je ono ocito potrebno... E, je.b.a.l.o vas vase samopostovanje i to sto se nimalo ne razlikujete od onih koji su sinoc bili na jugu...

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

da se zna ko je jachi...
    ~

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ne, treba sagnuti glavu i slusati 'srbe na vrbe' i psovanje nasih najvecih svetinja...naravno, treba im se i izviniti za to...
    Jeb.ala vas vasa liberalna demokratija i uvlacenje u guzicu smrdljivim ustasama, pokusaj stvaranja PRIJATELJSKE atmosfere i sve sto ide uz to...
    Dok bude u splitu grmjelo 'malj kolac jasenovac' 'cetnicke *****' i 'srpski cigani' izvinite im se i onda!!!
    Samo rokajte...
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

sad mozhe pricha da ode u pichku lijepu materinu,kao shto i oce.. ali.. ja ne znam koliko ce josh trebat` vremena da se batali ta pricha pa proshlo je preko 15-6 godina,ja znam da je narod ginuo i sve to..ali.. dje to vodi.. ti ne kapirash nije to nikakvo uvlachenje,ja ili bilo ko razuman nema nikakavu dobit od te Hrvatske,samo ne vidim chemu to "klanje,pljuvanje" ,a ti isti koji vichu "srbe na vrbe i ostalo" nijesu nishta vishe nego par kloshara koje nemaju pametnija posla nego da idu i prave probleme,to nije ljubav prema klubu (mogu oni da mlate koliko god hoce da vole klub,njima je bitnije da naprave neki exsces na gostovanjima)
    PRavom navijachnu (mislim da je takO) je cilj da bodri svoj klub i da pjeva pjesme koje ce ga doves` do pobjede.. ja ne znam,shta su imali oni momci iz F.K Buducnost od "ubi`,zakolji da Hrvat ne postoji" ,meni to jednostavno nije jasno.. mozhda je problem u meni o_O
    ~

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

mi smo trebali da navijamo za nas klub, sto je veci dio tribine i radio, a Srbi ce vec naci nacin da se odbrane nije na Varvarima to da rade!

I ne slazem se sa vama da je torcida bolja bila, niko ne pominje kako su Varvari glasni bili nakon primljenog gola!?! Cijela tribina je skakala i pjevala GROMOGLASNO!! A dje je torcida bila nakon primljenog gola? Makar 5-6 minuta cutanja!! Dje je torcida bila kad im je ukradena zastava??? Isto makar 5-6 minuta cutanja!! Za dobose im svaka chast, bubnjevi su se zestoko culi i davali strasan ritam i posle utakmice su stvarno odlicno uradili finale... Ali isto tako Varvarima je pripao period prije pocetka utakmice kad su se iz par navrata zestoko culi!!

Jos jednom, pjevanje srpskih pjesama necu da pominjem, taj problem neka rjesavaju uzi krugovi Varvara (svakako da je problem i svakako da se treba rijesiti)...

PS Shvatam vasu opcinjenost torcidom, sigurno da je ovo bilo najbolje odradjeno gostovanje na stadionu Buducnosti od kad sam ja pratim fudbal!!

Thanks Thanks Given 
    3,578
    Thanks Thanks Received 
    5,950
    Thanked in
    2,863 Posts

Lennox ono samo opusteno, ti navijas za Zvezdu, ovo te ne dotice toliko, ja mnim. Samo opusteno bez $ekiracije
    A i to sto si Srbin i sto si se osjetio uvrijedjenim na te povike ne mogu ti nista.
    A kad bi navijaci i njihovi napisi i poansanje bilo rpavo ogledalo jedne nacije, onda bi se mnogi zastidjeli vjeruj mi
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ne, treba sagnuti glavu i slusati 'srbe na vrbe' i psovanje nasih najvecih svetinja...naravno, treba im se i izviniti za to...
    Jeb.ala vas vasa liberalna demokratija i uvlacenje u guzicu smrdljivim ustasama, pokusaj stvaranja PRIJATELJSKE atmosfere i sve sto ide uz to...
    Dok bude u splitu grmjelo 'malj kolac jasenovac' 'cetnicke *****' i 'srpski cigani' izvinite im se i onda!!!
    Samo rokajte...
    Ha! Tu smo... Znaci kod 'Srbe na vrbe' ne smije se 'sagnuti glava', a kod ovoga drugoga je svejedno, iako je tu bilo niz uvreda na racun Crne Gore...? Tako treba? E, kuku... I naravno - spustimo se na taj nivo, budimo kao 'Torcida' i 'dostojno' im 'odgovorimo'!

I kakve veze ima 'liberalna demokratija' sa jucerasnjom utakmicom?! ust.ase i cetnici davno su prosli, ali, eto, hvala Bogu, ima vas koji prizivate i jedne i druge, pa se jos tako i osjecate... Zato nam fudbalske utakmice i izgledaju kao bojna polja...
    Crna UEFA treba promijeniti sistem takmicenja u prvom kolu kvalifikacija, makar zbog ovog podrucja, jer ako u par narednih godina budu igrali Crnogorci protiv Hrvata, Srbi protiv Albanaca, a Grci protiv Turaka, ima svi da se pokoljemo. Ali, kako rece prethodnik, ne saginjimo glave, pokazimo samopostovanje i j.e.bala nas liberalna demokratija! Koljimo, rusimo, palimo - to je sve sto nam treba!

Pih!
    Last edited by M_O_D_E; 20-07-07 at 20:43.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Takodje ne treba zaboravit one `talijanske okupatore sa pochetka drugog sv. rata koji su pamidore krali po nashim selima,sve to treba istrijebit kad dodje kod nas...

dokle vishe?
    ~

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

ja predlazem da zaratimo sa izraelom, tako cemo bit prijatelji palestincima pa ovi sto su zeljni krvoprolica neka podju da se istresu. a nas normalne neka prime u evropu glibavu, poslije 15 godina gluposti!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

e ako mi je sto jasno vezano za jucerasnje dogadjaje i utakmice...???
    ovi izbili ove, jedni gadjali druge dok su ovi bili u bus pa kad ovi izadjose iz autobusa, dodjose treci koji pobjegose, pa se onda ovi prvi sto izadjose iz autobusa pobise izmedju sebe, da bi na kraju se ovi drugi i treci okupali u more (na jaz).

Navijacke price <> lovacke price !!! Presmijesno.

Ovaj put necu ni o varvarima ni o torcidi jer me apsolutno ne interesuju ni jedni ni drugi. sinoc sam dosta vidio.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Varvari su bili odlični sinoc!
    Boj ne bije svijetlo oruzije,već boj bije lobi u američkom kongresu.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jovicevic View Post
    Sramota za podgoricu za buducnost i varvare.I cisto sumnjam da ce i jedan pusti srbin poc do splita.

slazem se od rijeci do rijeci. isto sam pomislio odmah nakon tekme. inace sam sjedio na onom dijelu dje je onaj lik "trijumfalno" donio zastavu torcide,i dje je bilo najvise "velikih" srba. kakva je to smecarska atmosfera,e blago nama... zbog takvih sam iz inata navijao za hajduk,i sto se mene tice,neka im zabiju 5 komada na poljud. k'a sto i oce! velika hrabrost,gadjati ih dok su u busevima,starijeg lika udrait' dok je okrenut' ledjima... nema,strasni smo. vrh nam je...:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[quote=mc_esseny;694335
    i oni ce se izvinit za evenutalne neprilike...[/quote]
    ada oce iljadu posto, oni bas vole da se izvinjavaju, cudo nije Ficko sinoc iz loze rekao ja se izvinjavam u ime Cine Goje, crn mu obraz dovijeka!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

matadorr,podji u split pa se tamo isprsi. ih,kako ne...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nocas savladana Grcka 11-3, Mladjan Janovic 5 golova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto da idem u Split?ja kazem za odje da je ovo bruka sto se sad peremo, a juce se samo cekalo ko ce da izudara nekog od njihovih navijaca. Nemoj ti mene nidje slati da te zamolim.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by RHCP View Post
    Varvari su bili odlični sinoc!

ja nisam rekao da nisu bili, nego necu da ulazim u detalje. cuo sam da je juce bila tuca izmedju varvara i to bas povodom navijanja tokom utakmice.no to neka oni raspravljau - ti "najveci" navijaci buducnosti.
    Ja sam uvijek volio buducnost i bodrio sam je sa zapada vise nego li 50% tih varvara ali nisam odje da bih ikome dokazivao moju ljubav prema klubu jer mi to nije cilj. Smatram sebe jednim obicnim navijacem kojem je merak da ode na stadion i odgleda utakmicu pa kakav god bila. Pun mi je ***** vise dizanja 3 i 2 prsta i pjevanja cetnickih pjesama i ostalih sranja.

ti "veliki" navijaci ce otici 100% za split pa ce nam pricati kako je bilo!!!

Torcida me uopste ne interesuje i ne treba da me interesuje.to ko je prvi poceo da provocira ne znam.Ovo sto su ih gadjali kamenicama nije nista novo i oni su to znali kao sto znaju da nema te policije koja ih moze zastitii od takvih akcija.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ko zna dje si ti bio kad je picila ekavica oko tebe i sl, a i napisao sam na onom blogu odgovor tako da mi je muka pisat opet! pa prociaj ako te interesuje!

Pročitah. Nijesam stalan od onoga momenta kad je Slavko Perović upa u SC Morača, i kad Skočko i Čaka nijesu dali da mu se aplaudira (a moglo je Milu Đukanoviću). Napisa sam to na blog. Jeste dosta njih zalutalo sinoć na tribine, al oni koji se išta pitaju u Varvare te stvari moraju rješavat, ako se žele smatrat ozbiljnom navijačkom organizacijom. To je problem koji traje godinama, samo što je sinoć dostiga dosadašnji vrhunac. Što se lokacije tiče, odma lijevo od Blokaide.
    Što se provokacija tiče, znam. Nije mi strano. Al zna se kakve. I sami ste dali onaj papir sa "pravilima ponašanja", koji isti nije ispoštovan. E sad... ko vodi pjevanje, ko ima autoritet da vodi navijanje... Il svako svoje može išćerivat, pa pomamnjivat masu, kolko god ona zalutala.
    To je taj čuveni domino efekat, koji Varvari po meni moraju riješit, ka i još neke stvari.
    E onda možda budem opet stalan, ka nekad na jug.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    tako to radi prava uprava, malo im je bilo sto su se lopovskim odnosom prema klubu za vazda zamjerili navijacima, nego jos i ovo. ovo oce odma da se ograde pred revans, ne vjerujem da ce mnogo pomoci navijacima oko prevoza i karata ako im uopste pomognu. bas me zanima kako ce uprava hajduka da reaguje na njihove napade na varvare, kojih ce sigurno biti tamo.
    vjerovatno se nece uvukivati u prkno kao ovi nasi. a to sto se zaro vukcevic izvinio nema nikakve veze sa njim, to su mu nametnuli glavasi koji su se posrali u klub i to rade vec godinama!
    i ne treba da ih vode za split,posle svega onoga. apoliticni navijaci koji pjevaju 'srusili smo dubrovnik' i '******,******' ... navijanje im je bilo katastrofalno,pa onda zovnu zapad u pomoc. pola se okrene nazad,a pola gleda tekmu,ne zna o cemu se radi. nemaju ritma,pola pjeva,pola ne pjeva,nakon tekme gledaju kao zabezeknuti torcidu kako navija i nakon tekme... to je rulja najobicnija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prekomoracanin View Post

i ne treba da ih vode za split,posle svega onoga. apoliticni navijaci koji pjevaju 'srusili smo dubrovnik' i '******,******' ... navijanje im je bilo katastrofalno,pa onda zovnu zapad u pomoc. pola se okrene nazad,a pola gleda tekmu,ne zna o cemu se radi. nemaju ritma,pola pjeva,pola ne pjeva,nakon tekme gledaju kao zabezeknuti torcidu kako navija i nakon tekme... to je rulja najobicnija.
    kako si realan svaka cast
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne branim ih ja sto su pjevali one pjesme, naravno da takvim stvarima nije mjesto na stadionu, ali mislim da ih treba povesti tamo, ako nista ono zbog momaka koji izadju na teren, da se ne osjecaju bukvalno receno sami tamo, jer ce atmosfera biti zestoka, veliki pritisak i provokacije se ocekuju, zato ih treba povesti, a i ne mislim da ce se uprava Hajduka ograditi od njihovih navijaca, od njihovih sinocnjih skandiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

varvari da budu ozbiljna navijacka grupa. zemljo,otvori se! zbog jednog ranijeg posta,koji vidjeh...

Page 64 of 225 FirstFirst ... 145460616263646566676874114164 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)