Page 61 of 225 FirstFirst ... 115157585960616263646571111161 ... LastLast
Results 1,501 to 1,525 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo, Varvarima svaka cast!Nikada nijesu bili brojniji i bolje navijali!Hajdukovi navijaci su se ponasali katastrofalno!
    Prije utakmice, prolazeci Hercegnovim, uzvikivali su ,,Srbe na vrbe", sto je naravno revoltiralo gradjane Hercegnovog, koji su vecinom Srbi, te su ih isti ,,ispratili" kamenicama!
    U Jazu, blizu Budve, grupa ,,Delija" je imala jedan okrsaj sa Splicanima koji su takodje iz svojih autobusa, zasticeni policijom, uzvikivali ruzne parole na racun Srbe!
    Naravno i tu su dobili ,,po zasluzi"
    Nije im ni to bilo dovoljno, pa su na samoj utakmici DVA PUTA gadjali BAKLJAMA zapadnu tribinu stadiona(zasto su trebali napustiti stadion)~
    I na kraju, mislio sam da su nesto ali sam shvatio(bio sam na istocnoj tribini) da su veliko NISTA!
    Varvari su im ocitali lekciju i sada javno pozivam sve privredne subjekte,drzavu Crnu Goru , da stanu iza njih i da im organizuju put u Split!
    Svih 4000 Varvara u Split!
    Treba platiti autobuse i karte, sto je za ove nase biznismene smijesna cifra!
    Zato pokazi se drzavo Crna Goro i omoguci Varvarima da u velikom broju dodju u Hrvatsku!
    Buducnost ima pravo na 10% ulaznica i TREBA KUPITI SVE!
    Da se zna da Buducnost nije provincijski tim i da moze svojim najvjernijim navijacima omoguciti da se nadju u Splitu!
    Ako se sve zavrsi na 100-tinjak navijaca koji su se sami organizovli onda bi to bila sramota!
    Znaci ,TRAZITI OD UPRAVE DA OBEZBJEDI KARTE ZA SVE VARVARE KOJI SU JUCE BILI NA UTAKMICI!
    SIGURAN SAM DA BI SVI POSLI U SPLIT!!!!!!!!!!
    Za mene je ovo najvaznija stvar narednih dana!
    HOCEMO SVI U SPLIT!
    UPRAVA MORA OBEZBJEDITI KARTE, ALI NE ZA 100 VARVARA NEGO ZA 4000 hiljade !!!!!!
    Ako to ne uradi onda nju nije briga za klub ni za svoje navijace, jer PONAVLJAM-NOVAC SE MOZE BEZ PROBLEMA NACI AKO SE ZELI!!!!!!!!!!!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    2,104
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    1,587 Posts

ne htjedoh da se mijesam ali moram... torcida je pjevala cijelih 90 min svaka pjesma svi u glas razlicite svaki put.koreografija fantasticna.imali su vise zastava i transapenata nego varvari.vise salova nego sto ce ovi nasi ikad imat...
    u jednom trenutku je pola SSjelo a pola stoji i onda se ovi ustaju ovi sjedaju opet i sve tako zapad im je aplaudirao...
    varvarima (nasim varvarima ,ne bi htio da pomislite da navijam za nekog drugog) je glavno , javi se zapad , samo pobjeda i ostale prosto prosirene recenice i uzvici... :mad:
    sto se baklji tice..hm kad su oni mogli unijet 4-5 mogli su i ovi nasi neku..njihov problem.
    utakmica prelijpa sa strasnim navijanjem i naravno malo pokazivanja srednjeg prsta (posebno nas i A sektora sa zapada)
    cujem pricu ,,bilo je varvara vise,,..alo ljudi ovi su presli 500km!!! vidjecemo koliko ce varvara poc tamo..ako uopste podju. poz
    (ne bih volio niko da me qoute i da prica kako ne volim buducnost , sto imam protiv varvara i da prijeti) toliko
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

kakvu je koreografiju imala torcida zivota ti?

Thanks Thanks Given 
    2,104
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    1,587 Posts

Quote Originally Posted by kefalo View Post
    kakvu je koreografiju imala torcida zivota ti?
    bolju no ovi nasi barem...
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izdajico

naravno da je torcida ocitala lekciju varvarima, sto je bilo i za ocekivat ... necemo da se pravimo ludi ovdje, svi smo bili tamo
    najveca bruka za varvare je sto su se pobili medjusobno ... stvarno su se obrukali.
    Last edited by ggjoni; 20-07-07 at 12:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svojim ponasanjem i skandiranjem iz autobusa, zasluzili su mnogo gore stvari da im se dese!
    Pa ti divljaci su gadjali bakljama nase ljude na zapadnioj tribini!

Zamisli da su NASI VARVARI u Splitu provocirali Hrvate PO NACIONALNOJ OSNOVI,da su trazili sukobe svo vrijeme , da su gadjali bakljama ,,torcidu"...
    Posto u VARVARIMA ima dosta Srba, smatras li da je normalno da se mi koji se izjasnjavamo Crnogorcima ,distanciramo od napada na na su bracu ,sestre,prijatelje...
    VARVARI SU SLOZNI i DJELUJU ZAJEDNO!
    Medju njima nema Hrvata ali ima mnogo Srba i Crnogoraca, je li to problem!
    I dalje razocaran sam ponasanjem policiji koja je pratila dolazak Hrvata u Podgoricu!
    Dopustiti da vas tako ponizavaju i vrijedjaju ,ne bi dozvolila ni jedna pravna drzava!
    Ponavljam , da li bi hrvatska policija dozvolila i hrvatska drzava da im u sred kuce Crnogorci ili bilo ko drugi skandira ono sto su radili Splicani !
    Ja sam Crnogorac ali ako neko vrijedja bilo koga iz moje grupe navijaca po nacionalnoj osnovi, solidarisacu se sa njim i zajedno cemo im zestoko odgovoriti!
    Zato svi u Split!
    Ali samo 3000-4000 hiljade!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    ne htjedoh da se mijesam ali moram... torcida je pjevala cijelih 90 min svaka pjesma svi u glas razlicite svaki put.koreografija fantasticna.imali su vise zastava i transapenata nego varvari.vise salova nego sto ce ovi nasi ikad imat...
    u jednom trenutku je pola SSjelo a pola stoji i onda se ovi ustaju ovi sjedaju opet i sve tako zapad im je aplaudirao...
    varvarima (nasim varvarima ,ne bi htio da pomislite da navijam za nekog drugog) je glavno , javi se zapad , samo pobjeda i ostale prosto prosirene recenice i uzvici... :mad:
    sto se baklji tice..hm kad su oni mogli unijet 4-5 mogli su i ovi nasi neku..njihov problem.
    utakmica prelijpa sa strasnim navijanjem i naravno malo pokazivanja srednjeg prsta (posebno nas i A sektora sa zapada)
    cujem pricu ,,bilo je varvara vise,,..alo ljudi ovi su presli 500km!!! vidjecemo koliko ce varvara poc tamo..ako uopste podju. poz
    (ne bih volio niko da me qoute i da prica kako ne volim buducnost , sto imam protiv varvara i da prijeti) toliko
    nisu navijali bas svih 90 minuta.. poslije "padanja" zastave su se smirili jedno 10 minuta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GAGA View Post
    ja sam se zaljubila... :monkey:
    Kuku kakav je,sto je ovo...trebace mi litar hladnog sokica da dodjem sebi poslije ove slike
    Last edited by overdose_girl; 20-07-07 at 13:12.
    "...Was it a vision, or a waking dream?
    Fled is that music - Do I wake or sleep?..."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.hnkhajduk.com/forum/showt...d=1#post100317
    Nema neke spec. koreografije, mnostvo zastava, salova, bubnjeva, baklji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

bolju no ovi nasi barem...
    ne lupaj da te zamolim :roll:

Thanks Thanks Given 
    2,104
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    1,587 Posts

Quote Originally Posted by kefalo View Post
    ne lupaj da te zamolim :roll:
    uredu izvini .bolji su ovi nasi... kako ti kazes ok
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ja nisam rekao da smo bolje navijali ali koreografija nasa mora bit bolja jer oni nisu imali svoju! Skocentrisi se! A i priznajem im samo kraj utakmice i kraj prvog proluvremena... I to najvise zbog bubnjeva...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Kolko kostaju ti bubnjevi da se nabave, majku im...

Thanks Thanks Given 
    2,104
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    1,587 Posts

oni su imali 6 7 bubnjeva mi cini mi se NIJEDAN!
    svaki momak je udarao u taj bubanj kao da jedan isti udara..imali su vise zastava (jedna je bila ooogramna) i vise onih transparenata...
    vise navijackih pjesama...
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by RHCP View Post
    To je to jednostavnotipično za naša balkanska svatanja, možeš tipojedinac da se buniš protiv i da sa gađenjem gledaš na te stvari ali je prosto tako i ti to ne možeš da promeniš. jer je taj problem mnogo dublji nego što ti misli da je, i gledaš na njega jako banalno.
    Ako je tipicno - da li treba da znaci da tako i treba da ostane?
    Evo, shvaticu iz tvoje price - da se ni tebi to ne svidja. I sto bi ti cinio po tom pitanju? Prepustio se matici? Ili ces se izdignuti iznad svega toga, licnim primjerom?
    Naravno da neces. Ulececes u masu.

Quote Originally Posted by RHCP View Post
    uvek su mi bili smešni, ljudi poput tebe, koji tako banalno gledaju na stvari balkanskih različitosti i balkanske netrpeljivosti. sva ta sranja o kojim ti pričaš su nas dovela do ovog gde smo danas. to lažno pretstavljanje idealnog sveta za koji i ti sam neveruješ.
    Ima jedna ogromna razlika izmedju neprihvatanja realnosti, kakva god da je - i njenog prihvatanja - zato sto je to toliko ukorijenjeno u nama.

To sto je tebi moj otpor prema takvom stavu - nakaradnom shvatanju Balkana (a cime se samo ide na ruku svim onim kretenima van Balkana koji nas posmatraju kao zivotinje spremne na mrznju i srranje) - to je, kao sto rekoh, tvoj problem.
    Balkanske razlicitosti i netrepeljivosti su meni itekako jasne, kao i vecina uzroka, ali i posljedica. Kako zbog posla kojim se bavim, tako i licno. Imao sam srece obici manje vise svaki kutak Balkana, upoznati i normalne i primitivne ljude u svakom tom kutku i to je dio svijeta u kojem se najprirodnije osjecam. Uprkos svemu...

Ono o cemu ti pricas je jedna - RUZNIJA - strana Balkana, koju ja ne ignorisem (i nije mi jasno otkud ti to) vec jednostavno ne dozvoljavam niti pristajem da iko tu stranu nametne kao jedinu.

U svakom slucaju, drago mi je sto to izaziva smijeh kod tebe.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta je pisalo na onoj setalici varvara?posto na tv nisu dobro pokazali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    sta je pisalo na onoj setalici varvara?posto na tv nisu dobro pokazali...
    'Podgorica'...

Ljudi, kad govorite o svemu ovome, morate shvatiti jednu stvar... 'Torcida' je grupa koja postoji vise od pet decenija i okuplja citavu Dalmaciju (i sire)... 'Varvari' su grupa koja postoji dvije decenije i koji eventualno okupljaju ljude iz Podgorice (u kojoj, uz to, postoje i kakvi punoglavci zaljubljeni u Beograd i tamosnje klubove)... Stoga, glupo je govoriti o dvije grupe, ali iskreno - u drugom dijelu, 'Varvari' su navijali mnogo bolje, uz sjajan zapad! Uz to, ukoliko ne grijesim, 'Torcidi' je pao jedan transparent...

O ostalome sam pisao na threadu o Evrokupovima... Velika je mana skandiranje 'srusili smo Dubrovnik' jer to nikome ne moze sluziti na cast. Oni koji su to pjevali treba da se stide (ostala nacionalisticka skandiranja treba shvatiti kao odgovor na fasistoidne poruke koje su upucivali Splicani - tipa 'Srbe na vrbe' ili 'Nek se cuje, nek se zna, da je Sveti Sava *****cina')...

A ove 'mozgonje' koje mogu reci da je 'Torcida' bila sjajna, neka se zapitaju da li bi njima prijalo da ti 'sjajni' navijaci njih gadjaju bakljama, kao sto su sinoc radili sa zapadom... Umobolnici!

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li istina da je pao transparent "stara garda"?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nani View Post
    Kad se covjek sjeti 1918-te, treba dobro da razmisli ko su mu "braća".

Zna li ko ima li organizovan odlazak u Split?
    Organizovanog odlaska za Split ce, koliko sam ja upucen, biti, samo je pitanje koliko autobusa...

Mada ja nemam brace, posto sam jedinac, ne mogu se naci kompetentnim da govorim o toj temi... Ipak, donekle se slazem sa tvojom prvom recenicom, ali, isto tako, ti vjerovatno znas da u Crnoj Gori ima mnogo ljudi koji ne misle kao ti i ja, te da ih navijanje tipa 'Srbe na vrbe' i sl. istinski pogadja (a ne kao mene, kojeg pogadja iz razloga sto sam protiv bilo kakvog sovinizma)... Stoga, nemojmo o braci, posto ovaj podforum nije mjesto za to.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... jebeno naše gostovanje, sva čast na ukradenom transparentu to ste pobrali od brače delija imali ste priliku cjeli dan u gradu a niste kurcem mrdnuli uzet na fer način tj šorom i sl ali ne imate lopove koji kradu i još se hvale stim još ste daleko iza nas ali pohvaljujem vaš broj nije mi jasna međusobna šora na tribini?? A di je vaš transparent ko ga je ukrao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajde mali ne prdnjavi ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by mali bahati tovar View Post
    nije mi jasna međusobna šora na tribini??
    To nikome nije jasno :mrgreen:
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kaj mu dodje sora?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to je ono kad dva varvara jedan c.et.nik jedan dukljanin pocnu da se makljaju jer ne razumiju jedan drugoga.
    uobicajena procedura
    "Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Talking

Quote Originally Posted by ggjoni View Post
    ajde mali ne prdnjavi ...

... jesi li ti jedan "veliki hrabri varvar" koji nas je gledao u njegoševom parku ali nije imao muda ništa konkretno napravit?? bacanje kamenja i štapova največa prijetnja koja je od vas došla iskreno svaka čast za brojnost ali za akcije po gradu jedna velika 0

Page 61 of 225 FirstFirst ... 115157585960616263646571111161 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)