Originally Posted by
Bonja the Zmaj
RHCP,
to sto je tebi takvo srranje - normalno - ne znaci da i svima ostalima treba da se svidja.
Ti mislis da je navijanje - takvo - to je tvoj problem. Ja na stadione odlazim iskljucivo zbog tima kojeg bodrim. I igre... za slucaj da si zaboravio poentu svega.
Licno nezadovoljstvo zivotom i situacijom u kojoj zivis - probaj da rjesavas na neki zdraviji nacin, a ne da se umrezavas sa ljudima koji imaju slicne probleme - jer iako ti se cini da time sto nisi jedini u toj bolesti - to ne znaci da si zdraviji

Dragi prijatelju moj Bonja!
To je to jednostavnotipično za naša balkanska svatanja, možeš tipojedinac da se buniš protiv i da sa gađenjem gledaš na te stvari ali je prosto tako i ti to ne možeš da promeniš. jer je taj problem mnogo dublji nego što ti misli da je, i gledaš na njega jako banalno.
To nema nikakve veze sa ličnim nezadovoljstvom zivota, sa kojim ja nemam nikakvih proble, za razliku od tebe, jer ti ti taj koji ne može da se pomiri sa činjenicom da živi na balkanu. možda ti nisi zadovolja te ti ja predlažem da ise preseliš u neku slobodarsku zemlju u kojoj vlada tolerancija i ljubav različitosti, npr.USA.
uvek su mi bili smešni, ljudi poput tebe, koji tako banalno gledaju na stvari balkanskih različitosti i balkanske netrpeljivosti. sva ta sranja o kojim ti pričaš su nas dovela do ovog gde smo danas. to lažno pretstavljanje idealnog sveta za koji i ti sam neveruješ.
A na fudbalske utakmice se ide zbog fudbala, prvenstveno, a sami nemiri na tim utakmicama je sastavni de fudbalskog folklora. Nisu ti nemiri i vređanja naviačkih grupa samo vezani za naše područije, to postoji, skoro svugde u svetu, čak i u zemljama idealnijim od naših.
Boj ne bije svijetlo oruzije,već boj bije lobi u američkom kongresu.....
Bookmarks