E ljudi ko se ljuti uvalim mu..... ali torcida je pokazala kako se navija,ipak su oni klub sa duzim iskustvom/stazom i sl.Ja nesto imam osjecaj da su varvari iz godine u godinu sve losiji na zalost,prije 5-6 godina se bruka dobro navijalo,bio je tu vaske sa bubnjevima,okupljanja iz svih djelova grada i navijalo se dusom i srcem....miliarde raznih pjesama i parola....ja ne znam jesu li ih pozaboravljali il sto ali ono je presmijesno bilo.Najavljivali su koreografiju samo takvu nezapamcenu a dosli sa papirima za pakovanje poklona i 2 1/2 zastave aaahhhh.Pretpostavljam da je dobrim dijelom glibava panduracija kriva za oduzimanje baklji i mozda nekih transparenata ali ne ide mi u glavu da se ne mogu vodje snac sa tim.Dobro rece moj jedan kolega,trebali su delegati izbacit navijace napolje oba tima (sto je u sustini nemoguce) zbog politickih prozivki i nacionalizma,naprave to par puta i siguran sam da bi se manje desavalo.A mozda sam i gloop.E sad dobro neko spomenu,varvari ovakvi kakvi su sad mogu mislit koliko ce ih poci u split???? I cak sto vise izginucemo tamo i u to sam siguran jer su i splicani veliki nacionalisti a ruku na srce ova torcida je stvarno bolesna potpuno,neuporedivo bolja navijacka grupa....jebeni nacionalizam,ja izlazim sa curom iz splita i tacno mi dodje krivo sto joj posle utakmice kicmu ne slomih kad vec torcidi nisam mogao......eeeeee QQ nama ovakvima hehehe
po***** se u nacionalizam....aj u zdravlje (zaboga oce li ko imat zivaca ovo sve da cita)

.Pretpostavljam da je dobrim dijelom glibava panduracija kriva za oduzimanje baklji i mozda nekih transparenata ali ne ide mi u glavu da se ne mogu vodje snac sa tim.Dobro rece moj jedan kolega,trebali su delegati izbacit navijace napolje oba tima (sto je u sustini nemoguce) zbog politickih prozivki i nacionalizma,naprave to par puta i siguran sam da bi se manje desavalo.A mozda sam i gloop.E sad dobro neko spomenu,varvari ovakvi kakvi su sad mogu mislit koliko ce ih poci u split???? I cak sto vise izginucemo tamo i u to sam siguran jer su i splicani veliki nacionalisti a ruku na srce ova torcida je stvarno bolesna potpuno,neuporedivo bolja navijacka grupa....jebeni nacionalizam,ja izlazim sa curom iz splita i tacno mi dodje krivo sto joj posle utakmice kicmu ne slomih kad vec torcidi nisam mogao......eeeeee QQ nama ovakvima hehehe
po***** se u nacionalizam....aj u zdravlje (zaboga oce li ko imat zivaca ovo sve da cita)

Bookmarks