Page 239 of 652 FirstFirst ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... LastLast
Results 5,951 to 5,975 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znao sam od prosle godine da ce brzo u istoriju, mada Amerika ima dosta legendarnih staza.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lightbulb Wow, NSX je stvorio novi izum...

Quote Originally Posted by NSX View Post
    U sta se kladimo ja i ti E cu ne bih mogao da pokrenem bolid, jos sa TCom :lolblue:
    Ti koliki si ne bi mogao ni da "stanes" u njega:twist: , a o pokretanju neću ni da pričam, pošto ti očigledno ne znaš čemu služi TC!! Kad' to budeš znao, onda mi se javi... A do tada u F1 i pored smanjenja elektr. koristi se LC za te rabote, a ne TC... Hajd' zdravo...:shock:

P.S. Šteta za "Brickyard"! Teško da će se ameri brzo vratiti u šampionat F1. N'o nada posljednja umire...
    Last edited by analiza; 16-07-07 at 08:07. Reason: P.S.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni iskreno nije ni malo žao Amerike....ima Evropa još mnogo dobirih staza
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by analiza View Post
    Ti koliki si ne bi mogao ni da "stanes" u njega:twist: , a o pokretanju neću ni da pričam, pošto ti očigledno ne znaš čemu služi TC!! Kad' to budeš znao, onda mi se javi... A do tada u F1 i pored smanjenja elektr. koristi se LC za te rabote, a ne TC... Hajd' zdravo...:shock:

P.S. Šteta za "Brickyard"! Teško da će se ameri brzo vratiti u šampionat F1. N'o nada posljednja umire...
    A ti mene znas?! Kad je moglo da stane ono magare od Wilsona mogao bih vala i ja

Sto se tice LCa to je dio TCa ako nisi znao, a i tako je zabranjen od 2004.

Naravno ti kao PR manager si me lako ubijedio da ja ne umijem da pokrenem bolid F1 i da za to treba ukucati specijalnu sifru koju dobijas kad postanes clan 33. masonske loze, tvoja koleginica iz T-Coma me ubijedi da flat ne postoji, i tako...

P.S. Imam TC na kolima koja vozim svaki dan, tako da igrom slucaja ocigledno znam sta je
    Last edited by NSX; 16-07-07 at 08:56.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ti mene znas?! Kad je moglo da stane ono magare od Wilsona mogao bih vala i ja

Sto se tice LCa to je dio TCa ako nisi znao, a i tako je zabranjen od 2004.

Naravno ti kao PR manager si me lako ubijedio da ja ne umijem da pokrenem bolid F1 i da za to treba ukucati specijalnu sifru koju dobijas kad postanes clan 33. masonske loze, tvoja koleginica iz T-Coma me ubijedi da flat ne postoji, i tako...

P.S. Imam TC na kolima koja vozim svaki dan, tako da igrom slucaja ocigledno znam sta je
    Ponavljam - OČIGLEDNO JE DA NE ZNAŠ!! LC je u toj formi u kojoj je bio do 2004. godine eliminisan. To stoji! Međutim, FIA nije brutalno zabranila tu vrstu uređaja, tako da nešto "slično" tome i danas postoji. A, inače, LC i TC svojevremeno nisu imali veze jedno s' drugim, jer je PC kontrolisao njihove funkcije odvojeno...

A što se pokretanja bolida F1 tiče, najboje je cijenjeni kolega iz njemačkog "AutoBilda" svojevremeno opisao: "Pokretanje F1, dragi čitaoci, vam liči na pokretanje BMW M3 iz treće brzine, na zaleđenoj uzbrdici!" :eek:

N'o, vjerovatno da si ti veći majstor od njega, bolje reći, od svih onih 30-tak momaka koji voze F1 bolide (tu sam uračunao i test-vozače).
    Last edited by analiza; 16-07-07 at 10:45. Reason: Zero

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ponavljam - OČIGLEDNO JE DA NE ZNAŠ!! LC je u toj formi u kojoj je bio do 2004. godine eliminisan. To stoji! Međutim, FIA nije brutalno zabranila tu vrstu uređaja, tako da nešto "slično" tome i danas postoji. A, inače, LC i TC svojevremeno nisu imali veze jedno s' drugim, jer je PC kontrolisao njihove funkcije odvojeno...

A što se pokretanja bolida F1 tiče, najboje je cijenjeni kolega iz njemačkog "AutoBilda" svojevremeno opisao: "Pokretanje F1, dragi čitaoci, vam liči na pokretanje BMW M3 iz treće brzine, na zaleđenoj uzbrdici!" :eek:

N'o, vjerovatno da si ti veći majstor od njega, bolje reći, od svih onih 30-tak momaka koji voze F1 bolide (tu sam uračunao i test-vozače).
    čitao sam tu priču...u pitanju je koleginica za volanom RENAULTA...i upravo je tako opisala kretanje sa bolidom...njeno najteže iskustvo iako je vozila i testirala mnoooogo super automobila
    Analiza nabačili smo neki avatar...neka ..ima se može se

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    čitao sam tu priču...u pitanju je koleginica za volanom RENAULTA...i upravo je tako opisala kretanje sa bolidom...njeno najteže iskustvo iako je vozila i testirala mnoooogo super automobila
    Analiza nabačili smo neki avatar...neka ..ima se može se
    Jbg danasnji superautomobili su piece of cake za voziti, na kraju krajeva svako ko ima 1.500 era moze probati da je vozi (http://www.f1monacotickets.com/engli...ons_drive.html), inace kao sto vidis ako imas "malo" vise mozes voziti i Arrows V10, a citajuci izvjestaje ljudi nigdje ne vidjeh da su se zalili da je istu tesko pokrenut

Jednostavno F1 da bi se vozila pouzdano onako brzo se mora vrlo lako voziti manjom brzinom, logika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

što će bit sa ovim "skandalom" ferrari-mclaren.Kako su žabari zamutili mamu im.....:mad: daj nešto Analizaaaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Post FIA, McLarem, Ferrari,...

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    što će bit sa ovim "skandalom" ferrari-mclaren.Kako su žabari zamutili mamu im.....:mad: daj nešto Analizaaaa
    Pa, u suštini ništa spektakularno se ne dešava. Stepney je izjavio da je spreman da se sretne direktno (licem u lice) :o sa Montezzemolom i Todtom i da ih informiše koje su to druge osobe, unutar Ferrarija, smjestile njemu svu ovu aferu (što dokumentacija o F2007, što skandal u vezi sa bijelim prahom)...

S' druge strane istražni sudija iz Modene i Poštanska policija Italije dovode u vezu (po njima neoborivo) Stepneya sa Coughlanom i Neillom iz McLaren-Mercedesa, što ovaj opovrgava. Engleski Scotland Yard (po dobro obaviještenim novinskim izvorima) vezuje Stepneya sa ovom dvojicom, ali potpuno "oslobađa" Nicka Fry-a i tim Honde iz ovih, kako ti reče, mutnih rabota...

Drugi novinari (čitaj, britanski) govore da istraga FIA sve više ide u pravcu u kom će McLaren-Mercedes biti oslobođen svih optužbi (ŽIVIO RON DENNIS). N'o, sve ovo će nam biti jasnije :-? nakon sjednice FIA 26.jula uveče...
    Last edited by analiza; 19-07-07 at 11:17. Reason: Error

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

NSX, stvarno bi moga' Analizu malo pud Cijevne da provozas, da mu pokazes sta je voznja (i TC), samo vidji ovaj put da naucis dje su rupe
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Znadni ti dje je rupa na 120 u onu krivinu

Thanks Thanks Given 
    623
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Vele kiša će u neđelju. Aj pa dako bude zanimljivosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lightbulb Šipčanik?

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    NSX, stvarno bi moga' Analizu malo pud Cijevne da provozas, da mu pokazes sta je voznja (i TC), samo vidji ovaj put da naucis dje su rupe
    Trebali bi pokrenuti neku vrstu peticije, da nam opština Podgorica dozvoli da jurcamo po "stazi" kraj Šipčanika, nekoliko (bar' dva-tri) dana tokom godine...

Bilo bi manje poginulih i polomljenih u saobraćaju, u to sam siguran. Otvore nam stazu, pa jurcajte, pardon, jurcajmo do mile volje. SAM PAO, SAM SE UBIO!!

Šta mislite o tome?

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Nece da moze. To je sad sve vlasnistvo A.D. Plantaza 13 jul tako da...
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa, u suštini ništa spektakularno se ne dešava. Stepney je izjavio da je spreman da se sretne direktno (licem u lice) :o sa Montezzemolom i Todtom i da ih informiše koje su to druge osobe, unutar Ferrarija, smjestile njemu svu ovu aferu (što dokumentacija o F2007, što skandal u vezi sa bijelim prahom)...

S' druge strane istražni sudija iz Modene i Poštanska policija Italije dovode u vezu (po njima neoborivo) Stepneya sa Coughlanom i Neillom iz McLaren-Mercedesa, što ovaj opovrgava. Engleski Scotland Yard (po dobro obaviještenim novinskim izvorima) vezuje Stepneya sa ovom dvojicom, ali potpuno "oslobađa" Nicka Fry-a i tim Honde iz ovih, kako ti reče, mutnih rabota...

Drugi novinari (čitaj, britanski) govore da istraga FIA sve više ide u pravcu u kom će McLaren-Mercedes biti oslobođen svih optužbi (ŽIVIO RON DENNIS). N'o, sve ovo će nam biti jasnije :-? nakon sjednice FIA 26.jula uveče...
    stvarno je kralj:hardrock: :hardrock: :hardrock:

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Cush zabari zakuvali, a McLaren koristio tajne podakte
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Trebali bi pokrenuti neku vrstu peticije, da nam opština Podgorica dozvoli da jurcamo po "stazi" kraj Šipčanika, nekoliko (bar' dva-tri) dana tokom godine...

Bilo bi manje poginulih i polomljenih u saobraćaju, u to sam siguran. Otvore nam stazu, pa jurcajte, pardon, jurcajmo do mile volje. SAM PAO, SAM SE UBIO!!

Šta mislite o tome?
    ako ces ti doc, da te operemo, moze
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Šta mislite o tome?
    Niko to vise ne bi volio od mene (na kraju krajeva ne vjerujem da je tamo neko vise jurcao od mene pogotovo do prije par god) ali ti je ideja jako neozbiljna i lici na mastu 1 djecaka

Koje auto vozis inace?

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

sluzbenoga yuga
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Pitao sam njega

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Honda i Renault

Niko to vise ne bi volio od mene (na kraju krajeva ne vjerujem da je tamo neko vise jurcao od mene pogotovo do prije par god) ali ti je ideja jako neozbiljna i lici na mastu 1 djecaka

Koje auto vozis inace?
    Mašta, san ili java, uopšte nije bitno... Mislim da bi bilo manje pogibija kada bi imali takvu mogućnost... Nažalost, potpuno ste upravu kada kažete da je to nemoguće...

N'o, opet s' druge strane, nada je uvijek ZELENA i posljednja umire!!

Misliš auta?

Honda AP1-S2000 i Renault Megane

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Misliš auta?

Honda AP1-S2000

Isceraj je iz garaze malo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wink How, yes, no

Isceraj je iz garaze malo
    Ne, ne... Nije u C.G. To je auto iz srećne, i za srećnu zemlju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gleda li ko od vas prve probe LIVE?

Trenutno je lider Lewis, i to za "dlaku" ispred dva BMW-a. Alonso i dva Ferrarija su trenutno 4-ti, 5-ti i 6-ti... Pomalo su "rezervisani".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dakle, prvih šest poslije prvih sat i po' jurnjave po Nurburgringu:

1. Hamilton 1'32,515
    2. Raikkonen 0,236
    3. Alonso 0,417
    4. Heidfeld 0,460
    5. Kubica 0,690
    6. Massa 1,090

Winkelhock je debitovao, i naravno bio posljednji sa zaostatkom od 4,6 sekundi. Tja!?

Page 239 of 652 FirstFirst ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks