Originally Posted by
Gigoje
Kad te zanima moje rad u teretani, evo kako funkcionise. Osim standardnog programa decko, akcenat mi je dat na nogama. Ako si pratio postove bavim se borilackim sportovima, i obzirom da sam "UDARAC" i da mi je nozna tehnika dobra strana radim program za noge. Mrtvo dizanje mi je 200x4, a sto se tice maksimuma imao sam ga na 220, ali je to bilo u full treningu. Cucanj 115kg x4 , sa tenedencijom obarnja kilaze, jer ne zelim da zbog mase koje imam mnogo vise nego sto treba gubim na brzini. Zasto youtube? Zato da se dokaze momcima da nisu neophodni suplementi u vidu proteina,aminokislelina,uopste anabolika, samo kad covjek zna da izblansira hranu. Vodi racuna kad postujes, ovdje ima mladih momaka koji vjerovatno imaju dobar balans fizickih predispozicija( nemam zivaca da pisem postove o tipovima fizicke gradje i njihovim podjelama ) da im nije neophodan dodatak Whey proteina, kad ga mogu nadoimjestiti konzervom tunjevine od 180g- 32 g cistog proteina, sardine oko 25g, bijelog mesa, nemasnog sira 100g - cak i do 30 g, dzigerica 100g - 20g, jogurt o,5% masnoce oko 32g proteina... pa kad se skupi cijelodnevno obrok izadje se na 2,5 g po kilogramu mase klinac. Eto zato! I da ono sto prochitaju na netu i vide na kutijama prozvoda sluzi da promovisu brendove. Eto zato. Upravo zato nemoj vise da mi pametujes, jer sam te izazvao kako god hoces i na youtube i ovako i onako da demonstriras svoju snagu. Predji vise sa rijechi u djelo, i posalji taj broj na PM. Vise se ne upustam u spamovanje sa tobom. Ovo je treci put da te izazivam!
Bookmarks