A znali se koliko ce Varvara bit pod Goricom ili na Poljudu?
Vecina ljudi je zla
citav JUG ce biti za navijache hajduka,kakav lom ima da budeeeeee....hohoho![]()
a da vidimo ko ce napunit tu drugu polovinu...
evo nas u finale
26-1 protiv belorusije
ako znam sto su odili led me ubio....samo su pare trosili.....lijep ja rekoh da im odma daju prvo mjesto
podgorica - staropodgoricanima
dođite, pa ćete viđet' :P
Reality is overrated.
Varvari nemojte da nas (CG) iznevjerite
doci cu da ve` gledam (:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
B.Rivijera , ce sledece godine da objashnjava neke stvari,ako ne i sve stvari![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
otvorice se purko za nekogaprave vrhunsku ekipu mora se priznat...i trajace dok bude bilo para...
dodji,nadamo se da se necesh razocharati!![]()
Намјерно Другачији...
Pobjeda i protiv Francuske u finalu 19-9.
Znam da se to mnogo puta pisalo ali ako neko moze da mi ponovi, koji su moguci putevi do Olimpijade?
Za reprezentaciju koja je krenula od 0, svaka pobjeda je vazna, kako za napredovanje u samoj vaterpolo rang lsiti, tako i za moral igraca. Bila to pobjeda od 1og ili 10 golova razlike, pobjeda je pobjeda, i ona se pamti, a ne igra. Sad vjerovatno bi drugacije smajlije stavljao da ti je igrala druga reprezentacija, pa bih te zamolio da se ne smijes podrugljivo niti ironicno uspjesima nase mile CG reprezentacije, jer nijesi vidio da ja to radim kad je Srbija u pitanju. Iako je povrh svega rijec o ekipi koja je posteno isprasila tvoje miljenike, i da ne bi sudija onda bi to bilo i verifikovano i pobjedom
Toliko od mene ovom prilikom.
P.S. Ako se ispostavi tacnim ono sto se prica za Pavlovica, do sad nezvanicno, a moze bit i rekla kazala, ali ti ipak savjetujem da maknes njega sa avatara, jer ako ovo sto se prica bude istina, onda ga nikako neces stavljat za avatar, jer ne bi volio date porede sa takvom osobomOvo ti je prijateljski savjet, sacekaj, bar dok istina ispliva na vidjelo
Svaka cast vaterpolistima, ocekivalo se od njih prvo mjesto, ali ovako superiorno stvarno nijesam
![]()
Last edited by hercules; 15-07-07 at 23:43.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
svako provociranje ce se od sad kaznjavati banom! i to bez upozorenja!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ja sam grobar ali taj dan moram biti na sjeveru
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
molim te, nemoj.
Reality is overrated.
evo brate, hvala ti, računaćemo kao da si došao, ali nemoj dolazit'![]()
Reality is overrated.
ela nando za inat![]()
onaj.....samo da kazhem da ce citava policija,interventna..iz crne gore biti da cuvaju navijache hajduka......znaci od 8 ujutro se nece razdvajati od njih
znaci na tucu mozhete da zaboravite potpuno
pozdrav:mrgreen:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks