Ova vijest mi je osvjezila dan i PRAZNIK !
Nije lako ako bi tako mocan i uticajan covjek -(i najpametniji kojeg sam ja upoznao!)- konstantno bio faktor destabilizacije, nepriznavanjem samostalnosti na posredan nacin ( nepostovanjem drzavnih simbola), a uz 35% populacije iza njega (najmanje!).
Pozdrav,
N.B.
Dobra je bila godina za CG i njen status....mnogo stvari je ucinjeno....priznaju (prihvataju...ali to se na isto svodi) je i protivnici samostalnosti kao opcije,na ekonomskom planu je klimavo, ali se ipak napreduje nesumnjivo....Stonsi nas posjetili.....SVE U SVEMU- OSTAJEM OPTIMISTA ...SLEDECA SAMO MALO BOLJA OD OVE I DOBRO JE!
Trenutno imam cetiri molbe -urgencije prijatelja i stranaka da ljudima iz Beograda (koji imaju neke veze sa CG) nekako pribavim drzavljanstvo....po cijenu da se odreknu srbijanskog...ILI BAR NJIHOVOJ DJECI...oni nas ocjenjuju mogo, mnogo, MNOGO bolje nego mi sami sebe, i vide nam buducnost mnogo bolju.....NO TO JE I NORMALNO! A ovo za djecu i drzavljanstvo zemlje bez hipoteke (ili Zemlje cija hipoteka lagano "blijedi" i nestaje i na svjetskom nivou i na mnogo vaznijem komsijskom nivou)..... je bas SVE KAKO SMO OVDJE PISALI PRIJE GODINU I PO DANA!
Last edited by Old Bone; 13-07-07 at 13:44.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Bookmarks