Nema sad * Zaspa` sam * ...
Ne zanima me.
Zaspa` sam shto ti je...
![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Nema sad * Zaspa` sam * ...
Ne zanima me.
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
eto tako.
_______
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Signature ti je...Bomba!![]()
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
eto ko koga muva i zove na tudji rachun...
~
Odala sam se.![]()
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
jeli bre kakkva je ovo neozbiljnost i ocijukanje ovuda , a? dacu vi ja ne moze, tj moze samo ako ce mene odli da smotava , onda sve ok, u suprotnom ne dolazi u obzir niko da se pogleda, morate u znak podrske meni, da ne sjedim sam i gledam sve vas srecne golupcice vrapcice i sitne zivotinje u deminutivu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Dajte meni neshto da me vrati u zivot... mada dzabee.. teshko da shto mozhe pomoc..
zvonicee :***
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
aha kako da ne ako mi vi budete pomogalai kao za glumicu ojde onaa u kanadu , jer je ova zviznula u njemacku, i to akrta u jednom pravcu heheheheheheh
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
e`o josh je MOJU sliku stavila na foto-album,mislim dakle postojim,ovo je show.. ;D
~
da necemo sto popit
dajte meni jednu limunadu
sad sam se najeo pa bi mi prijala
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nole u polufinalu, uspjela je vradzbina zvoncice za tebe viski, ostalima pice![]()
a da napravimo neku vrazbinicu koja ce npr unistiti Nadalove trkacke sposobnosti sjutra a Noletov prvi servis dici na nekih 80%?![]()
Just to slip the skin...
uzmi machkice shto ocesh, ima odje kavaljera, sve je placeno
Ko ti je najverisuperomiljeni moderator foruma???:blah:
Ja sam vec pobachala i pasulji GRAH:blah:, pa cu da smantem neku magiju do $utra i Nole ima da razbije ovoga Nadala!
Samo ne znam je li mi bolje da pravim vradzbinu da se uzme snaga Nadalu ili neku da se popravi NOLE????:devil:
Mozda bih mogla da smjestim Nadalu da mu se ne vade gace iz doopeta, pa da svo vrijeme drzi desnicu na goozicu![]()
tako vec moze, stize svima votka
neka ti je sa srecom nova titula pa od januara admin da postanes shefe
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks