uh da mi je da ih razbucimo,zivim za to.....samo zbog pojedinih komentara...
ajmooooooooooo crnaaaaaaaaaaaaa gorooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uh da mi je da ih razbucimo,zivim za to.....samo zbog pojedinih komentara...
ajmooooooooooo crnaaaaaaaaaaaaa gorooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podgorica - staropodgoricanima
ja mislim da cete biti dobro docekani
prvo, kao sto kazes,to je vaterpolo,kulturna publika,ima dosta zena,
drugo,novi sad je u pitanju,ima kakve takve kulture
naravno, moguce da se pojave pojedinci ili grupa klinaca koji ce zvizdati himni ili tako nesto, i to bi onda bilo dovoljno da se u javnosti servira prica o nekom losem doceku,ali,ponavljam, generalno,publika ce biti korektna.
uostalom idem na lice mesta,sve cu snimiti,pa cu vam preneti utiske
ma nislim da nece biti problema bar sto se tice novosadjana,ali ako doce marva iz bg,nisam siguran....
A Novi Sad inače uopšte nije pun Crnogoraca![]()
Reality is overrated.
bez nepotrebnih tenzija pa neka pobijedi bolji... Navijam za CG naravno ali nece bit sramota izgubit od najbolje reprezentacije na planeti 8)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
mozda u nekoj malko daljoj perspektivi, blizu smo ali ne toliko blizu![]()
ma ima da pobijedimo i tacka!!!!!!!!!!!!!!!!!
u suprotnom iz revolta necu vise dolazit na forum![]()
![]()
![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Nakon 70-tak dana se prikachih na net.
Hvala novljanima koji su chestitali titulu.
To mi je jedan od najljepshih dana u zivotu, sve bi` dao da sam tu noc bio u Ko. Chak ni ja nisam vjerovao u titulu ove godine (vjerujte mi da bi` bio u Ko da sam vjerovao), jer je Jadran tokom sezone bio bolji. Ali neka njihova "pojachanja" kao npr. Oreb (5 promashenih shuteva u odluchujucoj utakmici sezone!:shock: ) su odluchila da Jadran podbaci kad je bilo najvaznije.
Veliki Ivovic nije dovoljan za titulu, a novljani neka se zapitaju odakle Oreb, Budjen, Pejakovic, Kancijanic, pa chak i Bjelica u njihovoj ekipi??
Katastrofalno odradjen prelazni rok ih je koshta titule. Vidim sad prave HGI od svog kluba :lolblue:, uf kako ce Budva da razvaljuje i njih i nas dogodine. Mada smo se mi fino pojachali.
Poseban pozdrav ekipi Beshtija koja ovo chita, a koja je 10 godina na tribini chekala onaj dan! MI SMO SAD SHAMPIONI!!!
Vishe od svega bi- volio da tresnempo srbe na strani (to sam pocheo najavljivat` prije 3-4 mjeseca:smile: ), mada po porukama (jer naravno, nemam dje gledat`) izgleda da smo bash neuigrani.
Braca Janovic (o lijepo li ga prezimena), Gojkovic, Jokic i Zlokovic su igrachi extra klase, a tu bi se slobodno mogao stavit` i Ivovic!
Po meni, problem je desna strana, Danilovic je vec godinu i po u krizi, Uskokovic pred penzijom, Brguljan u reprezentaciji izgubljen...
I da, PRIMORAC SHAMPION!
Mogla bi se grupa i u Evro ligi proc`!
P r i m o r a c
pih u p.m. 7:7, mogli smo dobiti, u svakom slucaju cestitke bili smo bolji
Serbia 7 : 7 Montenegro
Mi cemo stvarno imat' problema sa plasmanom na OI ako nam se ovako bude sudilo!
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
evo sad su peterci, odlicna utakmica i korektna atmosfera na bazenu, ali su mi se smucili Dugo Djurkovic sa svojim komentarom i sudije sa sudjenjem, malo su ipak pomogli domacoj selekciji.
malo? 18 iskljucenja? HEJ!!!!??
Malo? Mogli smo komotno poceti utakmicu i zavrisiti sa igracem manje![]()
Kakve dvije golchine je dao Capitano Veljko!
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
to radicu svaka cast
janovicu uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Janovic promasi oba peterca.
***** im mater lopovsku.. 18 iskljucenja. pa to nije normalno.. Neka im se pisu dva jebena boda. Vidjelo se ko je bolji.
pi sramota,velika sramota !!! kakav lopovluk !
Ma nema, veze momci su odigrali odlicno.
Samo mi je krivo sto su onaj posljednji napad onako jadno odigrali.
Cestitke svim navijacima Srbije na zasluzenoj pobjedi na peterce.
V.Drljevic-DAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks