Page 236 of 652 FirstFirst ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... LastLast
Results 5,876 to 5,900 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

cheka da se Schumi vrati :mrgreen:
    Dont miks grendmas end frogs.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by analiza View Post
    Stari, ti ili si LUD ili si dvostruka ličnost!

Evo što si TI napisao:

Opet tuzna situacija za Kimija.I ovoga puta je krenuo tezi,sto se konstantno desava iz trke u trku.U ovakvom odnosu snaga bolida visak goriva za tri-cetiri kruga,koji se stalno ponavlja,znaci kasnjenje za vodecima 15-20 sekundi do prvog pit-stopa.Jos ako imas nesrecu da se zadesi kakav davez ispred tebe,gotova stvar.I nema toga majstora koji ce to nadoknaditi u nastavku trke,ponavljam,u ovakvom odnosu snaga bolida.Alonso,na danasnjoj trci,je najbolji primjer.Svega toga je svjestan i Kimi sto najbolje pokazuje njegovo ponasanje na kraju trke.Gorak ukus pobjede

A zašto su svi bili onako njunjavi na dodjeli nagrada? Pa, čovječe, par sati ranije troje ljudi iz Bridgestona je poginulo!! Tja!? Ako ovo nije konkretno vezano za presjek trke u Magny Coursu i komentare o istoj, onda sam ja nepismen!!

Vrh je ipak ovo - GORAK UKUS POBJEDE.
    U svojim postovima se trudim da budem jasan,sad sto je nekom to tesko razumljivo nije moja stvar,Da bih ti pojasnio par stvari o kijima je bilo rijeci u ovom postu,vraticu se na jedan raniji u kojem sam takodje ukazivao na status Kimija u ekipi Ferarija:

Kimi je ima velike sanse da postane najveci maler F-1.Jedna stvar mi je cudna na zadnje dvije trke a to je taktika Ferarija i Meklarena za svoje prve vozace.Na prosloj trci Kimi i Alonso su na startu bili tezi od klupskih kolega sto je sasvim suprotna strategija od onoga sto se desava na stazi.Vidljivo je da u trenutnom odnosu snaga bolida,na startu laksi bolidi do prvog odlaska u boks dosta lako prave razliku od desetak i vise sekundi koja je do kraja trke nedostizna.To je pokazala i prosla trka kao i ova poslednja.Meklaren se pokusao ispraviti sa Alonsom koji je bio laksi od ostalih ali mu je izlijetanje sa staze pokvarilo planove.Sa Ferarijem to nije bio slucaj,vec je Masa i u ovu trku usao laksi od Kimija,moja pretpostavka po svemu vidjenom dok je Kimi jos bio u trci.
    Da li se Masa favorizuje ili neko minira Kimija?

Dokaz za to je i voznja Alonsa na zadnjoj trci.Iako je posle kontakta na stazi lako dosao do 8 mjesta,uz najlaksi,jer je oba puta isao prvi u pit stop,a uz to i bolji bolid od Hajdfilda i Fizikele,imao je velikih problema da ih obidje i uz to je kasnio na prvom pit stopu oko 20-tak sekundi za vodecima,mozda i vise.A ne moze se reci da se nije trudio.Na kraju se sve svelo na uzaludan posao.Ili jos plasticniji primjer Hamiltona koji je samo na startu trke imao par pokusaja napada na Kimija i vec posle prvog kruga odustao iako je imao laksi bolid mada se mora priznati dobra pripremljenost bolida Ferarija za zadnju trku i njihov veliki napredak.Nadam se da su ti neke stvari sada jasnije.
    Kada se ovakve stvari ponavljaju u kontinuitetu,tesko da pije vodu teorija da su vozaci ravnopravni do polovine sezone.Ako su vec ravnopravni,daj istu taktiku za obojicu ili nalij Masi goriva viska za 4-5 krugova u trci za VN Madjarske pa neka onda on taktizira.Ovakav tretman koji primjeti obican gledalac tesko da moze ostaviti ravnodusnog i onoga kome se sve to desava.Govorim o Kimiju i njegovoj voznji bez zara i agresivnosti koju mogu pripisati prvenstveno odnosom ekipe a onda i manjim dijelom privikavanjem na novi bolid i gume.A i pobjeda,kada posle svega dodje,ne moze vise imati tu slast.
    Forum sluzi za iznosenje svojih misljenja o pojedinim temama i dogodjajima uz svo slaganje ili neslaganje sa ostalim ucesnicima.U najmanju ruku cudi tvoja sloboda da olako dajes konstatacije koje u odredjenim djelovima doticu i psiholoski profil ucesnika foruma.Izjave tipa lud,tupav,podjeljena licnost vise odgovaraju nekoj bolnici zatvorenog tipa.Upozorenje,u buducoj prepisci,izbjegavaj takav odnos prema meni a i prema ostalima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vala ćemo to da završimo, pa makar zvao i Dennisa direktno!!

A za majcu Ferrarija (mislim ako je ista potrebna Montenegrini) specijalista je Ferrarista, n'o čovjek kao da je umro...

Zna li ko šta o njemu, ili sam ja nešto propustio?
    ti se dobar sa njim
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Talking Mislim, šta reći?

Quote Originally Posted by jovannk View Post
    U svojim postovima se trudim da budem jasan,sad sto je nekom to tesko razumljivo nije moja stvar,Da bih ti pojasnio par stvari o kijima je bilo rijeci u ovom postu,vraticu se na jedan raniji u kojem sam takodje ukazivao na status Kimija u ekipi Ferarija:

Kimi je ima velike sanse da postane najveci maler F-1.Jedna stvar mi je cudna na zadnje dvije trke a to je taktika Ferarija i Meklarena za svoje prve vozace.Na prosloj trci Kimi i Alonso su na startu bili tezi od klupskih kolega sto je sasvim suprotna strategija od onoga sto se desava na stazi.Vidljivo je da u trenutnom odnosu snaga bolida,na startu laksi bolidi do prvog odlaska u boks dosta lako prave razliku od desetak i vise sekundi koja je do kraja trke nedostizna.To je pokazala i prosla trka kao i ova poslednja.Meklaren se pokusao ispraviti sa Alonsom koji je bio laksi od ostalih ali mu je izlijetanje sa staze pokvarilo planove.Sa Ferarijem to nije bio slucaj,vec je Masa i u ovu trku usao laksi od Kimija,moja pretpostavka po svemu vidjenom dok je Kimi jos bio u trci.
    Da li se Masa favorizuje ili neko minira Kimija?

Dokaz za to je i voznja Alonsa na zadnjoj trci.Iako je posle kontakta na stazi lako dosao do 8 mjesta,uz najlaksi,jer je oba puta isao prvi u pit stop,a uz to i bolji bolid od Hajdfilda i Fizikele,imao je velikih problema da ih obidje i uz to je kasnio na prvom pit stopu oko 20-tak sekundi za vodecima,mozda i vise.A ne moze se reci da se nije trudio.Na kraju se sve svelo na uzaludan posao.Ili jos plasticniji primjer Hamiltona koji je samo na startu trke imao par pokusaja napada na Kimija i vec posle prvog kruga odustao iako je imao laksi bolid mada se mora priznati dobra pripremljenost bolida Ferarija za zadnju trku i njihov veliki napredak.Nadam se da su ti neke stvari sada jasnije.
    Kada se ovakve stvari ponavljaju u kontinuitetu,tesko da pije vodu teorija da su vozaci ravnopravni do polovine sezone.Ako su vec ravnopravni,daj istu taktiku za obojicu ili nalij Masi goriva viska za 4-5 krugova u trci za VN Madjarske pa neka onda on taktizira.Ovakav tretman koji primjeti obican gledalac tesko da moze ostaviti ravnodusnog i onoga kome se sve to desava.Govorim o Kimiju i njegovoj voznji bez zara i agresivnosti koju mogu pripisati prvenstveno odnosom ekipe a onda i manjim dijelom privikavanjem na novi bolid i gume.A i pobjeda,kada posle svega dodje,ne moze vise imati tu slast.
    Forum sluzi za iznosenje svojih misljenja o pojedinim temama i dogodjajima uz svo slaganje ili neslaganje sa ostalim ucesnicima.U najmanju ruku cudi tvoja sloboda da olako dajes konstatacije koje u odredjenim djelovima doticu i psiholoski profil ucesnika foruma.Izjave tipa lud,tupav,podjeljena licnost vise odgovaraju nekoj bolnici zatvorenog tipa.Upozorenje,u buducoj prepisci,izbjegavaj takav odnos prema meni a i prema ostalima
    O.K! Ti bi trebao profesionalno da se baviš komentarisanjem F1, a ne ja. Ko zna možda i ti zaradiš koju kintu od tvog znanja.

1) Kad' si već tol'ko navalio da pričaš o strategijama za trku, moram te informisati da se sama strategija formira na sastanku 3-4 osobe (unutar tima) i to u subotu između trećeg treninga i zvaničnih kvalifikacija.

KONKRETNO ZA KIMIJA: Sastanku prisustvuju Chris Dyer, Jean Todt (eventualno), Luca Baldisseri i Kimi Raikkonen. I to je kraj priče!! Massa pojma nema šta planira Kimi i njegov crew. Čak ni Todt ne može da umiješa u izbor startegije za trku. Glavnu riječ vode Dyer i Kimi.

Prema tome, svo tvoje špekulisanje o favorizovanju ovog' ili onog' ne pije vodu. Čovječe...

2) Staza u Magny Coursu je veoma specifična, te je zbog toga i sam set-up bolida komplikovan. Kol'ko god da su McLareni bili lakši, a F2007 "vaskrsnuo", strašno je komplikovani preteći nekoga. To si vidio u nedjelju! Zašto? Set-up bolida je apsolutno iskompromitovan kad' se jedan bolid nađe u "zavjetrini" drugog. To je na poseban način izraženo u Francuskoj...

3) Izvinjavam se tebi i svim drugima koje sam "čašćavao" epitetima sad' i u prošlosti. Tu si apsolutno u'pravu. Izvini još jednom!!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

cascavaj nas pivom, a ne epitetima
    A tek ona izjava da treba oba vozaca na ISTU strategiju da stavljaju Pa onda trka ko ce prvi u pit, a onaj drugi jado da cheka iza njega dok ne zavrsi
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wink Oh, yeahhhhhhhhhh

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    cascavaj nas pivom, a ne epitetima
    A tek ona izjava da treba oba vozaca na ISTU strategiju da stavljaju Pa onda trka ko ce prvi u pit, a onaj drugi jado da cheka iza njega dok ne zavrsi
    Stari (ooops, opet epitet),

ja sam samo htio da mu bukvalno približim kako to ide u F1 timovima. Ti, nando (itd...) to odavno znate. Pojedinima to treba crtati... Tja!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedini način da te tim minira(što je neshvatljivo i nemoguće) je da te namjerno zadržavaju u boxu,a u strategiju ti se ne miješa niko sam je vozač sa svojim tim inžinjerom ili sa kim već određuje.Dakle on se pita......Sve ostalone pije vodu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    jedini način da te tim minira(što je neshvatljivo i nemoguće) je da te namjerno zadržavaju u boxu,a u strategiju ti se ne miješa niko sam je vozač sa svojim tim inžinjerom ili sa kim već određuje.Dakle on se pita......Sve ostalone pije vodu
    Upravo tako. Mislim da SMO mu bili jasni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Heidfeld car trke u nedelju.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

http://f1.gpupdate.net/en/news/2007/...ionage_affair/
    Prodajem Ferari F2007, ful fulova (sem klima) POVOLJNO!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Odakle ti :P
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

pa poznajem ovoga tipa iz McLarena, zavrsice mi to
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

I ako se ispostavi da je McLaren "ukrao" tehnologiju i cake Ferraria sto onda?
    Nikome nsita nastavice se regularno sve dalje.
    Ruzan li je ovaj novi sajt www.formula1.com sto je ovo :roll:

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

pa nista, Ferari je njima ukrao Kimija
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

A McLaren Alonsa Reno.
    McLaren veci kradljivac ipak

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

a ferari Shumija od Benetona
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wink Inače, kako...

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    a ferari Shumija od Benetona
    A Arrows Hilla od Williamsa u zimu 1996/97? Buahahahahahahahah!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A Arrows Hilla od Williamsa u zimu 1996/97? Buahahahahahahahah!!
    i krenulo im je bilo:blah: :blah: :blah:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Heidfeld car trke u nedelju.
    ako bude vozio sa tvojim BMW inače, 5 mjesto mu ne gine:blah:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Are you ready?

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Ufff oce li ovo vise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislila da idem u Madjarsku sad da gledam.. kad karta 500e! uF.
    pa jednog dana..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvi trening:

1. Hamilton 1'21.100
    2. Raikkonen 0.111
    3. Massa 0.185
    4. Alonso 0.575
    5. Rosberg 0.906
    6. Kubica 1.007 itd...

Gužva, a? Alonso, "malčice" zaostaje...

Po sektorima - prvi sektor: Raikkonen, Hamilton, Massa i Alonso svi 25.9,
    srednji sektor: McLaren (ubjedljiv) - Hamilton 34.4, Alonso 34.5, Raikkonen 34.6 i Massa 34.8 i
    posljednji sektor: Ferrari (ubjedljiv) - Raikkonen 20.3, Massa 20.4, Alonso i Hamilton (istovjetno) 20.5.

Tja!?
    Last edited by analiza; 06-07-07 at 12:01. Reason: Error

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Erzebet_BathorY View Post
    ja mislila da idem u Madjarsku sad da gledam.. kad karta 500e! uF.
    pa jednog dana..
    karta sa putom za tursku je oko 300 e

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvi trening:

1. Hamilton 1'21.100
    2. Raikkonen 0.111
    3. Massa 0.185
    4. Alonso 0.575
    5. Rosberg 0.906
    6. Kubica 1.007 itd...

Gužva, a? Alonso, "malčice" zaostaje...

Po sektorima - prvi sektor: Raikkonen, Hamilton, Massa i Alonso svi 25.9,
    srednji sektor: McLaren (ubjedljiv) - Hamilton 34.4, Alonso 34.5, Raikkonen 34.6 i Massa 34.8 i
    posljednji sektor: Ferrari (ubjedljiv) - Raikkonen 20.3, Massa 20.4, Alonso i Hamilton (istovjetno) 20.5.

Tja!?
    bice gustoooo.čini mi se da je alonso vozio na tvrdim gumama,ako sam dobro pročitao na brzinu

Page 236 of 652 FirstFirst ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Bookmarks

Bookmarks