chush chush...nije ti ovo drzavno pa da lomish, Herkul, promijeni mu lichni opis, a ti EDO pomazi... ONAJ zahvat:fight:
:blah:
TO Mistery, nedaj mu da me smijeni!
Matadorrr sva kafana ce skochit da te noga napuni ako se ne prikljuchish drushtvu za zashtitu zvonchice
:blah:Ne vjerujem ti!!!
nemoj ti lepotanche da mi se sekirash, smuvace nju Zvonchy za tebe
E pa muvaj ga, on ne smije od zene, ali tebE nishta ne smeta![]()
Dobar dan svima !![]()
stize, a lav pivo je li cuo sam da mrzis niksicko![]()
Brate, kad pijemo mi to pivo van ove kafane???
Ja se izvinjavam sto prolazim kroz vasu emisiju, ja samo zivim ovde, ja radim ovde, a to sto vi pricate fiufiufiu...
A dje si ti, majka mu stara?Nekad si mi i pm slala i po 3 put na dan me zvala, a sad ni to.Eeeeee...Zaboravila si ko je tu uvijek bio za tebe kad je skripalo(samo da se ovo pogresno ne shvati)
Ajde ustekao sam koji dinar pa uzmi sto ces da pijes.Nesto mi govori da ces se bolje osjecat
Meni se ucinje gore da napisah "ustekah koji dinar, pa uzmi sto ces da pijes", a ne imam masu para uzmi sto ti je volja.Nemoj tako majka u stara.Evo tolko vremena se nismo druzili i salili i ti sad odma...E pa...Das joj prst, uzme ruku.Nevjerovatno!!!
A bicu i ja jednog dana moderator!!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Hahaha...Poznajem ljude, covjece![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Pa ko placa sad ovo pice zvoncici?Ja nemam za sve.Ja imam za dvije granate(2.50e).Od dvije granate ja i ti fino da se napijemo, a da se ne opjanimo.Pivo rulz!
Ja cu platit shto si se opteretio jadan NE bio..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Uh...Dobro je.Ma sanjao sam nocas da sam izgubio 50 centi pa sam se vas u san preznojio.../me sufre
to je zvonchicin san..
nemoj zle duhove da budish !
~
Uh, na jade sam covjece, znas i sam.Zanimljiv lik onaj Hitler.
Dacu ti da se prosvijetlis malo kad zavrsim
ne bavim se tim sportom
dje je kreatorica?
~
Ocekuje se dolazak uskoro.Pripreme su u toku![]()
Edo nemoj se stidjet,udji slobodnonemoj da nas posmatras
![]()
pripremam se za ogovaranje pa samo posmatram ovako izdaleka
a bogomi sam ocekivao da ces castiti zbog pobjeda novaka i ane no........
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks