TO bi trebalo da je ovo :devil:
P.S. Kakav dingospo bez kacige i skafandera![]()
Ao Herci jesi li to gledao dje ili samo čitao? Ja čekala ali nijesam vidjela. Odo na youtube kao poslednju i jedinu nadu![]()
TO bi trebalo da je ovo :devil:
P.S. Kakav dingospo bez kacige i skafandera![]()
Last edited by hercules; 02-07-07 at 10:01.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
E to je to. Do sad sam gledala. Ima još clipova.
Hahhahaahh isto smo pomislili. Čim je izašao iz auta, prvo mije bilo, hebote pa nema nikavo zaštitno odijelo, kacigu...
Ovakve ljepote bi trebalo obavezno da nose kacigu, ono bar zbog male djece.
A vi me obrišite ako izlazim van okvira teme, ali e mrzi da otvaram novi topic
Evo ga Ferrari FXX (znači pojačana verzija Enza, koliko sam ja shvatila a neka me neko ispravi, 800KS). Vožnja na stazi u Rijeci (vjerovatno je riječ o Grobniku) . Mene bi mrtvu iznijeli iz ovoga auta.
Cijen aje inače oko 2 000 000$ i Michael Schumacher je dobio ovakvoga od tima na kraju sezone 2006. Sitnica![]()
MirkoS vazda imaš konstruktivne komenatre nema što![]()
i nando slr 722
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Sterling Mos trka "mile migla" tako se nekako piše
primijetio sam to "S" !!!
Last edited by Senna; 02-07-07 at 13:10.
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Last edited by analiza; 02-07-07 at 13:16. Reason: Error
Nando svaka čast. Imaš kafu na more
Inače pravilno ime je Mille Miglia![]()
tu se slazem![]()
inace umjesto u madjarsku trebala je da se radi u bivsu jugoslaviju sobzirom da su tada bili komunisti "razmisljali" su da li nam to treba i gdje je sagraditi
tako su zvanicnici FIA dolazili nekih 7-8 puta bez dogovora jer nasi ocee ovi dodju pa nasi nece i sve tako glavno mjesto je bilo naravno beograd ali i jedna od opcija je bila podgorica cemovsko polje (zamislite sto bi nam to znacilo) sa poslednjeg sastanka toliko su popizdili da su prelijecanjem madjarske pitali koja je ovo zemlja i koji je glavni grad odgovor dobili i odlucili da je tu sagrade ovo sam citao u TOPSPEED cini mi se
poslednja trka (tadasnje f1) prije 2 svetckog rata vozena u beogradu na usce
sve sam ovo citao veoma davno tako ako ima nekih greskica ne zamjerite![]()
Ovo je,najblaže rečeno, najtupaviji odgovor na moj kometar koji se najmanje odnosio na zadnju trku.Da pojedini strucnjaci ukljuce samo par sivih celija skontali bi da je odje bilo rijeci,generalno,o taktici ferarija u par zadnjih trka u kojima je Kimi ispao,najblaze receno,korisnik ADSL T-Com-a.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks