odlicna voznja masse i rakkonen-a
samo neka tako nastave![]()
sjutra najvjerovatnije kisatako bar kaze vremenska prognoza
odlicna voznja masse i rakkonen-a
samo neka tako nastave![]()
a sto bi sa albersom imade nagrdit one kad je izlazio iz pita![]()
kimi napokon nasao prave tablete:hardrock:
alonso uze slovenacki bensadin(trudio se previse sto je priouzrokovalo prebrzo trosenje guma )
Pobijedi Kimi, ispred Mase i Hamiltona, Alonso tek sedmi.
odlicna trka,svaka cast za raikkonena i massu![]()
hahaha, a iskidao sams e na onog mucenika albersa... :devil: Mislim da ga je zajebao onaj lik sto daje signal da se krene
simpaticna trka. Kimi se probudio, Alonso je poludio, massa bio dobar, hamilton se jedva i vidio.
Mada, ona preticanja Alonsa su bila zanimljiva
Ali preticanje Kubice od Hamiltona je bilo dobro, steta sto Kubica nije imao ravnopravan bolid.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
a onaj hamilton samo redja bodove,isto kao alonso prije 2 godine kad je prvi put osvojio titulu
sledeca trka VN BRITANIJE,tu je hamilton veliki favorit![]()
Konacno Ferrari. Steta sto Massa ne pobijedi ali saobracaj je bio gust so ga je kostalo bodova.
Hamilton 3 pit stopa?
Alonso se trudio, ali jbg danas nije moglo bolje.
Massa je naredjao porpilican broj brzih krugova i odvojio se u prvom stintu. Kimi ga je pratio koliko toliko, ali je Kimi u prvom stintu bio prezadovoljan sto je obisao Hamiltona.
Konacno da docekam ove sezone duplu pobjedu Ferraria i da vidim da su ubjedljivo bili brzi.
Prvi bod za Hondu.
Boze kako je onaj komentator izgubljen sto je ona muka :/
Za 7 dana novi okrsaj, gdje ocekujem jos jednu pobjedu Ferraria![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Alonso je jurio iz Hajtfelda jedva ga pretekao a onda hajtfeld preko pit stopova nasha se ispred njega.
Ono je bila komedija.
Ali se dobro drzao hajtfeld.
Btw vama na uzivanje evo slika najveceg idiota na danasnjoj trci.
Mislim da covjek treba da nauci ponovo pravila voznje.
Stvarno je Formula postala smor.
Jedino preko pot stopa neko nekog predje u prvih 5 mjesta a i 10.
Tuzno.....
http://img507.imageshack.us/img507/7...uelpumpsf5.gif
http://img77.imageshack.us/img77/996...thapumpdr1.gif
Qatar 5, Jerez 2, Estoril 3, Shangai 1, Le mans 1 Mugello 1 Catalunya ?
World Tour 2008 Rossi
Opet tuzna situacija za Kimija.I ovoga puta je krenuo tezi,sto se konstantno desava iz trke u trku.U ovakvom odnosu snaga bolida visak goriva za tri-cetiri kruga,koji se stalno ponavlja,znaci kasnjenje za vodecima 15-20 sekundi do prvog pit-stopa.Jos ako imas nesrecu da se zadesi kakav davez ispred tebe,gotova stvar.I nema toga majstora koji ce to nadoknaditi u nastavku trke,ponavljam,u ovakvom odnosu snaga bolida.Alonso,na danasnjoj trci,je najbolji primjer.Svega toga je svjestan i Kimi sto najbolje pokazuje njegovo ponasanje na kraju trke.Gorak ukus pobjede
Aj konachno da vidim mediokriteta Alonsa ponizhenog...Koliko je chovjek srece imao evo ove 3god to je nevidjeno...Dako toga ne bude vishe...I Fisichella i Nick su bolji vozachi od njega,i to se danas vidjelo,iako imaju slabije bolide...
Ferari sjajan,Hamilton uzhasno kixnuo na startu,mora josh da uchi...
I shteta shto ne bijashe kishe...Dako je bude u Silverstoneu,Engleska je to...
Don't fight a battle if you don't gain anything by winning
Ahahahaa onaj Holandanin Alberts ahahahahaha... boze... moga je zapaliti (ne daj boze) dio crew-a, da se ostalo gorivo sto se iscurilo iz slauga zapalilo.
Ali vala lol... obadvoje u pitu na isto vrijeme lol... samo ovaj Njemac nije imao radio kontakt, tako da je neznajuci krenuo u pit lol...
Kako pogledase ostali team crewowi ahahahaha...
Priceless...
Predobra trka za Ferrari.Svaka cast, vrijeme bilo za come back.
Sto jes jes, potpuno je drugaciji ove sezone u crvenom, mada tu veliku ulogu igra taktika i sama stvar da su u Ferrariju vishe ukljuceni i u privatni zivot vozaca (ne daju mu da pije-a on finac) Svega tu ima, mada najprije ce bit to da nije od pocetka bio ukljucen u razvoj bolida, kazu da ovaj Ferrari ne odgovara njegovom nacinu voznje, a za gume B su sigurni da se ponashaju drugacije ne M od proshle godine, sa njima nema forica sto je radio sa "starim"... svega ima, ali polako se prilagodjava, mislim da ce iduce sezone biti onaj pravi Kimi![]()
Kako mi je prosla Toyota (Truli) ?
nevjerovatan povratak Ferrarija.Kad vec nije Mclaren dobio onda mi je drago zbog Kimija.Imao je olican start i odlicnu trku.Massa da je bio toliko brzi napao bi ga,ali nezna on to.Hamilton po prvi put ove godine je losije startovao,ali ni 3 mjesto nije lose sa jučerašnjim bolidom nije mogao više(inače vidjeli ste kako je prošao kubicu)Alonso se borio prešao rosberga,pa hajfelda a onda to zbog gužve na stazi izgubio.Na ovoj stazi nije se moglo ni preticat ali on je makar bio naj aktivniji.
Nadam se boljem u Engleskoj
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
A ovome bi zabranila do kraja sezone da vozi radi ugrožavanja života
Obratite pažnju da mu tabla nije bila podignuta a on je krenuo.
A da mi je srce bilo puno radi Ferrarija jeste. Mada mi nijesu ostavili neki sjajan utisak. Kimi je odlično startovao, ali su dalje svi odvozili standardno. Hamilton malo lošiji nego ranije, Alonso srednja žalost. Ne znam, postaje bit nekako nezanimljivo. Nema okršaja pravih...
Zn ali iko da li je juče Šumaher odvozio sa Zidanom ona dva najavljena kruga u pojačanom Enzo Ferrariju?
Ferrari FXX zapravo. Jeste odvozio je Zidana, koji je na par trenutaka pozelio da izadje iz auta :mrgreen:
Pitam se zasto
Mislim da je to bilo u subotu :-)
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks