/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
poshteno, shto jes, jes!
:blah:jaaaaooooj, koliko ce tebe da koshta ovo Pivoooo!?:devil:
:shock:nece moci, ti pijesh vodu jerbo si nam majena!!!
:joint:o, ne boj' se!!! Moze ti ga bit, kad si vlas'!![]()
Kako nas obradi u jednome postuNego dobro, makar je prihvatila moju ISPRIKU, sto ranije nisam narucivao u kafani
![]()
dje je ovi konobar vishe???? aoooooooooooo
....love is in the air....
pokvari nam didi nami, nacera je da pije
znam zvoncice da cu platit dobro ovo sto sam rekao(prestani ovdje da citas)
ali sto cu istina boli(nisi mogla da odolis jeli morala si do kraja procitat)
salim se je znamo mi da ti imas 32 god![]()
ne znam jesi li naruchivao ili nisi, ali je strana sa tvojim imenom krcata crticama, jedva sam izbrojala koliko si para duzan, mrchio se!
Ja cu parket novi kupit od tvoga duga:blah:
aloooooo, ako nastavish da se ponashash mozda necesh ni dobit pice, pa pij vode i to sa chesme
vidji ti male kako se koprca?!:blah:
Tesko li je podmirit sa tecnoscu ovu lovergirl
evo sad cu stavit meni i tebe jednu pa vidji da mi gatas, ocu li se ikad iz dugova vadit
A djeeee steeeeeeeeee.... imaaa li jkoonobaraa ovdhe da nastaviimm malo sam pila u graadd al maaalciceeeL(mataroorr malo sam pil;a
![]()
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
da vam pricam vic
ozenio se princ ali nije scela princeza da spava sa njim, i on podje kod jedne stare babe koja mu rece da ce mu napraviti napitak ali on mora donijeti list biljke koja se nalazi iza sedam brda iza sedam mora iza sedam gora i tamo se nalazi jedan zmaj kojeg treba da ubije iz zmaja ce izaci medvjed pa i njega ubij iz njega ce izavi zec ubij i njega i u njemu ces naci
taj list.uradi tako princ i donese list i ona kaze sad moras cekati 7 godina da se napravi napitak i on saceka. i kaze mu onda sad napravi bal i svako slano jelo jos vise zaslani a slatko zasladi, i stavi na sto vodu i pored vode ovaj napitak kad princeza bude jela ona ce se krenuti ka vodi ali ce onda vidjet napitak i nagnuce se ka njemu i ti je onda naguzi
znate li da smo prije 12 dan bili na stranu300 a zad je vec 330
Toplo je, ljudi se znoje, gube tecnost, pa je velika potreba za unosom iste u organizam.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks