Page 8 of 715 FirstFirst ... 4567891011121858108508 ... LastLast
Results 176 to 200 of 17863

Thread: Kosarkaska reprezentacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maveric View Post
    Ivan Koljević (Litvas Ritas)
    Goran Jeretin (Makabi)
    Nenad Mijatović (Budućnost)
    Boris Bakić (Partizan)
    Bojan Bakić (Hemofarm)
    Vlado Šćepanović (PAOK)
    Nebojša Bogavac (Le Man)
    Aleksandar Pavlović (Klivlend)
    Mladen Šekularac (Antverpen)
    Žarko Čabarkapa (Golden State)
    Dašić Vladimir (Budućnost)
    Ivan Maraš (Budućnost)
    Predrag Drobnjak (Partizan)
    Slavko Vraneš (Budućnost)
    Goran Nikolić (Estudijantes)
    Nikola Peković (Partizan)
    Žarko Rakočević (Budućnost)
    Blagota Sekulić (Real)
    Vladimir Golubović (Vojvodina)
    Ivan Ivanović (Vojvodina)
    Savo Đikanović (Olimpija, Grčka)
    Ivan Todorović (FMP)
    Vladimir Dragićević (Lovćen)
    Suad Šehović (Bosna)
    Sead Šehović (Bosna)
    Dragan Zeković (Austrija)
    Boris Savović (Hemofarm)
    Davor Barović (Italija)
    Đorđe Kavarić (Italija)
    Nikola Ljujić (Jedinstvo)
    Nemanja Radović (Centar Bijelo Polje)
    Nikola Vučević (Mornar)
    Filip Barović (Nikšić)
    Miloš Kuveljić (Nikšić)
    Miloš Lopičić (Lovćen)
    Nikola Mirotić (Real)
    Marko Popović (Budućnost)
    Đuro Ostojić (PAOK)
    Balša Radunović (Kipar)
    Slobodan Tošić (Igokea)
    Miloš Minić (Svis lajon)
    Vučević iz Mornara je povrijeđen, tj. slomio je ruku tako da neće moći da se odazove, a ko je taj Mirotić? U kojem je klubu igrao u CG?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Igor10 View Post
    Vučević iz Mornara je povrijeđen, tj. slomio je ruku tako da neće moći da se odazove, a ko je taj Mirotić? U kojem je klubu igrao u CG?
    Igrao je u KK Joker iz Podgorice...

91. godiste...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Bad Boy View Post
    Mirotic, Jadranov decko? Pricao je trener o njemu dosta, a gledao sam ga isto jednom, ali samo na 5 min. Nema sta, od njega ce biti igracina.

Sto se tice spiska - sve zavisi koliko ce igraca se odazvati. I molim vas ne dirajte mi Zarka. Covjek mozda nije vrhunski, ali je zato prava, klasicna 5ica. Skace, odlican je bloker, dobar u odbrani i vrlo disciplinovan u napadu - zna sta moze a sta ne moze. Ubitacan iz pick and rolla, posebno ako ima normalnog playa. U duelima sa Partizanovim centrima je bio odlican ove sezone recimo, a sveukupno je bio jedan od najboljih u Buducnosti... bolji recimo od Marasa kojega neki hoce da ubace u ovaj spisak...
    Da , da Jadranov decko

A sto se tiche Marasa ... Dobar je momak , kao momak....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sljiva View Post
    Da , da Jadranov decko

A sto se tiche Marasa ... Dobar je momak , kao momak....

Šta Jadranov dečko?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlado Šćepanović potpisao za špansku Granadu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Blagota Sekulic za Srbiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Suvišan Crnoj Gori, dobrodošao Srbiji
    Moka zvao Sekulića
    Autor: I. Velimirović | 28.06.2007 -

Aleksandar Pavlović neće biti jedini Crnogorac u dresu košarkaške reprezentacije Srbije. „Orlovi“ bi sasvim nenadano mogli da dobiju još jedno veliko pojačanje na poziciji centra i to u imenu Blagote Sekulića, prvotimca Reala, sa kojim je ove sezone osvojio špansku titulu i ULEB kup.
    Duško Vujošević, selektor selekcije Crne Gore, pre desetak dana saopštio je širi spisak igrača, na kojem nije bilo bivšeg igrača Budućnosti, Partizana i AEK-a. Razlog: Sekulić nije ostao u dobrim odnosima sa Veselinom Barovićem, predsednikom crnogorskog Saveza, još iz vremena dok je nosio dres Podgoričana, a napuštajući crno-bele nije se prijateljski rastao ni sa Vujoševićem, saznaje „Blic“.
    - Nema me na spisku i nemam šta na tu temu da dodam i oduzmem, sve se zna. Znam da Barović, Vujošević i Mitrović nisu iznad reprezentacije Crne Gore, ali mene iz Košarkaškog saveza moje zemlje niko nije kontaktirao i zvao, i uopšte me ne interesuje da li ćemo se naći i razgovarati na tu temu - rekao je Sekulić.
    Zoran Slavnić, selektor srpske reprezentacije, nije sedeo skrštenih ruku, čim je čuo za Blagotino „ne“, uzeo je telefon u ruke. Na liniji je juče nešto pre 16 časova i okupljanja igrača Partizana i Crvene zvezde u „Pioniru“ bio Madrid i Blagota Sekulić. Preliminarni razgovor je uspeo, ostalo je još da se utanače detalji. A, ako se uzme u obzir činjenica da Crna Gora zvanične utakmice počinje da igra tek 2010. i da, kako saznajemo, igrač Reala nema ništa protiv igranja za Srbiju, onda je „pola posla“ već završeno. Pogotovu što se zna da će Moka imati problema, zbog otkaza igrača, baš na mestu centara, gde bi Sekulić bio od ogromnog značaja za „orlove“ na Evropskom prvenstvu u Španiji.
    Datum i mesto rođenja: 14. 3. 1982. u Podgorici
    Visina: 209 cm
    Pozicija: krilni centar
    Klubovi: Budućnost, Partizan, AEK, Real
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Suvišan Crnoj Gori, dobrodošao Srbiji
    Moka zvao Sekulića
    Autor: I. Velimirović | 28.06.2007 -

Aleksandar Pavlović neće biti jedini Crnogorac u dresu košarkaške reprezentacije Srbije. „Orlovi“ bi sasvim nenadano mogli da dobiju još jedno veliko pojačanje na poziciji centra i to u imenu Blagote Sekulića, prvotimca Reala, sa kojim je ove sezone osvojio špansku titulu i ULEB kup.
    Duško Vujošević, selektor selekcije Crne Gore, pre desetak dana saopštio je širi spisak igrača, na kojem nije bilo bivšeg igrača Budućnosti, Partizana i AEK-a. Razlog: Sekulić nije ostao u dobrim odnosima sa Veselinom Barovićem, predsednikom crnogorskog Saveza, još iz vremena dok je nosio dres Podgoričana, a napuštajući crno-bele nije se prijateljski rastao ni sa Vujoševićem, saznaje „Blic“.
    - Nema me na spisku i nemam šta na tu temu da dodam i oduzmem, sve se zna. Znam da Barović, Vujošević i Mitrović nisu iznad reprezentacije Crne Gore, ali mene iz Košarkaškog saveza moje zemlje niko nije kontaktirao i zvao, i uopšte me ne interesuje da li ćemo se naći i razgovarati na tu temu - rekao je Sekulić.
    Zoran Slavnić, selektor srpske reprezentacije, nije sedeo skrštenih ruku, čim je čuo za Blagotino „ne“, uzeo je telefon u ruke. Na liniji je juče nešto pre 16 časova i okupljanja igrača Partizana i Crvene zvezde u „Pioniru“ bio Madrid i Blagota Sekulić. Preliminarni razgovor je uspeo, ostalo je još da se utanače detalji. A, ako se uzme u obzir činjenica da Crna Gora zvanične utakmice počinje da igra tek 2010. i da, kako saznajemo, igrač Reala nema ništa protiv igranja za Srbiju, onda je „pola posla“ već završeno. Pogotovu što se zna da će Moka imati problema, zbog otkaza igrača, baš na mestu centara, gde bi Sekulić bio od ogromnog značaja za „orlove“ na Evropskom prvenstvu u Španiji.
    Datum i mesto rođenja: 14. 3. 1982. u Podgorici
    Visina: 209 cm
    Pozicija: krilni centar
    Klubovi: Budućnost, Partizan, AEK, Real
    bogami njega ima na spisak pa neka novinari blica ne prdnjave mnogo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

momak jeste na shirem spisku, tu dileme nema... druga je stvar, shto srbiji otprilike treba taj profil igracha za prvenstvo posle silnih otkaza... vidjecemo, shta ce biti chuda se rade, momak nikad nije ni igrao gore, vamo je rodjen... slicno kao i pavlovic. ali dobro, stvar licnog osjecaja, meni milo kako god bilo ko odluchi
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

slavnic moze da ga duva sto ce ovaj igrat za srbiju, uostalom kupite Vijesti sjutra

ps: a pavlovicu ne bi pozelio da dodje na utakmica u cg ako budem u necijem drugom sastavu osim cg, nadam se da je mentalno toliko jak da ce moci da izdrzi sva prozivanja
    Last edited by DIDI; 28-06-07 at 19:48.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Srbija je ukrala mnogo talentovanih igrača Crnoj Gori. Čist primjer za to je nekadašnji bek šuter Mornara iz Bara, Nikola Rondović. Momak je 1991. godište, visok 207cm i igra za Crvenu Zvezdu. Najbolji je bek Srbije u svojoj kategoriji. Ja ga se sjećam, čak smo zajedno bili i na kampu u Baru prije 3-4 godine. Fantastičan igrač sa još boljim predispozicijama. Sin nekadašnjeg trenera Primorke, Milana Rondovića, sjajan igrač. Izjasnio se da će igrati za reprezentaciju Srbije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    slavnic moze da ga duva sto ce ovaj igrat za srbiju, uostalom kupite Vijesti sjutra

ps: a pavlovicu ne bi pozelio da dodje na utakmica u cg ako budem u necijem drugom sastavu osim cg, nadam se da je mentalno toliko jak da ce moci da izdrzi sva prozivanja

Svaka ti dala.

Dje se nabavlja shal?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ZA CRNU GORU, POSLE DULETA
    Blagota Sekulić razrešio dilemu za koga će igrati.
    „Poziv" selektora Zorana Slavnića da zaigra za srpsku reprezentaciju,
    koji su "uputili" beogradski mediji, centra madridskog Reala, Blagotu
    Sekulića „sačekao“ je juče po sletanju na podgorički aerodrom...

Priča o njegovom navodnom opredeljenju da zaigra za Srbu krenula je posle nepotpune informacije da prvi igrač koji je od samostalnosti, doneo zlatna košarkaška odličja u Crnu Goru (ULEB kup i ACB liga)neće igrati za Crnu Goru.
    - Odlučio sam da igram za Crnu Goru i potpisaću, pristupnicu, ili kako li se pravno naziva taj dokument, da ću biti crnogorski reprezentativac. Međutim, dok je Duško Vujošević selektor, neću se odazivati na eventualne pozive nacionalnog tima - razjasnio je Sekulić.
    Selektor Srbije juče je rekao da je još otvorena opcija da zaigrate za Srbiju.
    - Stvarno me niko nije kontaktirao iz srpskog saveza. Ukoliko je tačno da bi takva veličina kakva je Moka, želeo da me vidi u svom timu, mogu da kažem da zaista godi, ali ja sam rođen u Crnoj Gori i želja mi je da zaigram za crnogorsku reprezentaciju - otklonio je još jednu dilemu madridski „kralj“ Sekulić.
    Đ.M. 28.06.2007 16:46:58

Ovo je objavio "Sport" na svom sajtu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta se cini ovuda... da li je vec poznato ko ce za CG da igra a ko za SRB?

Meni se cini kao da nam sve vise i vise kosarkasa krecu pu Srbije ...

Ima li neko list nasih igraca?

Da li smo vec odigrali nesto utakmica za CG? A sto je sledeca koji trebamo da odigramo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao seniorska CG još nije igrala, jesu mlađe kategorije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Kao seniorska CG još nije igrala, jesu mlađe kategorije.
    Hvala na odgovor... a dali vec imas neki list sa igracima... ili da li trebam gledati za taj list na najgornji post?

Sto se cini oko igraca SRB i CG? Da li se jos nisu slozili ko ce kod koga?

Mene mnogo ne zanima, neka svako podje tamo gde zeli igrati, tamo gde ce igrati prateci srce, tamo gde ce igrati ponosno! Da ne dobijemo u (oba) dvije ekipe ne daj boze probleme prosle bivse ekipe... igraci se nisu slagali dobro itd... tako da smo tada isprali EP i SP kroz WC solju...
    Last edited by MNT; 28-06-07 at 23:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da kad ce odigrati prvu tekmu ...?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za igrače ne znam, sem ovo što je Vujošević dao na ovom spisku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Ljudi, sprdačina je što ćemo da napravimo od Evrope u košarci.
    Vidite i sami da smo po imenima među 5-7 najjačih reprezentacija u Evropi.
    Ako Pavlović pristane sigurno jesmo, a i bez njega, ključan je bio pristanak Pekovića da igra za CG.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Nisam siguran oko snage ovog seniorskog tima, ali sigurno da imamo svijetlu budućnost s obzirom na igrače koji tek treba da dođu.. Izdvojio bih Miloša Mandića (17 godina, KK Budućnost), Igor Luteršek (KK Budućnost), Micko Šutulović (17,KK Budućnost), Mihajlo Sekulović (16,KK Joker), Nikola Rakočević (16,Real Madrid) i mnogi drugi jaaaaaaaaaaako talentovani igrači... Naravno, to su ljudi koji će kroz 3-4 godine biti velika pomoć tada već vjerovatno nosiocima naše igre Gigi Dašiću, Nenadu Mijatoviću što bi uz iskustvo i prisutnost Blagote Sekulića i Saše Pavlovića bila idealna kombinacija..

Interesuje me za koga igra onaj Vladimir Micovi? I Žarko Rakočević?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Nisam siguran oko snage ovog seniorskog tima, ali sigurno da imamo svijetlu budućnost s obzirom na igrače koji tek treba da dođu.. Izdvojio bih Miloša Mandića (17 godina, KK Budućnost), Igor Luteršek (KK Budućnost), Micko Šutulović (17,KK Budućnost), Mihajlo Sekulović (16,KK Joker), Nikola Rakočević (16,Real Madrid) i mnogi drugi jaaaaaaaaaaako talentovani igrači... Naravno, to su ljudi koji će kroz 3-4 godine biti velika pomoć tada već vjerovatno nosiocima naše igre Gigi Dašiću, Nenadu Mijatoviću što bi uz iskustvo i prisutnost Blagote Sekulića i Saše Pavlovića bila idealna kombinacija..

Interesuje me za koga igra onaj Vladimir Micovi? I Žarko Rakočević?
    Zaboravio si najtelentovanijeg od svih a to je Nikola Mirotic uz naravno Mihajla Sekulovica koji je zaista bomba , 91 godiste , u repki ubjedljivo najbolji sto se kadeta tiche ... inace trenira samnom ... ozb znaci citavu sezonu iako kadet igrao je za nase juniore i davao po 20-25poena prosjek sigurno... Sto se tice Nikole Rakocevica ja cu ti rec samo polako... ima da radi vise nego iko... Micko Sutolovic... ex... Da mu tata nije sudija... (iskren0) , Milos Mandic ... dobar... ali nije igrao godinu dana , polomio je nogu i josh se nije vratio na teren.... Igor Lutarsek dosta dobar...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Žarko Rakočević je iz Kolašina, tako da će on vjerovatno igrati za CG. Micov je iz Srbije, za njega ne znam za koga će se odlučiti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvucene grupe za ULEB kup
    Buducnost u grupi sa Dinamo Moskva Region, Antverpen Belgija, Friburg Svajcarska,Hapoel Galil i Svans Gmunden.
    Last edited by Matadorr; 30-06-07 at 15:08.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by sljiva View Post
    Zaboravio si najtelentovanijeg od svih a to je Nikola Mirotic uz naravno Mihajla Sekulovica koji je zaista bomba , 91 godiste , u repki ubjedljivo najbolji sto se kadeta tiche ... inace trenira samnom ... ozb znaci citavu sezonu iako kadet igrao je za nase juniore i davao po 20-25poena prosjek sigurno... Sto se tice Nikole Rakocevica ja cu ti rec samo polako... ima da radi vise nego iko... Micko Sutolovic... ex... Da mu tata nije sudija... (iskren0) , Milos Mandic ... dobar... ali nije igrao godinu dana , polomio je nogu i josh se nije vratio na teren.... Igor Lutarsek dosta dobar...
    Sve ja to znam brate Miloš Mandić je moje odjeljenje u gimnaziji. Sigurno je najtalentovaniji plejmejker u Crnoj Gori trenutno. Imao je taj peh da slomi nogu prošle zime, i zbog toga je mnogo odsustvovao sa terena. Trenirali smo zajedno u Junioru, kada mu je prosjek po utakmici bio 45 poena. Ima nezaustavljiv dvokorak kad krene i fantastičan osjećaj za asistenciju. Jedan kompletan plejmejker. Nakon povrede noge imao je terapije ovdje i u Beogradu, i nedavno je skinuo šinu i polako se vraća treninzima, očekuje se da ove godine sad u julu krene sa ekipom Budućnosti na pripreme.

A Čiču (Mihajla Sekulovića) znam još dok smo trenirali zajedno u Džokeru, kod Jadrana Vujačića. Tad nije bio nešto, ali je opet igrao za starije od sebe. Uvijek ga je izvlačila ona visina i dominacija pod košem, samo je uvijek bio dosta mršav. Ne znam je li se sad što popravio, nisam ga vidio odavno.

Nikola Rakočević je takođe imao odličan ulaz, i karakteristike jednog kvalitetnog beka šutera. Fin, izgrađen šut. Vjerovatno su ga 'nadogradili' u Real Madridu ove godine. A ja sam čuo da su ljudi iz Reala došli da gledaju Mirotića, a uzeli Rakočevića... Šta se na kraju desilo sa Mirotićem? Gdje igra on sad? U pravu si, njega zaboravih.. A isto ekstra talenat.

Luteršeka znam, mada je on nešto stariji. Igrali smo par basketa zajedno, tada još nije bio priključen prvom timu Budućnosti, ali se viđelo da momak ima potencijala.

Svi su oni vrtoglavo napredovali. Jedino od njih ne znam ovog Šutulovića, ali sam iz priča čuo za njega da je talentovan. Takođe bih pomenuo i Marka Koljevića, mlađeg Ivanovog brata koji takođe ima vrlo ubojit šut, ali je jako sebičan u igri, vjerovatno je i zbog toga napustio Budućnost i prešao u Džoker, a inače je bio ekstra igrač, praktično je čitava Budućnost bio samo on.

Bitno je još pomenuti manje poznate Dula Gojnića, braću Boričiće i druge, mada ne znam kolike su njihove šanse da naprave nešto u košarci, samim tim što mi se čini da se ne posvećuju tome dovoljno...

Inače:

Miloš Mandić je 90'
    Mihajlo Sekulović 91'
    Micko Šutulović 90'
    Nikola Rakočević 91'
    Marko Koljević 90'

Jedino ne znam koje je godište ovaj Mirotić...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Problem koji je sahranio kosarku u EX YU !

" 01.07.2007 16:05
    Vujčiću, Giričeku, Bagariću, Žižiću i sličnima reprezentacija je zamorna smetnja
    Otkazi reprezentaciji: Oni nisu naše zvijezde, neka se barem srame
    Autor Mario ZORKO

Kad ih u kolovozu, ili početkom rujna kad počne EP u Španjolskoj, vidite na ljetnoj terasi kako važno pijuckaju koktele, okrenite glavu. Oni nisu naše i vaše sportske zvijezde, oni su tu u prolazu, stranci u svojoj zemlji. Oni ne žele igrati za svoju reprezentaciju, njih nije briga za Hrvatsku.

Ona je iritantan trn u tenisici koji im kvari lagodno raspoloženje. Nikola Vujčić, Gordan Giriček, Dalibor Bagarić, Andrija Žižić, tako se zovu. I svaki peti ako krene njihovim stopama.

To društvo je u svojim glavama od nacionalne vrste napravilo dokonu udrugu za razbijanje dosade. Učlanit ćemo se ako mi ne paše temperatura mora, ako je TV program loš, ako su večeri isprazne... Ni sa čim nisu zadužili hrvatsku košarku. Bog im je dao talent, a zemlja u kojoj su rođeni mogućnost da ga razviju. Igra im je dala sve, komotan život i povlasticu da uživaju u onome što vole.

Najveći to nose u sebi: obvezu prema talentu, zahvalnost Bogu za dar i moralni čin uzvraćanja. Ovi "hrvatski košarkaši" to nemaju. Što su ti Vujčići, Giričeki, Bagarići, Žižići vratili? Što će ostaviti budućim košarkašima? Točno ono što je hrvatska košarka bila prije njih, a u što se pretvorila u njihovoj eri. Nula na minus potenciju.

Reprezentacija kao dobrovoljno društvo nije njihov patent. Počelo je s Kukočem 1993. godine (otkazao EP u Njemačkoj, jer su Bullsi bili prioritet). Volonterizam je uveden kao pravilo, čak je i izbornik Repeša volonter.

Košarka nakon Dražena nema svoju svetinju, reprezentacija je sirotica koju vesele milodari nedodirljivih "zvijezda". A mladi Rađa još je 1990. letio s ozlijeđenom nogom u Argentinu na SP da se ispriča ondašnjem jugoslavenskom izborniku Dušanu Ivkoviću što ne može igrati.

Kad već HKS, HOO ili bilo tko drugi ne može vratiti ponos hrvatskom dresu, mi, svi vi navijači koji dišete za vatrene i paklene, možete barem iskazati prezir prema takvom odnosu. To društvo bezvoljnika nije kao vi, oni ne bi dali ušteđevinu da budu uz Hrvatsku. Ne bi dali ništa. Kad im već nije stalo, okrenite glavu od njih. Neka se barem srame. "
    V.Drljevic-DAN

Page 8 of 715 FirstFirst ... 4567891011121858108508 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)