Koliko se prica o tom Etou, a mislim da pored svega toga koliko je dobar igrac, toliko je i kavgadzija i smrt za pozitivnu atmosferu u svlacionici.
DANIJEL Ljuboja, potencijalni reprezentativac Srbije, i dalje se nalazi ni na nebu ni na zemlji. Posle neslavne epizode u nemačkoj Bundesligi, u Štutgartu i Hamburgeru, Ljuboja najozbiljnije razmišlja o povratku u Francusku gde je stekao slavu i stigao do reprezentativnog dresa.
- Imam dve ozbiljne ponude, od Tuluza i italijanskog Napolija - tvrdi Ljuboja. - Povratnik u Seriju "A" ima želju da stvori moćan tim, a spominje se mogućnost da zaigram u tandemu sa Antonijom Kasanom koji se takođe nalazi na meti Napolija. Postojalo je i interesovanje grčkog šampiona Olimpijakosa, ali se nisu dogovorili sa Štutgartom oko obeštećenja.
Ljuboja nigde ne žuri...
- Imam još dve godine ugovora sa Štutgartom i sa te strane ne moram da brinem.
Francuska je prvi izbor?
- Sve će zavisiti od kluba i uslova. Želim ambicioznu sredinu, a ne tim koji će tavoriti u sredini tabele.
U svojoj karijeri Ljuboja je branio boje Sošoa, Strazbura, PS Žermena, Štutgarta i Hamburgera.
Brate i ja sam se iznervirao ni da mi je Kapelo iz kuce... Tako bih volio da puknu sledece sezone sa Susterom, pa da placu za Kapelom i da im malo masu onim bijelim maramama. Ona seljacina od Kalderona se nameracila na Sustera, a nikad nece moc da dovede boljeg trenera od Kapela. Mozda je Suster dobar strucnjak, ali Kapelo je maaaajka... Koliko ja mogu da procitam, valjda je Pedja Mijatovic za ostanak Kapela, ali da su sve prilike da ce morati da mu uruci otkaz i da ce se to smatrati njegovom odlukom. Bice da Pedju razapnu ako ne krene kako treba sa Susterom, a Kalderon je taj koji forsira njegov dolazak.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Ochigledno je da ti pojma o fudbalu nemash. Svake godine ovako prichate o Milanu, a on svake godine minimum polufinale dogura. Zar se niste opametili od tada ??? A koga ce dovesti Milan, molim te sachekaj do kraja avgusta pa onda prichaj. Josh nisu zvanichno prelazni rokovi ni pocheli, ti si se pametan nashao sad da prichash....
I meni se čini da će Milan da dovede bar 2-3 dobra pojačanja, ima dosta do avgusta/septembra...
Reality is overrated.
LeIff kad si ti tako ubijeđen u fantastičnu transfer sezonu Milana, ne znam što se brecaš i vrijeđaš ovuda.. Ja samo velim da Berluskoni sve tiska sebi u guzicu, a to KAKO MILAN STIŽE DO FINALA LIGE ŠAMPIONA stvarno nećemo komentarisat, počev od grupe koju ste dobili preko nok aut faze (JEDINO ŠTO STE FINO URADILI JESTE ONAJ DVOMEČ SA MANČESTER JUNAJTEDOM, A I TAMO JE JEDINO KAKA IGRAO, KOJEG STVARNO POŠTUJEM!!!) ovi ostali da ih je sramota, šunje obične:...
Kapelo i zvanično otpušten.
Naplatiće on njima kao da je odradio sve 3 godine.
To je pravi klub! Znaju oni kako treba:lolblue::mad: Taj Mijatovic i Kalderon veze s tim poslom nemaju....Ove godine im se posrecilo, ali sledece....I pored toga sto je osvoijo titulu, sto je stvorio pravu ekipu, i sto igraci zele da on ostane, ovi ga otpustaju!E stvarno ne mogu da svatim....Nema srece od tog Reala....
Postoje neke price da bi Roben trebao uskoro da predje u Real.
mijatovic je bio protiv smjene, kalderon je taj koji je zelio da real igra lijepo prije nego da pobjedjuje hahahahha propalo se
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
A desilo se ono čega su se navijači pribojavali. Anketa na realmadrid.com sajtu je pokazala da je navijačima preče da njihov tim igra lijep, atraktivan, napadački fudbal, nego da pobjeđuje. To nije Kapelov stil, tako da je Kalderon (koji još uvijek uzima kredit kod navijača svojim potezima) odlučio da otpusti Kapela, samo da bi se tisnuo navijačima, da mu ne bi mahali bijelim maramama.
Kao dugogodišnji navijač kluba, moram priznati da je predsjednik Real Madrida jedno obično govedo. Kompletnijeg i boljeg trenera od Fabija Kapela planeta Zemlja trenutno nema. On je definitivno bio jedini čovjek koji je mogao da poveže redove onog tima, i da ih dovede ovamo dokle su stigli, do titule prvaka Španije. Kalderonu očigledno te stvari nisu bile jasne u ovom trenutku, tako da će ga platit sljedeće sezone (nažalost) jer je Barselona već sad napravila pravu vanzemaljsku ekipu sa Anrijem, Ronaldinjom, Mesijem, Etoom, Abidalom, Jajom Tureom, Ćavijem... još ako potpiše Kivu, mogu ovi ostali klubovi slobodno kapitulaciju da potpišu i da uzmu ispisnice iz Lige Šampiona.
Kapelo neće uzeti pare kao da je sve 3 godine proveo na klupi madriđana. Uzeće pare samo za još jednu godinu, jer u ugovoru postoji klauzula koja kaže da u slučaju otkaza može uzeti samo toliko para.
Interesantno je da se kao novi trener nameće Bernd Šuster, trener Hetafea. Ja nemam pojma ko je taj lik, znam da ima neku seksi njemačku frizuricu i da pokušava da iskopira Klinsmana, ali kao trener - totalna nepoznanica. Ko je čuo za njega prije ove sezone, i ove sreće koju je imao sa Hetafeom? Zašto se onda ne bi uzeo Huande Ramos iz Sevilje, ako je ovaj tako dobar trener?
Real pravi istu stvar kao onda kad su otpustili Del Boskea, i doveli Karlosa Keiroša (tadašnjeg pomoćnog trenera Mančester Junajteda), i to im se baš isplatilo.. Kasnije nisu pomogli ni Lopez Karo, Kamačo ni Vanderlej Luksemburgo..
Sljedeće sezone Real Madrid (nažalost) neće izboriti ni Ligu Šampiona, a tada će se vjerovatno otkaz uručiti i Peđi Mijatoviću.. Vjerovatno će i on tad bit kriv, jer je zvanično ON uručio otkaz Kapelu, a samo je ispunjavao Kalderonova naređenja. Nažalost, usrećili smo se ove sezone, ali i to nam je kratko trajalo... Ukoliko Real Madrid sljedeće sezone napravi nešto dobro (osvoji neki trofej, samo ne Kup Španije) biću jako srećan, ali... ipak treba ostati realan i pored sve navijačke ljubavi...
Last edited by Vlado; 28-06-07 at 20:46.
Holandski fudbaler Roj Makaj potpisao je u četvrtak trogodišnji ugovor sa Fejenordom. Makaj je prethodno nastupao za minhenski Bajern za koji je prošle sezone postigao 16 golova. On je, ipak, odlučio da napusti Minhen, kada je Bajern svoj napad pojačao italijanskim i nemačkim reprezentativcima Lukom Tonijem i Miroslavom Kloseom.
Holanđanin je u sezoni 2002/2003 osvojio "Zlatnu kopačku" Evrope, pošto je za Deportivo iz Korunje postigao 29 golova.
Dres reprezentacije Holandije nosio je na 43 utakmice na kojima je postigao šest golova.
Trener Fejenorda Bert van Mervejk ekipu za sledeću sezonu do sada je pojačao trojicom odbrambenih fudbalera - Đovani van Bronkhorst je došao iz Barselone, Tim de Kler iz AZ Alkmara, a Kevin Hofland iz Volfsburga.
Fejenord je u protekloj sezoni holandskog prvenstva, koju je završio na razočaravajućem sedmom mestu, imao drugu najlošiju odbranu takmičenja i primio čak 66 golova.
precesto real mijenja trenera a to ne valja. nego imaju para koliko oce tako da im nije problem da pokupuju nove igrace tj. da ostvare sve zelje novog trenera. sa kapelom real ne bi igrao lijep fudbal kao niti jedna kapelova ekipa ali bi iduce sezone sigurno bili mnogoo bolji nego ove. Milsim da je kalderon napravio veliku gresku.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nemojte mi samo reći da Hetafe igra lijep fudbal?
Evo jedinog preśednika koji može da "parira" Berluskoniju po idiotizmu.
Reality is overrated.
E jada toga... Otpushtit onakvog struchnjaka, onakav autoritet, onakvo trenersko ime... i dovest shvabu Shustera... katastrofa zhivota mi
ovdje neko ne shvata da je Kalderonu potrebniji neko ko ce cutke provoditi reklamnu kampanju kluba nego neko ko zeli da fomira jak klub i da se bavi fudbalom, kraljevski klub je prije par godina predstavljao topovsku hranu u spanskoj ligi sa cuvenim galaktikosima, ali se dobro zivjelo od prodaje majica, kapa i lutkica. ocigledno fudbal ima i skrivenih aspekata kojih mnogi nijesu svjesni.
Sisoko produžio ugovor sa Liverpulom na još 4 godine.
No ga je i Milan otpustio isto a dobro znamo sto je Milan bio dok ih je Don Fabio ternirao
Steta. Razocaran sam. Navijao sam da ostane. Neko rece da njegove ekipe ne igraju toliko lijep fudbal, ali osvajaju trofeje. Gdje god ode covjek osvoji titulu sampiona. To je za svaki
On je u fudbalu sto je Zeljko Obradovic u kosarci.
Pedja je Realu donio titulu prvaka Evrope poslije 32 godina. Prije 1998 posljednja titula koju su osvojili bila je sada vec daleke 1966 godine, a pogodi protiv koga u finale
Mala pomoc
UEFA Champions League: 9 (record)
1955/56 4-3 vs. Stade de Reims
1956/57 2-0 vs. Fiorentina
1957/58 3-2 vs. Milan
1958/59 2-0 vs. Stade de Reims
1959/60 7-3 vs. Eintracht Frankfurt
1965/66 2-1 vs. Partizan
1997/98 1-0 vs. Juventus
1999/00 3-0 vs. Valencia
2001/02 2-1 vs. Bayer Leverkusen
Last edited by hercules; 29-06-07 at 00:01.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Shteta za Kapela. Extra je trener i majstor za osvajanje trofeja. Ja se nebih zhalio da preuzme Milan :o:o
Dijego Forlan i Huan Roman Rikelme će potpisati za Atletiko Madrid, ukloliko kolčonerosi prodaju Fernanda Toresa Liverpulu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks