gocic na kraju, umesto u jadranu,zavrsio u partizanu
gocic na kraju, umesto u jadranu,zavrsio u partizanu
Premust u Jadran.Dobice i Crnogorsko drzavljanstvo, tako da ce moci da igra za nasu reprezentaciju.
ne znam samo sta premus opet odje...on za mene nije neki igrac...
a cg ima 2 odlicna centra...zlokovica i vukcevica tako da ne vidim razlog njegovog dolaska...
Pa i ja se slazem sa tobom. (Demokratija vlada) U odnosu na broj stanovnika, Kotor i Novi imaju sigurno mnogo veci broj dobrih vaterpolista nego BG. Ali ne vjerujem da u Partizan trenira vaterpolo mnogo vise djece nego u Kotor, iako je BG veci grad.
I neznam moze li se uzet u obzir, to da je Kotor na more pa se dijeca kupaju sa loptom pa je nekako prirodno da poslije mozda nastave tim putem?!
U svakom slucaju, BG Kotor i HN su pravi vaterpolo centri, dok se Italijani mogu takmicit dok imaju para, tj. sve dok kod nasi klubovi nisu u finansijskoj situaciji da mogu zadrzat svoje igrace.
Release Yourself
Potopljeni i Azuri
Crnogorska reprezentacija zabilježila je i drugu ubjedljivu pobjedu. Izabranici Ranka Perovića pružili su odličnu igru i u odbrani i u napadu, pa uspjeh nije mogao da izostane. Najraspoloženiji pojedinac u našim redovima bio je petorostruki strijelac Božo Fanfani.
Danas u 3. kolu naša reprezentacija igra protiv Hrvatske u borbi za prvo mjesto u grupi, a meč počinje u 20.30 časova.
http://www.vijesti.cg.yu/naslovna.ph...jest&id=240300
VATERPOLO: Ćirić u Budvanskoj rivijeri!
Nedelja, 1. jul 2007. 16:44
Vaterpolo reprezentativac Srbije Aleksandar Ćirić, koji je protekle četiri godine igrao za italijansku Brešu, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Budvanskom rivijerom!
Ćirić, jedan od najboljih defanzivnih vaterpolista na svetu, jedan je od najtrofejnijih aktivnih igrača - sa evropskih prvenstava ima dva zlata i srebro, na mundijalima zlato i dve bronze, sa olimpijskih igara srebro i bronzu, zlato i bronzu na FINA kupu i titulu prvaka Evrope sa Bečejom.
Pre Ćirića, ugovor sa Budvanima parafirali su Japanac Kan i bivši igrač Primorca Bojan Vukić, koji je stigao iz SAD.
Klub iz Budve najavljuje još jednu "bombu" prelaznog roka - dovodjenje hrvatskog vaterpoliste, 33-godišnjeg Samira Baraća.
Crnogorski klubovi ozbiljno su počeli pripreme za novu sezonu. Osim Budvanske rivijere, šampion Primorac doveo je hrvatskog reprezentativca, Borisa Pavlovića, a u ekipu su se vratili Nebojša Milić i Antonio Perović.
Jadran iz Herceg Novog takodje se pojačao u Hrvatskoj. Iz zagrebačke Mladosti vraćen je centar Danijel Premuš.
(MONDO)
Da li neko zna, da li se ove nedjelje u Novom Sadu odrzava turnir na kome bi trebalo da ucestvuju (i igraju medjusobno) i Srbija i Crna Gora (prijatelj mi je rekao da u petak igraju, navodno, Crna Gora - Srbija) ... i da li je to svjetska liga ili nije? ... unaprijed hvala na odgovoru ...
Doljani forever ...
Jeste Svjetska liga pocinje ovog vikenda i igrace Srbija i Crna Gora, samo ne znam tacan raspored u koji ce dan igrati.
Znam da Srbija igra prvi mec u srijedu sa Grckom, a mislim da je utakmica Srbije i Crne Gore u petak, a sigurno znam da ce je prenositi tvcg.
Upravo sam se cuo sa prijateljem ... igramo u subotu sa Srbijom ... ima sve na b92 ... o pocetku i rasporedu (koga interesuje) ... bice interesantno ...
Doljani forever ...
http://www.vijesti.cg.yu/naslovna.ph...jest&id=240527
1. HRVATSKA
2. MAĐARSKA
3. SRBIJA
4. CRNA GORA
Doljani forever ...
Tomislav Primorac koji je navodno bio u pregovorima sa Primorcem potpisao za Cataniju.
Release Yourself
FILIPOVIĆU ITALIJAN SLOMIO VILICU I IZBIO ZUB
Vaterpolo reprezentacija Srbije okupila se u Novom Sadu u nedelju i odradila trening utakmicu sa Italijom u sklopu priprema za prvi turnir Svetske lige, koji se od 4. do 8. jula igra u Srpskoj Atini. I već prvog dana naše delfine zadesio je veliki peh.
Naime, tokom trening duela sa Italijanima došlo je do koškanja između našeg Filipa Filipovića i Italijana Skotija Galete, u razmeni udaraca deblji kraj izvukao je Fića, slomljena mu je vilica i izbijen mu je zub. Po prognozama lekara Filipović će iz bazena odsustvovati najmanje mesec dana, tako da će Srbija u utakmicama Svetske lige igrati i bez talentovanog levorukog beka, a još ranije Ikodinović i Vujasinović su zbog obaveza odustali od takmičenja.
- Jednostavno ne da nam se, eto zadesio nas je taj peh sa Filipovićem, ali šta je tu je, pripreme teku dalje - raportira je golman Slobodan Soro i dodao:- Reprezentacija se kompletirala u utorak, kada su stigli igrači koji su imali obaveze u Evroligi. U Spensu treniramo dva puta dnevno, a odigrali smo meč sa Italijanima.
Danas će u Novi Sad stići i ostale reprezentacije iz naše grupe, Grčka, Nemačka i Crna Gora. Cilj naše selekcije je da se kroz turnire u Novom Sadu i Peskari (18. do 22. jula) izbori plasman za finalni turnir u Berlinu (od 7. do 12. avgusta), a onda i osvoji prvo mesto koje vodi na Olimpijske igre u Pekingu.
- Italijani su u Novi Sad stigli oslabljeni, bez Feluga, Rica i Fjorentinija. Izgleda da se oni već spremaju za kvalifikacije za Peking, koje će se održati u septembru u Bratislavi. I Grci će na turnir doći oslabljeni, Nemci su za nijansu slabiji nego na prethodnom takmičenju, tako da će nam glavni rivali biti Crnogorci, koji dolaze u najjačem sastavu. Naš cilj u Svetskoj ligi je viza za Peking.
Pojačanja iz Splita: Elez i Sarić u Jadranu CKB
Crna Gora izgleda postaje Meka za kvalitetne vaterpoliste.
U prilog ovoj tezi govori i podatak da će, nakon Danijela Premuša, članovi hercegnovskog Jadrana izvjesno postati još dvojica vaterpolista iz komšiluka. Preciznije, na Škver će gotovo sigurno stići najmanje još dvojica vaterpolista iz Hrvatske, tačnije iz Splita – član Mornara Marko Elez i Jadrana Višeslav Sarić. Da uprava ekipe sa Škvera ne sjedi skrštenih ruku i posmatra kako se pojačavaju Primorac i Budvanska rivijera, potvrđuju i informacije (doduše “nezvanične, ali iz izvora bliskih klubu”) da se pregovara i sa golmanom Mladosti Daliborom Perčinićem. Novljani nerado otkrivaju detalje o ovim transferima, poučeni neprijatnim iskustvom koje su imali sa reprezentativcem Srbije Živkom Gocićem, sa kojim se već postignuti dogovor izjalovio u posljednji čas.
Tandem vaterpolista svakako nije potegao iz Splita u Herceg Novi zbog ljepšeg mora ili za lijepe oči, već za sumu koja prelazi 50.000 eura po sezoni. Konstataciju sa početka potkrepljuje i vijest da Budvanska rivijera izgleda nije zatvorila knjigu pojačanja dolaskom Vukića, Aojage i naročito Ćirića. Budvani, naime, ne žale truda da u “turističku prijestonicu” dovedu još nekoliko vrhunskih vaterpolista - Samir Barač, Zdeslav Vrdoljak, Anđelo Šetka i Marin Franičević su mete Budvana iz Hrvatske, dok je praktično izvjestan dolazak internacionalca Milana Tičića iz Grčke.
Koliko su Budvani ozbiljni u tim svojim namjerama govori, i to da se npr. za transfere Barača i kapitena hrvatske reprezentacije Vrdoljaka barata brojkama od 120.000 eura po sezoni!
ne kapiram politiku jadrana da se dovedu nepoznati igraci iz hrvatske....
kad vec imaju para, neka vrate jadranove igrace koji igraju po evropi, i eto ti najjace ekipe na kontinentu..... ovo mi ne uliva samopouzdanje.
budva mi sada opet djeluje kao prije 10-15 god. kada su pokupovali sve igrace, osvojili nesto, nisu radili sa mladjima, i opet pukli.... hoce i ovo biti kratkog daha?
a strasno kako je italijan udario filipovica, bruka...
Ljudi jel mi dobijamo Italijane danas... !!???
Nadjoh kvotu 2.0 na nase.... ja sam spreman da stavim 100e al ozbiljno...!?
Jel dobijamo zabare? jesmo kompletni??/ zar ih nismo vec prali par puta???!!
Najjaci sastav ima Porobic na raspologanju, tako sam cuo na tv-u.
ajde sa srecom,pa da se nadjete tamo gdje vam je mjesto![]()
ocekujem srbija da ce biti prva,crna gora druga!!!
Ljudi ako je tako... ovo je strasna sansa za zaradu...!!!???
Italija nije sto je nekad bila...!!???
Italija nije sto je nekad bila ali se ni mi nismo Bas sasvim izmjerili sa svima njima! ipak postoji odredjeni rizik! Bolje sacekat da prodje ovaj turnir da vidimo dje smo!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks