Srecno cika Federer !!! Nadam se da ces uzeti i 5 Wimbldon zaredom.
Poraz Jelene u finalu rezultatom2-1
Srecno cika Federer !!! Nadam se da ces uzeti i 5 Wimbldon zaredom.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Jelena Janković, koja je treći nosilac, na centralnom terenu će igrati protiv Britanke En Keotavong, dok će se Janko Tipsarević na terenu broj 17 sastati sa Austrijancem Aleksanderom Pejom.
Početak Jeleninog meča se očekuje oko 17 časova, dok bi Tipsarevićev meč trebalo da počne u 13 časova
Kiša na Vimbldonu, odmah problemi za organizatora.
Federer ide dalje, kao i Rodik, Tipsarević, kod djevojaka Hingis...
E paaaa ja prije 28. necu moci nishta da pratim, tako da me obavjeshtavajte...![]()
Stvarno ta kisa pokvari sve. Prvo ove "pripremne" turnire prije Vimbldona, evo sad i Vimbldon... Neka joj kaze neko da je dosadila![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Last edited by analiza; 26-06-07 at 10:59. Reason: Tja!?
kad igraju nasi(srpski teniseri)?
ja posto sam pocheo da radim i drugu smjenu,uopste ne stizhem da gledam![]()
Jelena lako dalje.U prvoj rundi bila bolja od Britanke En Kiotavong sa 2:0, po setovima 6:2, 6:0, za samo 56 minuta igre.
Nole i Nadal takođe lako u drugom kolu.
Evo Ivanovicka dobila prvi set 6:0. I opet taj crnjak od kise :mad: :mad: :mad: Neka presele ovaj Vimbldon u Saharu, dako se odigraju 2 kola bez prekida![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Posle kiše Ana uz malo muke dobila i drugi set u taj brejku.
Janko Tipsarevic u trecem kolu :wink: Super...
JJ lagano...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Janko opet 3-2 dobio![]()
Nije Gonzales neki majstor trave, tako da i tu sigurno ima svoju šansu, ali se dosta potrošio u prva 2 kola, vidjećemo koliko će moći da izdrži protiv Čileanca.
Nole u podne na terenu broj 2 igra protiv Amerikanca Delića,Ana u isto vrijeme na terenu broj 5 protiv Amerikanke Meilen Tu.
Nole je treći par po redu na terenu br.2, što znači da u najboljem slučaju startuje između 15 i 15.30 (normalno, ako kiša :cry:ne bude remetila program).
Ana startuje odmah sad' u podne na terenu br.13, protiv Meilen Tu... Da bi kasnije na istom terenu, (ponavljam, ako ne bude kiše:cry, igrala u paru sa Hantuchovom protiv Chan i Chuang, oko 18 časova!
Nenad i Santoro treba da nastave njihov meč oko 18.30, na terenu br.5, ali ne stoje baš najbolje. Mada nada :neutral: zadnja umire...
I za kraj Bozoljac (zajedno sa Normanom) igra protiv Auclanda i Hussa na terenu br.17, počev od 17.30. Ponavljam ukoliko meteo uslčovi budu O.K!
Lutka bez milosti6-4 6-3
Ana Ivanović plasirala se u treće kolo teniskog turnira u Vimbldonu pošto je pobedila Amerikanku Majlen Tu sa 2:0 (6:4, 6:3). Meč je trajao sat i 24 minuta, a Ivanovićeva će u trećem kolu igrati sa Aravan Rezai iz Francuskinje. (B92)
Haahahha dobar lapsus![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ana, naravno. Ko bi drugi bio...
8) :oops:
I Nole ide dalje, tukao je Delića 3-1. Nije loš ovaj Delić, ali klasični igrač za travu, servis-volej.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks