zna li ko je li ovo Ferrari optuzio i Toyotu da je njima davao informacije Nigel Stepney? ne znam dje ovo procitah
Last edited by desha; 26-06-07 at 11:11.
Što će bit u Franucuskoj???? Opet isto![]()
![]()
![]()
![]()
ili
![]()
![]()
![]()
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
pol position Spykera:devil: :devil: :devil:
ocekujem neku dobru sisu da kadriraju pred trkuEh, te Francuskinje...
(nečitko)
Lewis na prvom treningu parkirao bolid pored staze!? Problemi za njega (barem trenutno). Doduše nikada mu ova staza nije "ležala".
Na pola treninga dva Ferrarija kolo vode i to sa više od pola sekunde viška u odnosu na Alonsa i Trullija. "Crveni" su posebno brzi u prvom sektoru, dok je Fernando odličan u "srednjem" dijelu staze! Ostali na sekund-dva...
P.S. Živjela satelitska antena i satelitska TV!!
viđet ćemo sjutra i u neđelju:devil: :devil: :devil:
Nema šta da se krije. Očigledno je da Lewisu staza nije baš najomiljenija. Još je juče rekao da bi bio zadovoljan i plasmanom na podijum...Na takav odgovor su se novinari prosto isčuđavali.
Ferrari mi je djelovao odlično-mnogo bolje, dok je McLaren (čitaj Alonso) bio odličan, ali samo u drugom sektoru, bez obzira na vrstu pneumatika!
Ferrari je stabilno imao prednost nad' McLarenom u prvom sektoru od 0.15 sekundi, u drugom manje od 0.10 sekundi, a u trećem nevjerovatnih 0.35 sekundi!:hardrock:
Mada je još rano da se donose zaključci o ovim vremenima, ono što me je najviše impresioniralo je stabilnost vremena Ferrarija. Massa je imao run od 6 krugova, od kojih je čak 5 bilo ispod 1'16 i to stabilno ispod tog nivoa. S' druge strane Alonsu je ritam opadao, po malo, ali je opadao.
Kao da sam gledao probe iz Indijane, ali su sada uloge obrnute. I puno mi se svidio Williams. Posebno Nico Rosberg.Imao je odlična vremena. Konstante i brze run-ove, bio je odličan. Posebno u prvom i trećem sektoru, dok je u srednjem bio malo "tanak".
No vidjet' ćemo kako će sve izgledati popodne...
Last edited by analiza; 29-06-07 at 10:46. Reason: Errorčić
odlicno je to sto bukvalno nema razlike u vremenima ferraria a konstantno su imali veliku prednost po krugu u odnosu na mercedes
Nadam se da su se trgli nakon Silverstona, jer u protivnom šampionat 2007. je ugašen i ostaje borba samo unutar jedne kuće...
i biće borba unutar kuće
Tja!?
Biće, ali unutar Ferrarija.Barem' to važi za ovaj vikend... Ili bar' tako, za sad', izgleda...
P.S. Fernando mi je djelovao dosta nervozno i "ljutito" :mad: na zvaničnoj press-konferenciji. Očigledno je da se situacija unutar tima (mislim na međuljudske odnose) iz dana u dan pogoršava. Čak su mu i neki odgovori na pitanja bili u najmanju ruku, kako bih to najbolje rekao, "čudni", ili bolje reći ispalo je da Dennis (kakvog li iznenađenja) laže novinare da je sve O.K. i interesantno je bilo i to da njegov kolega više nije "drugar Lewis" već samo: "Hamilton". Interesantno...
Cujem da je Fernando popizdio....engleski tim i englski vozac su jaci/bolji od njega? Debitant bolji od dvostrukog sampiona?
TAKUMI
cujem da je ferari popizdio, jer je na trecem treningu mercedes opet ispred njih![]()
(nečitko)
Sad i Alonzo poceo da urnise bolid kao i Kimi?Pocelo je
GP2 serije na istoj staziFlyyy like an eagle
)
Last edited by MirkoS; 30-06-07 at 21:07.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks