Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast
Results 126 to 150 of 173

Thread: EP u fudbalu u21

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Joj koliko zlih jezika..
    Odlicna utakmica momci, steta sto izgubismo ali nema veze. I drugo mjesto je za ponos
    M. Roma Volley #14

red passion, red heart, red soul - MUFC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Definitivno za ponos
    Posebni treba istaći da je Đukić napravio greške sa Drinčićem kojeg nije nigdje bilo, sa Rakićem koji je bio skroz indisponiran, nije ni loptu dobro primao. Greška sa prebacivanjem Jankovića na lijevu stranu, greška što nije sjajni Zoran Tošić dobio šansu od početka...

Thanks Thanks Given 
    132
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Prije prvenstva je Srbija bila blagi autsajder a desilo se to da je dosla do finala pored reprezentacija kakve su Italija, Portugal i Engleska... Ej pa ovo su sve velesile u fudbalu i reprezentacije u kojima igraju igrachi koji su duplo skuplji od srpskih fudbalera...
    Tokom citavog turnira osim naravno mecha protiv Engleske, Srbija je igrala odlicno i svaka im cast za to nema sto da im se zamjeri ili prebaci neka krivica zato sto nisu osvojili, jbg i to je fudbal...
    Neki su rekli da je ovo bila 3 sreca, mislim da se varaju ovo je 2 put da Srbija (SiCG) igra finale sto znaci da ce 3 sreca biti iduci put ...

Po meni razlog lose igre je taj sto su mediji u Srbiji pa i vani malo digli prasinu pa igraci u finalu nisu mogli bas najjasnije da vide ... Malo su im rezultati udarili u glavu isto kao sto se to desilo seniorskoj repki na SP...
    Balkanci, eh...

Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad se spoji balkanski sindrom i HolandoAfrikA koja je vazda bila kobna dobije se ovaj rezultat...Ali sve u svemu treba cestitati momcima jer ipak je ovo veliki uspjeh...Greska je definitivno bila sa Rakicem jer s momkom nesto nije u redu ne umije primit loptu,Davids junior je djecu pravio odbrani,bem ti Surinami...
    Last edited by $hone; 24-06-07 at 00:59.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaka chast za Srbe! Daleko,neochekivano,dogurashe! i milo mi je naravno!
    cheers!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka chast reprezentaciji Srbije na rezultatu. 2 mjesto, za ponos...
    Pozzzz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e sad bez zebancije svaka cast srbiji za osvojeno drugo mjesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trebalo je biti jednu 7-8 prema 0 za holandiju; srbi se nekako progurase do finala slabom igrom [kao ono grci na evropskom] i naravno napumpase ih Lale i to zasluzeno; igrali se snjima kao sa djecom. a za onaj rasizam protiv onog engleza moze biti da ne idu nidje za jednu 10 godina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Alex Raymond View Post
    trebalo je biti jednu 7-8 prema 0 za holandiju; srbi se nekako progurase do finala slabom igrom [kao ono grci na evropskom] i naravno napumpase ih Lale i to zasluzeno; igrali se snjima kao sa djecom. a za onaj rasizam protiv onog engleza moze biti da ne idu nidje za jednu 10 godina
    U pravu si.

Zamislite prvenstvo gdje Srbija i Belgija igraju polufinale. Ipak je A-selekcija A-selekcija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne vidim nidje razloga da ti opominjes nikoga na ovom forumu sto da radi! i ostavi se ovakvih postova vise!
    Last edited by DIDI; 24-06-07 at 16:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a za onaj rasizam protiv onog engleza moze biti da ne idu nidje za jednu 10 godina
    mozhes samo da sanjas,za tvoju informaciju nece biti nista od toga

Nabla Guest

Ja ne znam jesu li pojedini ovdje gledali utakmicu koju sam ja gledao...7-8 prema nula za Holandiju? A precka Kolarovog, a ona glava iz kornera Toshica, pa sanse Baste, Jankovica...imali su i Holandjani shanse za gol, ali do iskljucenja Kolarova smo bili potpuno ravnopravni, a u nekim periodima smo ih sabijali u sesnaesterac...Ne zaboravite da su holandjani domacini, vidjeli ste narandzasti stadion, treba izdrzati i taj pritisak...
    Svaka cast momci.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Svaka chas` Srbiji..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Steta. Prvi put da navijam za Srbiju.

Bili ste bolji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako se ubrzo ne batalis poltike na ovim forumima (sport) bices banovan!
    Last edited by DIDI; 24-06-07 at 16:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tri evropska prvenstva u nizu biti u finalu , pa polu-finalu , pa opet finalu ... e to je je*eno dobar uspjeh za reprezentaciju koja ima ovako loshu prvu ligu ...
    give me THE red pill.
    wake me up.
    Bondar: No hay banda! There is no band. It is all an illusion

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Zashto li je to tako!?

vec je 11 igracha iz Meridian Super lige poshlo po Evropi....
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Grungy View Post
    da nema ovoga kahrimana brojalo bi se do...
    Upravo tako... slazem se sa tobom 100%, bez Kahrimana... bi se brojalo do i mozda 11! On je jedini igrac sa Ivanovicem i Mrdom koji se mogu ponosno ponositi ovim turnirom. Kahriman je branio svoju kucu kao i sto je trebao... Ivanovic je brata golmana podrzaao kako je mogao i kao sto treba... a Mrdja je pokazao da moze cim ude dati po neki gol, i da jos moze neke opasne napade stvoriti nad protivni gol...

Quote Originally Posted by Edo View Post
    kraj 4-1 odlicna utakmica
    Nazalost... 4-1... bolje je htjelo biti ove sifre malo obrnuti u koristu Srbije...

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Mentalitet ih je ubio, naivan drugi gol i onda odmah isključenje u momentu najveće inicijative, a dobro se vidjelo da je odbrana Holandije dosta spora i ranjiva.
    Naravno, mentalitet je igrace, kao i prvo Srspku reprezentaciju (Reprezentacija SCG prosle godine na SP 2006) ubio, vec na trenutu drugog gola... odbrana Holandije je bila i dora, ali je i to bilo do toga jer su 2 naprijed imali a sve druge nazad na sredini i sprima gola...

To je oproblem a Srbiju, zemlje kao Holandija igraju sa 4-4-2 ili 4-4-3, sto znaci 2 ili 3 napadaca, a drugi svio na odbranu i sredini... oni su u stanje sa 2/3 napadaca da stvoru opasnost koja ih i tako vodi do gola...

Srbija to nazalost nema, svaki igrac se upotrebi sa korist naprijed...

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Odbrana je do sada funkcionisala odlično, ne znam šta se desilo sa Ivanovićem prije svega. Nisu ni noćas odigrali loše, nakon početnog pritiska Holandije i gola. Greške Đukića je što je Jankovića prebacio na lijevu stranu, umjesto da ga ostavi na desnoj i zašto Zoran Tošić nije počeo utakmicu jer je on otkrovenje prvenstva.
    Ne slazem se, da je odbrana funkcijonisala odlicno... bezs obzirom ako procamo o Ivanovicu... dobro zna svoj posao kao odbranjac kao i kapiten, problem je u tome da Srpski igraci previse gledaju/cuvaju loptu na Srpski 16 metara teren, a protivnwe igrace ne. Holandski trener je vec prijed utakmice naveo da Srbi previse samo loptu paze, sto im i dode do problema... Na to su ih i Holandjani uhvatili... casom utakmice sam se nervirao Srpskim odbramenim blunderima na koje ih je Holandski trener pomenuo...

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Dobro je sto su ih holandjani razbili.. steta je sto su promasili penal i jos tri 100% sanse..
    A zasto je dobro? Vidji ja sam Crnogorac, ali do Crne Gore mi je blize Srbija nego ika druga zemlja... Naravno je tako da nisu svi Srbi slabi, tako da je i bolje da ih ne sirimo sve na jednu ruku... Ima i Srbi koji za Crnu Goru navijaju kad se utakmica igra, dobar primjer ti je Matadorr...

Bolje je htjelo biti da su Srbi razbili Holandjane da im se tako osvete za sve pobjede... ali su im nazalost opet dali nesto extra sa cim se ti Holandjani mogu ponositi...

Ali dobro.... evo Srbija mozda ceka da mi Crnogorci, i ime Crne Gore i Srbije vratimo sve duzne golove Holandiji :mrgreen:

Da ih spuste malo na zemlju, jer su se te zvijezde vec podigle do neba.. Skocile im cijene pa misle da vise ne treba da igraju fudbal. I zasto je jos dobro.. zato sto nijesu imali vise od 5 suteva na gol za 90'.
    I to je problem za Srbiju... premnogo se misli da su dosli do toga, i da ce sve lakse biti i da ce pobjeda Srbije biti sto nije tako... Ali... Holandski sistem misljenja je jos mnogo mnogo gori, tvrdoglavniji, opasniji itd...

Holandjani odma od pocetkom docekivaju vec pobjede, i druge lijepe bajke, koje im se pratujuci srecu i ostvore... :blah:

Quote Originally Posted by LaZaR View Post
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,neka si nam ti rekao,al druze,pored osvojenog 2 mjesta,idemo u peking
    zar nije super ?
    Jep idete u Peking, bolje ista nego nista... Ali drugo mjesto nije bas nesto na cem se mogu Srpski igraci, i Srpski narod ponositi...

Srbija je uvijek bila velika zemlja sta se tice sportima Fudbalu, Kosarki, Vatrepolu, itd... za to je i gralvno ne ponositi se sa drugim mjestom, nego je bolje uciti izvaditi maksimalno sto moze, dokazatio svijeti vrijednost, pa onda tek dalje pricati...

U glavne turnire, na glavne itakmice ili momente, Srbija odpusta, kad se najvise docekiva od nje... evo idete u Peking, al za cem? Da opet poslijed svih dobrih rezultata na kraju izgubite 6-0?

A ja znam neke koji ne bi.. ipak gubit po 6-0 na svjetskoj sceni nije bas za ponos.
    Ao, jeste vala to si u pravo nema sto, nisam anti serb ali si ovde u pravu. Srpski igraci nisu samo Srbiju nego i CrnuGoru posrali tom sramotnom igricom. Pa i cak Tadica, ima rezultate koje se sprdnja svijeta...

Quote Originally Posted by Boyanna View Post
    Joj koliko zlih jezika..
    Odlicna utakmica momci, steta sto izgubismo ali nema veze. I drugo mjesto je za ponos
    Eh, ovo na cem ti odgovaram nista nema veze sa fubalom ali se vise pitam ko si ti? Srpskina ili Crnogorka ili obvadvoje malacko :mrgreen:

Sta se tice utakcime, nije losa bila, ali izgubiti 4-1... je druga prica...

Da li nemozemo tebe malacko banovati za jedno deset godina... dosadio si vise... ako bi ovde da stvaras mrznju (sto i po tvojemu ti Srbi cine sa tim tamnijim narodom, a i sam radis Srbima) si na slabu adresu. Nadi neki drug forum, mozda i neki anti-serb forum pa se tamo bavi hobijom...

A tvoja dopunska reakcija, nije bas realna i na stvarnost bazirana... ako si Crnogorac nek te je sram, mi smo ispod Srba bili dno, a sad cinis isto sa njima... nisi nista bolji...

Pozdrav,

MNT

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

da ve zamolim ne stvarajte od ovog dijela foruma sprdacinu.
    Posto na "obije" strane ima bolesnih likova mislim da bi bilo najbolje da se banuju na jedan duzi period.
    meni apsolutno "komsije" ne smetaju kao sto me i apsolutno ne interesuju pa se stoga ne ukljucujem u raspravu.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by LeeiF View Post
    Svaka chast reprezentaciji Srbije na rezultatu. 2 mjesto, za ponos...
    Pozzzz
    bolje bi im bilo da su ispali u polufinalu, pa da su onda u velikom stilu osvojili trece mjesto... nego sto su se izblamirali u finalu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

erm... hocesh da kazesh da je bolje biti treci nego drugi?
    What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A i nije bilo utakmice za treće mjestoveliko bi čudo bilo da se ne ispolitizuje svaki topic đe je to moguće, prepoznaće se oni na koje mislim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

lakse bi im palo vjerovatno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by haustor View Post
    bolje bi im bilo da su ispali u polufinalu, pa da su onda u velikom stilu osvojili trece mjesto... nego sto su se izblamirali u finalu
    Quote Originally Posted by me_myself_and_I View Post
    erm... hocesh da kazesh da je bolje biti treci nego drugi?
    Bolje je biti treci da izbjegnes skandal, ili lose rezulate sa puno protivnim golovima, ali je i bolje jer narod nece docekivati toliko puno koliko su docekivali neki ovom utakmicom.

Ali biti drugi je u nekom obziru dobro, samo ne za mentalitet...

Jeste dobro za UEFA rang lost lol...

Sto mi je bilo posebno je da su Holandjani stojali u red da dadnu Srbima po ruku... prijed nego sto su trebali da dodu za medalje...

Ali je to vise sto su pobjedili nego sportivnost vjerujem... da su izgubili Holandjani bi se cudo cinjelo...

A one Surinamske zastave lol... nijedna Holandska skoro pomedju igraca...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo saznah od nekih da je bolje biti treći, no drugi na nekom takmičenju. Svašta...

Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)