Od Rakića se lopta nekoliko puta odbila kao od panja, očajno čovjek prima loptu. Mali Zoran Tošić je naprijatnije iznenađenje, sjajan prodor kod gola Mrđe.
Od Rakića se lopta nekoliko puta odbila kao od panja, očajno čovjek prima loptu. Mali Zoran Tošić je naprijatnije iznenađenje, sjajan prodor kod gola Mrđe.
Dakle, kako zavrsi to?
evo 4-1 za Holandiju još neki minut do kraja.
kraj 4-1 odlicna utakmica
Ovo je bila jedina utakmica na ovom prvenstvu koju sam gledao i jedna stvar mi nije jasna:
Kako su Srbi sa onakvom raspad odbranom uspjeli da dodju do finala?
Inace veliki uspjeh za srpski fudbal, bez obzira na malu blamazu u finalu (na kraju je dobro ispalo jer je ladno moglo bit 6-7 golova).
A i Srbi su se ispromasivali boze sacuvaj.
U svakom slucaju cestitke za bracu Srbe.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Odbrana je do sada funkcionisala odlično, ne znam šta se desilo sa Ivanovićem prije svega. Nisu ni noćas odigrali loše, nakon početnog pritiska Holandije i gola. Greške Đukića je što je Jankovića prebacio na lijevu stranu, umjesto da ga ostavi na desnoj i zašto Zoran Tošić nije počeo utakmicu jer je on otkrovenje prvenstva.
Dobro je sto su ih holandjani razbili.. steta je sto su promasili penal i jos tri 100% sanse..
Da ih spuste malo na zemlju, jer su se te zvijezde vec podigle do neba.. Skocile im cijene pa misle da vise ne treba da igraju fudbal. I zasto je jos dobro.. zato sto nijesu imali vise od 5 suteva na gol za 90'.
a druze, znas li koliko me je briga dje ces ti i tvoji sunarodnici.. samo pazite da vam se opet ne ponovi argentina.. :lolblue:
Aj',neka bude da ti vjerujem da su to pravi razlozi.
Ipak,moram rec' da se uopste ne slazem sa tobom.Malo je cudno da bas u finalu EP-a (FINALE,EEEEJ) pomisle da ne treba vise da igraju fudbal.Jedan Bosko Jankovic uopste ne treba da izigrava zvijezdu,narocito ne na prvenstvu U21.
Holandjani su bili bolji i svaka im cast na tome.Srbi su drugi u Evropi-ako ti mislis da je to neuspjeh,onda...
Ja sam samo tu da vreme brze proleti...
bitno je ucestvovatia ostalo je nebitno druze,samo razmisljam protiv koga je argentina igrala tada
![]()
Ljudi, pustite ga da liječi komplexe. Još jednom treba istaći da su ovi momci odigrali odlično prvenstvo. Večeras su malo podlegli atmosferi, primili onaj gol na početku, mogli još neki, imali su i sreće...
Kasnije su preuzeli igru, bila je prečka Kolarova, u nastavku one šanse Baste i Rakića prvo, pa onda ona odlična akcija Kolarova i šut Jankovića i u momentu kad smo očekivali izjednačenje, jeftino primljen gol i isključenje Kolarova minut kasnije i tu je bio kraj...
Kasnije ono i ne vrijedi komentarisati.
BRAVO ORLIĆI!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks