Noi siamo campioni d'italia,i ne vidim razlog zasto neko nebi potpisao za nas.Pustite vi te afere namjeste,dzabe vam je sve niko nam nista ne moze!!!
O kakvoj tituli ti pričaš, prijatelju?
Osvojili ste ove godine titulu u konkurenciji Rome, koja ima samo Frančeska Totija i nikog više, i vi se s tim ponosite? Znate li šta je titula za ponos? Titula za ponos je ona koju je Lazio osvojio 2000. godine, kad su u šampionatu učestvovali i Juventus, i Inter, i Milan, i Fiorentina i svi najjači timovi sa Apenina.
Titulu prije ove ste osvojili za zelenim stolom. O čemu se radi, prijatelju? Sad ćeš mi reć da je Juventus namještao, pa je zato osvojio. Što vi, kad ste tako jaki niste dobili Juventus i sve one protivnike protiv kojih je on namještao, pa ostvarili 36 pobjeda u šampionatu, osvojili 108 bodova, i zakopali sve, i bili NAJBOLJI?
Navijaš za najgori tim na svijet, makar se pomiri s tim. Najveći maleri i neigrači, sa još gorim trenerom. Jedino koga poštujem tamo je Zlatan Ibrahimović. Ostalo - jedna velika, prekrižana NULA.
Sad se vraća Juventus. Milan, Fiorentina i Lazio počinju bez ikakvog minusa, Roma takođe. Sljedeća godina će pokazati koliko ste 'jaki'. Ako sljedeće sezone uzmete Skudeto, vrlo rado ću priznati da je Inter najbolja ekipa na svijetu (posle Real Madrida, naravno).
Doviđenja, prijatno. I nadam se da na ovu temu više neće bit' diskusije, jer mi je crno gledat čime se ponosite i falite. Daj malo, osvijestite se, vatreni navijači FC Internazionale.
nastavite li sa prepucavanjima kao do sad pojedini ce biti banovani, ako mozete normalno da pisete a ne da se pretvarate u djecu sa preprucavanjima, pisite
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
bomba, Henry potpisao danas popodne za Barcu! 24 miliona evra, ugovor 4 godine...
Just to slip the skin...
Uopste mi se ne svidjaju ti planovi Barse.Ako Kapelo ostane na klupi Reala mogu se pozdravit sa osvajanjem titule prvaka Spanije.
Auuu, zar Suazo nije bio Milanov?
Anri u Barsu? Uuu sto ja propustih danas
Eto ce onda vrlo vjerovatno u Milan?![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Po nekoj normi FIfe presudna je volja igraca u ovkavim situacijama a igrac je odabrao Inter. Eto nece nidje mrdat.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Last edited by laciale; 22-06-07 at 23:09.
Shta bi sa Suazom ljudi. Svi prichaju doshao u Milan, sada ovdje chitam da je u Inter ???? QQ meni shta se ovo deshava ..... Oce li Milan ikoga dovodit ove godine... ???
Ali je Barsa pokupila kajmak sa Anrijem.
Zashto bi bilo logichno da se odrenku Gile? Logichnije bi bilo da se proda Oliveira
@ laciale
..i ja mislim da barca nece gledat ovog pokera sto si gore postavio, jer ce sad Eto sigurno da ode
Mada, mora se priznati da, su odradili odlican posao sa Anrijem.
A sto se tice Intera, pored Ibrahimovica, Adriana, Krespa, Rekobe i Suaza ne treba im vise napadaca pa sve to bio i Anri!!!!
Rekoba je vezara. Adriano će preći u Real Madrid, ostaju Ibra, Krespo i novopečeni interista - Suazo.
Inače, ja na sajtu Barselone ne nađoh ništa vezano za Anrija..
Last edited by Vlado; 23-06-07 at 10:10.
Milan pusta Oliveiru u Real, a dovodi David Villu!!! To je zadnja informacija na calciomercato.
Ove godine ce stvarno bit ludnica od transfera napadaca:
Eto, Villa, Shevchenko, Adriano, Ibra (cak i njega spominju), Gilla
Samo Bog zna dje ce ko zavrsit.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ma kakve velike pare, koliko ja primjetih oce po svaku cijenu nekom da ga uvale... Koga god su trazili trpali su i adrijana u dil... Da sam na njihovom mjestu ja ga ne bih prodavao,samo treba malo psihichki da ga srede, jer kad je u formi onda je po meni najbolji napadach na svijetu...
Nije loshe shto ovaj suazo ode u inter, nadam se da ce sad berlusconi odrijeshiti kesu za eto-a ili vilju...
#fakenews
Povratnik u englesku Premijer ligu, ekipa Birmingema, angažovala je napadača moskovske Lokomotive i reprezentativca Škotske, Gerija O'Konora, za sumu od 2.65 miliona funti.
Anri je definitivno,objavio je i arsenal i barsa i anri,svi su potvrdili!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks