Zapamtite sto vam kazem- Suazo je najbolje pojacanje ove sezone !!! Samo mi je zao sto ga Fiorentina nije ugrabila jos prosle sezone kad je mogla.
http://www.gazzetta.it/Calcio/
Ljudi na gazetu javljaju neke sankcije,spominju se inter i milan,nesto oko ugovora nekih igraca,ako iko zna neka prevede ja nesto bas i ne razumijem,a mislim da je stvar ozbiljna!!!
ima naslov:
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA...sportiva.shtml
i jos jedan:
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA.../covisoc.shtml
Zapamtite sto vam kazem- Suazo je najbolje pojacanje ove sezone !!! Samo mi je zao sto ga Fiorentina nije ugrabila jos prosle sezone kad je mogla.
Vicešampion Italije u fudbalu, ekipa Rome, otkupila je od milanskog Intera vezistu Davida Pizara. "Neroazuri" su bili vlasnici polovine ugovora čileanskog reprezentativca koji su prodali za sumu od 5.75 miliona evra.
MADRID - Sara' il direttore sportivo del Real Madrid, Pedrag Mijatovic, a decidere il futuro di Fabio Capello. Lo ha fatto sapere il presidente del Real, Calderon. "Capello e' al momento il nostro allenatore - ha dichiarato Calderon a Sky Sports News - ma non posso dire niente fino alla prossima settimana quando le persone che devono decidere ci daranno un resoconto. Mijatovic, sara' lui a dire cosa succedera'
Ukratko Kalderon je izjavio za Sky Sports News da ce odluku o ostanku Kapela donijeti Predrag Mijatovic...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Nije mi bash najjasnije ali Inter mozhe da bude kazhnjen zbog transfera Suaza. Mozhe se desit da Suazo bude banovan jedno vrijeme, a Interu prijeti novchana kazna, jer je nedozvoljeno da igrach potpishe ugovor sa drugim timom dok je josh uvijek pod ugovorom sa drugim timom.
Last edited by Desert Eagle; 20-06-07 at 21:26.
Sakrili su gubitke koje su imali i zbog kojih ne bi isunili sve kriterijume koji su neophodni za igranje u seriji A. Sankcije za ovo je automatska eliminacija u nizi rang takmicenja..
Nekako pocinju da isplivavaju i njihove prljave radnje.. Samo polako, uskoro vise nece bit ekipa iz serije A koje nijesu nikad igrali Seriju B.
Jedva cekam rasplet.
Juve se vrati u A a Inter i Milan odu u B, hahaha scena...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Boka Juniors sa 2 gola Rikelmea ponovo pobijedila Gremio, u revanšu finala Kupa Libertadores i osvojila titulu prvaka Južne Amerike.
Kolko smo samo optuzivani,ove godine i da smo prisluskivali vierija,pa sad ovo,ao to su samo prazne price!!!to je samo prica,i da se na namjestaljku izbace inter i milan da bi juve osvojio titulu i vratio se na velika vrata,ali to necete docekati!!!
A, prijatelju necu da ponavljam istu pricu. Pa i sam znas u kojim se situacijama mogu prisluskivati tudji razgovori: kad je to neophodno znog nacionalne bezbjednosti, javnog poretka itd... Telecom Italia drzi interov akcionar.. to je dovoljno za pametnog covjeka da sve shvati.
juve doveo almirona iz empolija (7 miliona) i tiaga iz liona(15 miliona). Mnogo dobra 2 igraca.
Deko stavljen na transfer listu.Arsenal prestao da stampa dresove s imenom Anrija.
Last edited by laciale; 21-06-07 at 17:12.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ali rekli su da odustaju od etoa jer dovode napadaca hondurasa i kaljarija.
nece bit nista evo vidjecete,ono sto je glavno da menadzer intera,branca boravi u londonu i pregovara oko dovodjenja anrija,a ove afere,kad nam niko nista ne moze na terenu probaju van,ali samo neka sanjaju!!!
Iako sam veliki Milanista, moram priznat da je Silvio mnogo tezak na pare.
Samo se nadam se da ce ACM tu njegovu osobinu platiti parama, a ne nekim drugim sankcijama.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Kvaljarela iz Sampdorije u Udineze (udineze otkupio i drugu polovinu ugovora za 7 miliona eura).
Vucinic romin 100% za ukupno 11 miliona eura.
Juan iz Leverkuzena u Romu za 6.3 miliona eura... u ovom slucaju Chivu???
Pored Deka u Zuli zvanicno na tansfer listi.
Last edited by laciale; 21-06-07 at 21:55.
Imam jedno pitanje ? Ostaju li Eto i Ronaljdinjo u brasu ... ?
ostaju 100 %. Tako je odluceno na sastanku juce i bila je i press koneferencija Laporte na kojeoj je rekao da reonaldinjo i eto kao i rajkard ostaju sigurno.otici ce 6-7 igraca i barsa ce dovesti jo 5-6 novih.
Henry, Chivu, Yaya Toure, Abidal su prvi na listi zelja...
Motta, Deco, Giuly, van bronhorst, gudjnosen, saviola, esquero....idu
Zar i Deco? Gdje on ide?
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
zvijezda se nudi kao stara qrva stranim trenerima,ali je odbijaju....hahahahaha
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks