ovu utakmicu oni nijesu hteli da organizuju, ali posto su englezi ushli u polufinale a nemaju pravo da idu na olimpijadu (ne postoju fudbalski savez Velike Britanije) - onda je utakmica za peto mjesto bila jedino resenje.
Večeras u 20.45 utakmica za 5.mjesto koja odlučuje ko će uz 4 najbolje selekcije ići na Olimpijske igre sljedeće godine u Pekingu. Rivali su Italija i Portugal.
ovu utakmicu oni nijesu hteli da organizuju, ali posto su englezi ushli u polufinale a nemaju pravo da idu na olimpijadu (ne postoju fudbalski savez Velike Britanije) - onda je utakmica za peto mjesto bila jedino resenje.
Just to slip the skin...
Slovenac Damir Skomina će suditi finalnu utakmicu Srbija-Holandija.
Stvarno smo odigrali vrhunski. Ono sto su nas malo stisli bili Belgijanci je normalno. Mi smo se povukli i cekali priliku koja je dosla 10 min pred krajSvi su odigrali odlicno. Jankovic je imao par lijepih poteza. Ali onoga Belgijanca sa brojem 22 bih svoga iskidao pa bi ga u so uvaljao pizda mu materina... Citavu utakmicu kolje sa startovima (jos se buni) i na kraju vrhunac kad je Bosku Jankovicu nogu imao slomit... Ono je bilo za direktni crveni. Tacno se vidjelo da je namjerno isao da ga slomi. Cini mi se da sam bio na mjesto Jankovica popio bih suspenziju koliko oces, ali bi onome nos razmazao po faci
![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Odoše Italijani na Olimpijadu posle penal ruleta sinoć sa Portugalom.
Evo malo stimulansa za Orliće pred finale![]()
Vidi sto su svi zagledali u Ivanovicku a ovu drugu niko ne obadaje.
Release Yourself
zavisi od programa - uglavnom, kod svakog morash jednom da kliknesh na sliku, pa zatim lijevi klik da ti se pojavi meni, i ili ce ti biti negdje u opcijama full screan na engleskom, ili je meni na kineskom pa morash jednu po jednu opciju da otvarash dok ne ubodesh
mislim da je kod sopcasta dovoljan dva puta brzi klik.
Just to slip the skin...
Meni je bio dovoljan dupli klik i odmah mi je islo na full screen, prenos je išao sa američkog ESPN-a.
Imaš i na Rai Tre prenos![]()
Evo da ako nešto iskombinujem. Hvala na informacijama momci.![]()
I kako funkcioniše ovaj "sistem"malo da objasniš nama neukim
na ovom linku se može gledati na full screen-u, najava je da počinje program u 8.30
http://livefooty.doctor-serv.com/sat...ds_Serbia.html
Last edited by Matadorr; 23-06-07 at 18:49.
A što se radi, taman krenuše da valja u drugom dijelu, primiše ovaj glupi gol i sad isključenje Kolarova. Samo da ih sad ne napune.
Evo i trećeg gola za Holanđane, loše će ovo završiti za Srbiju.
mjesto da u finalu pokazu sto umiju oni ovako igraju, sprdnja, a neka to no non stop padaju jebale ih kopacke,
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Odlika ekipa sa ovih prostora je malodušnost, vidjelo se posle drugog gola kako naivno isključenje Kolarova, neće se to sviđeti novim poslodavcima u Laciju.
Kahriman za sada spasava obraz koliko toliko!
dobro je i ovo sto smo uradili,makar smo stigli do FINALAi to je veliki veliki uspjeh
sto je najvaznije,idemo u peking
basta me potpuno razocarao,jedan dan igra dobro,drugi dan katastrofa
Gol Mrđe za obraz!
nije mi samo jasno,zasto djukic nije uveo mrdju odpocetka:oto stvarno ne mogu da razumem,protiv belgije kad je usao,dao je odmah gol,i umjesto da igra od 1 minuta,on sjedi na klupi,katastrofa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks