Čime se vi opterećujete, ne mogu da vjerujem, zar nije bitniji rezultat od tih stvari kojima se vi bavite. Upravo zbog takvih su mnogi i otišli odavde jer ovdje vidim da se najmanje priča o sportu kad su pojedinci u pitanju.
Čime se vi opterećujete, ne mogu da vjerujem, zar nije bitniji rezultat od tih stvari kojima se vi bavite. Upravo zbog takvih su mnogi i otišli odavde jer ovdje vidim da se najmanje priča o sportu kad su pojedinci u pitanju.
Vjerovatno si mislio ma ovu izjavu Sashe Pavlovica?
http://www.sport.novosti.co.yu/sadrz...&id_vest=15800
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
bez politike jer ce te biti banovsani bez upozorenja
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ne interesuje me šta je ko rekao, to je lična stvar, ja sam na ovom topicu da pričamo o košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore i njenim uspjesima nadam se, a ne o tome.
Bice CG jos bolja. Fina pobjeda u Beogradu. Ako ovako nastavu sigurno ulazu u Diviziju A. Savovic je tek od cetvrtka sa ekipom.
dje je odje politida didi? radi sto oces, ali ne bi bilo fino banovati nekoga samo zbog toga sto kaze da mu je pavlovic mrzan. a valjda imamo pravo da ga ne volimo jer nece da igra za nasu zemlju...
Liberty and justice ∀
Dobra je ovo reprezentacija. Radonjic je napravio odlican skauting, izmedju ostalog i pozivajuci Bijelopoljca Suada Sehovica (Bosna) i Borisa Savovica (Hemofarm) u reprezentaciju.MLADA SELEKCIJA CRNE GORE BOLJA OD JUNIORA SRBIJE
Zeković tvorac preokreta
Srbija - Crna Gora 94:100 (21:21, 22:20, 31:30, 20:29)
Vršac - Dvorana: "Milenijum". Odigrano bez prisustva publike. Sudije: Heđesi i Popov (Srbija).
Srbija: Marković 10, Radulović, Bjelica 6, Jeremić 5, Despotović 10, Stojačić, Čakarević, Kešelj 18, Marijanović 19, Raduljica 8, Mačvan 6, Radetić 3, Čupković 9.
Crna Gora: Savović 10, Su. Šehović 13, Mijović 3, Se. Šehović, Milatović 12, Bijelić 1, Kuveljić, Popović 10, Zeković 14, Šturanović, Jovanović 12, Dašić 25.
Mlada reprezentacija Crne Gore ostvarila je i drugu pobjedu na mini turneji po Srbiji. Nakon što su bili bolji od izabranika Vlade Vukoičića, "crveni" su sinoć savladali i juniorsku selekciju Srbije.
Veći dio susreta protekao je u prednosti domaćeg tima, da bi finiš meča apsolutno pripao našoj selekciji. U trenucima preokreta blistao je centar austrijskog Basket klub Viena, Dragan Zeković, koji je vezao dvije trojke i svoj tim vratio u igru. To je unijelo sigurnost u redove Crne Gore, pa su naši reprezentativci u penal završnici bili smireniji i zasluženo su slavili...
- Imali smo dvije dobre provjere protiv mlade i juniorske selekcije Srbije. Napravićemo dublju analizu ovih mečeva i gledaćemo da ispravimo one stvari u igri kojima nijesam zadovoljan. Ono što me raduje je to da je ekipa pokazala veliki karakter, jer se nakon vođstva Srbije vratila u igru i stigla do sasvim zasluženog trijumfa - rekao je nakon meča selektor Crne Gore Dejan Radonjić.
"Crveni" će danas odigrati i treći kontrolni susret u Srbiji, a protivnik je selekcija Filipina. Meč se igra od 14 časova u sportskom centru Kovilovo, nadomak Beograda
centar partizana pekovic ce igrati za nas
Nema odje nikakve politike, ovo je zivot brate.
Ako neko nece da igra za moju reprezentaciju najmanje sto mogu da radim je da ga prezirem.
Pavlovicu, Dragovicu, Nikcevicu, Prlainovicu, Nikicu, seste Dabovicke ...
JBITE se svi redom, mozemo mi i bez vas da igramo, sto su najbolje dokazali rukometasi veceras![]()
![]()
![]()
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Moracikus, svaka ti je na mjestu...
a ta politika je (nazalost) neizostavni dio naseg sporta...a tako ce,cini mi se, biti jos duuuugo
razumem ja vasu frustraciju sto pomenuti igraci ne igraju za cg,ali cemu ta mrznja,prezir i ruzne reci.ogromna vecina njih samo sledi svoja osecanja.pa u raznim reprezentacijama cg igra dosta ljudi rodjenih u srbiji,recimo bojana petrovic,najbolja na svetu,rodjena u nisu.i sta, sad treba da je prezirem i da je nesto vredjam zato sto ne igra za srbiju.ne pada mi na pamet(a nije da ne bi dobro dosla srpskoj reprezentaciji)
uostalom takvih slucajeva ce sigurno biti jos puno u buducnosti,tako da nece biti dobro ako stalno budete prezirali ljude zato sto razmisljaju drugacije od vas
ajd,ziveli
Da li su frustrirani Englezi, Spanci, Francuzi, Amerikanci i ostali civilizovani svijet? Kako se oni odnose prema svojim drzavljanima, koji nece da nose njihov nacionalni dres, vec uzimaju tudji?
Pavlovic, Nikic, Prlainovic i ostali su rodjeni u ovdje, poceli svoje karijere i afirmisali se u Crnoj Gori kao vrhunski sportisti. Pa koja bi to drzava mirno posmatrala da im takvi sportisti ladno odbijaju nacionalni dres i uzimaju neki drugi. U svakoj drugoj zemlji oni bi bili izlozeni stubu srama. Ali kod nas ne: Nikicu daju zelenu kartu da ide bez obestecenja
Pavlovicu grad Bar poklanja salu da moze da trenira cijelo ljeto a
Prlainovicu oprastaju to sto je bez dozvole presao u Partizan
Sa druge strane, Bojana Petrovic-Popovic se udala za Crnogorca i stekla pravo na nase drzavljanstvo. Ona zaista ima osnove da igra za nas, za razliku od Ane Radovic za koju vazi isto sto i za gore pomenute.
Evo vidjecemo sto ce biti sa Markom Basom? Po meni on treba da igra za Srbiju, bez obzira sto je porijeklom Cetinjanin.
Ajde ti sad opet prebaci meni da sam pun mrznje.
V.Drljevic-DAN
to da si pun:mad: to se vidi iz ovoga sto si napisao
i jos jednom ponavljam to je stvar licnog izbora svakog sportiste i to treba da se postuje,dakle bez teskih reci.
i u pravu si,sasvim je normalno na zapadu da neko igra za drzavu u kojoj je rodjen,bez obzira da li je deo tog naroda ili ne.a zasto to nije i kod nas slucaj,to vec spada u nelogicnosti (jedne od mnogih) ovog naseg zajednickog prostora ....dalja bi me rasprava odvela u politiku kojoj ovde nije mesto:hardrock:
Evo vujosevic objavio listu od 40 imena za reprezentaciju medju kojima je i Pavlovic!!!
dusko sastavio neki ludi siri spisak repke na kojoj se nalazi 41 igrac medju kojima i sasa pavlovic. naravno da je covjek 99% u srpskoj repki, ali, what the hell, prica se nastavlja.
meni je pavlovic davno ispao odvratan, ali ako bih zbog koga voljeo da ispali srbe sad - volio bih zbog svih vas odje sto se gnusate na nasu mrznju. uh kako ste mi samo fini majka ve imala...
Liberty and justice ∀
Ima li dje spiska, povatah na tv samo Jeretina, Koljevica, Cabarkapu, Ostojica, Sekularca, Radunovica + Pekovic i ovi iz Buducnosti.
eo vamo pishe... kao posle svih spekulaicja da ce igrati za SRB pavlovic na spisku za CG... sta je sad...
Ajmo SaleCG
![]()
Pavlovicu idi dje ti je srcu milije..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks