If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Za Ajrin:
Download Link: Sergej Cetkovic - 2007 - Kad bi htjela (www.diskografije.net).mp3
http://www.sendspace.com/file/bav27o
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
nasla sam..
Last edited by VaNzEmAlJkA; 16-06-07 at 00:18.
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Znali ko dje ima da se skine shaila-baloni???
ima li ko sto od ovih pjesama, ili da skratim... soundtrack za Kopolinog Drakulu...
1. Dracula-The Beginning
2. Vampire Hunters
3. Mina's Photo
4. Lucy's Party
5. The Brides
6. The Storm
7. Love Remembered
8. The Hunt Builds
9. The Hunters Prelude
10. The Green Mist
11. Mina/Dracula
12. The Ring Of Fire
13. Love Eternal
14. Ascension
15. End Credits
16. Love Song For A Vampire - Annie Lennox
unaprijed zahvaljujem
Last edited by GAGA; 15-06-07 at 15:00. Reason: Listen Listen
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Emill kad imadnes vremena,skini mi pjesmu momcilo-stranac![]()
A da nema ko slucajno soundtrack iz "Mi nismo andjeli I dio "? Ja milim da su to Vampiri... Ako ne moze soundtrack moze bilo sto od vampira ... ?
Girls Aloud - Something Kinda Ooh
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
Jaoj hvala srce!![]()
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
http://www.sendspace.com/file/03ycmy
Usne boje vina - Boban Piroman
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Ima li neko,
Perper - Golub za 086 ?
Da nema ko onu fudbalsku himnu od Perpera, ali cijelu, ne onu verziju od 2:28?
Morate mi pomoci, ljudi!![]()
Francuska pjesma je u pitanju. Laganog ritma, balada... Bice da je akusticna gitara dominantna u pozadini, koliko se sjecam...
O imenu autora i pjesme nemam pojma! Ali se odlicno sjecam spota, pa ako to moze da posluzi...
Majka cita roman na plazi, dok joj se sincic igra u pijesku i pravi neki zamak od njega. Kako vrijeme odmice, mali je sve blizi nekom vrhunskom zdanju, koje je cak vece i od njega.
U smiraj dana se iznenada navlace oblaci i dune snazna oluja, od koje se mali skloni i scucuri u taj zamak od pijeska, koji je tek sagradio. Majka baca roman i doziva sina, ali ga od prasine i vjetra ne moze vidjeti. Pokusava da se probije kroz vjetar i doziva ga i dalje, ali je vjetar sve znazniji i gura je nazad... Na kraju, oblaci se razidju, mali izadje iz zamka, ali majke nigdje nema...
A pjesma je vrh! Bas mi je krivo sto ne znam nikakvu drugu pojedinost u vezi nje ili autora.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks