E posto zbog obaveza ne mogu da pratim serije, a cuo sam da je Lost dobra serija, nabavio sam prve tri sezone i krenuo prekjuce. Svidja mi se, samo da se ne zavrsi s nekakvim vanzemaljcima, to ne bi mogao da svarim.
Da nema neko ko bi mi sprzio treci serijal "LOST" sa prevodom, iliti IZGUZBLJENI?
Gledao sam prva dva i prve 2 epizode treceg i nesto mi se gleda uzasno, pa ako
ima neko da nareze na DVD-ove pa da dam diskove ili da proda, nije problem.
Ja iznajmih taj treci serijal.Ne znam smijem li reklamirat dje pa ako oces poslacu ti PM
Odgledah "Lost room" - tri serije od po 90 min. Ko nije gledao a voli SF neka odgleda to obavezno!
Sto planiraju za Prison Break zna li ko?
pa vjerovatno planiraju da Majkla predstave kao nekog supermena,ultra pametnog baju[hint:x-man:hint]
"Alo,Alo" i "Mucke" :lolblue: a od novijih "CSI"
Iako danas nijedna serija ne moze ostaviti takav utisak kao sto su tada "Mucke",scenarija su zanimljiva ali glumci nemaju "ono",kao Del Boj i Rodni,mada za mene najjaci je bio djed![]()
SEX IS NOT EVERYTHING I'M THINKING OF.....I THINK
vjwrovatno ce da je useru...ionako su ravodnjili radnju u drugoj sezoni...tako ti je to kad pitash publiku pa naknadno pishesh scenario a ne fino da sve bude napisano prije pochetka prve epozode...Shto ce bit ona SONA to samo bog zna, mozda odu i u SF pravcu...u svakom sluchaju ne ochekujem mnogo ali cu je ipat gledati...
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Rekla mi je "jedna" forumasicada na kraju treceg serijala ispada da su oni u
laboratoriji i da im ispituju kao mozak, da uopste nema ostrva. Cuo sam da se
snima i 4. serijal, pa mi je nekako bez veze da se to tako zavrsi... Jesu li
stvarno u laboratoriji? dotle jos nijesam stigao![]()
Ne mogu da vjerujem da čovjek gleda Lost i pita što se dešava na kraju treće sezone!!! Forumašica mu neka rekla...Ja bi čini mi se prebio nekog da mi je to rekao!Gledaj lepi i uživaj, a serija se inače završava tek poslije 6-te sezone...To mi se nikako ne sviđa! Bojim se da će da je upropaste, da snimaju samo da namlate što više para, jer je Lost serija sa do sad ubjedljivo najvećom zaradom u istoriji produkcije svih serija! Prva epizoda iz 4-te sezone izlazi u februaru naredne godine...Grrrrrr :-x
![]()
Kolko treci serijal ima epizoda? Ja sam uzeo "cio" serijal, a na wikipediji procitah
da ima 22 epizode. Ako je tako, fale mi 15,16,21,22 epizoda
znaci skrolovah i poceh da citam undeadov text i vidjeh da je krenuo da kaze sta ce se desiti na kraju sezone3 i odmah zatvorih oci da ne procitam...
e kuku meni
sledeci put napisi SPOILERS i par redova zvjezdica..zamalo procitah...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks