/me donosi,sto je m00d0 poruchila,bez c00kra!:mrgreen:
izvolte.....:dring:
pa ja bih mogla ledni ness bez pjene
i limadu i sve to bez c00kra! BlAgOdArIm
/me donosi,sto je m00d0 poruchila,bez c00kra!:mrgreen:
izvolte.....:dring:
oooooooooooo fala ti dje chuo i dje ne chuooooooooo...![]()
Ja samo da se pohvalim da imam najglibaviju đevojku na svijetu.
Hvala.
za ovo prvo, nijesam ni sumnjala,a za ono drugo:
Molim druga Rvashanina da se ne bavi poganim insinuiranjem odje i da proziva chestite djevojke po forumah, jer cu javit CK da ga suspenduje pod 'itno!!!
(oli mi otkrit detalje, konobarica ti je ka' sestra, sve joj mozesh rec':twist::mrgreen![]()
Moja djevojka je glibo glibavi.Sama je to priznala veceras.Rekla mi je "znas li kako sam glibava, smrdim namrtvo".
Hvala.
blago tvojoj djevojci s tobom takvim
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Da mi se ko nece pridruzit uz jedno pivo ne daj Boze?
Znala sam je od ranije pa potrazih na Youtube, a i pustali su mi je na 1 svadbu u nedelju. :hardrock: :hardrock: Ali to nije razlog da ne popijemo nesto odje jel?![]()
Pazi owo..
http://youtube.com/watch?v=CUGqi980iD0
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
bio sam danas do sutomora(ovo sam stavio da bi nabio komplexe radnom narodu) i cini mi se da mi je jos sol u usta pa mi daj jedno pivo i tebe uzmi jedno zvoncice
ljudddiiiiiiiiiiiiiii polozih zadnji ispit !!!!!!!! Tura kavani !! :mrgreen:
Apsolutno ne podrzavam.
znash li koliki JA porez uzimam na Henesy a + cijena (koja je oooogromna) tek znash da ako cesh ti konjak ondak cu i ja a to ce te koshtat....25 eura!!!:blah:
jeci li se blckao macak maji?
Nemoj Pivo sad, kad probah Henesy, ne bih ti ziva shto drugo vishe popila...zapisacu te, ne brini za cijenu, pa cesh vratit kad zavrshish fakultet i zaposlish se! :blah: (ista sam ka Atlas banka, za studente sve povoljnosti:hardrock
Bra'o majstore, ovo je gost za kojim plachem (ih koliki ce mi bashkish bit nocas -me trlja ruke):mrgreen:![]()
o zvonice lutko moja , moze jedan koktelcic za mene i tebe ?![]()
Apsolutno ne podrzavam.
koka kola sa puno leda za mene,maybe?ili ne primate ove sto se ne alkoholisu?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks