ja je vidjoh prvi udes poslije kubice,ne znam ko je bio
ove su me gluposti namrtvo nervirale!Originally Posted by Fabia_Elegance
sto ce im ovo nije mi jasno :roll: :evil:
Dont miks grendmas end frogs.
ja je vidjoh prvi udes poslije kubice,ne znam ko je bio
Sad sam čitao izjavu Alonsa koji kaže da se ne osjeća opuštenim u Mclarenu ni sada ni kad je došao,ali da sada o tome nije pričao.Kaže da Mclare koji je Britanski tim favorizuje Britanca koji inače vozi sjajno i da mu to po malo smeta.Međutim on kaže da je pobijedio na 2 dosadašnje trke i nada se da će nastaviti u tom ritmu već narednu trku..................
E sad Hamilton je poslije Monaka govorio da se favorizuje Alonso,a ovaj sad da se favorizuje Hamilton.Mislim da su to obične gluposti i da tu je proradila sujeta i mala ljubomora
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
haha, koja legenda
nece da se zali, a upravo se zalioFernando Alonso was quoted saying: "From the first moment I arrived at McLaren I wasn't comfortable with everything. This is an English team, with an English team-mate. You know that all of the help goes his way. I have understood that from the first moment and I won't complaint about it."![]()
Isto ko kad se zalio da se osjeca uzamljen dok vozi za Reno. Eeee..
Last edited by verbalni_fajter; 13-06-07 at 10:14.
(nečitko)
ne znam koji mu je *****,ne vjerujem da ga zapostavljaju,ipak je on champion.
Vrhunski je odvozio
Mad nije m uovo prvi put da kmezi. Radio je to i prije, i ne samo u Renou nego i na pojedinim trkama![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo ti sad
Skreces sa teme
Toliko o koheziji u McLaren timu.
Poslije Monaka Hamilton mali ispad, sad poslije kanade Alonso, a posliej USA ce zajedno ispad u novine da naprave a?![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
nikad nisam vidjeo alonsa da grijesi,ili bar ne pamptim,ali 4 puta je ispao coek u istu krivinu
kad upravo?prosle sezone?a inace mislim da je njegova titula bas zbog toga sto je sklon da ne rijesi
evo ga jedan opasan Ferari za Kimoga, da ne razmislja svaku trku oce li nagrdit gume ili vjesanje :blah:
A kad ne pobijedi uvijek moze da pregazi konkurenciju :hardrock: :hardrock: :hardrock:
(nečitko)
Volim pratit tu formulu, al su počeli masa jebat sa tim pravilima. Onaj lik pravi novi sport.
ne bih volio ali imaće i hamilton svojih loših trenutaka u karijeri to sigurno...nadam se samo da će ih makar dobro podnijet.alonso sada doživljava upravo takve stvari, jer nije navikao da je timski drug bolji od njega...ali on je izuzetno stabilna ličnost tako da mislim da će to pregurat.koji god da mclarenovac bude šampion biće mi drago,ali mislim da je alonso ipak bliži tituli iako ima taj deficit bodova...no viđet ćemo što će bit
A zbilja što očekujete u USA
Očekujem da će Kimi (konačno) da reaguje. :mad:
Ako to sada ne učini - piši propalo!! :-?
Nadam se samo da neće biti izlijetanja u ovalnom dijelu staze, pa samim tim ni SC-pauza, jer bi to opet lažiralo rezultat trke. (U Montrealu Hamilton zasluženo prvi, ali od drugog mjesta pa naniže: smiješan raspored)
Nadam se i da će Alonso reagovati, jer bih volio da vidim (konačno) Lewisa kako se ponaša pod pritiskom (npr. od strane Alonsa, Kimija itd.) + neko je poželio da vidi Hamiltona i Vettela unutar jedne trke - eto mu prilike da uživa
, a i mi sa njim... Nadam se...
viđet ćemo što će bit....... a što je ferraristi sa massom više ga niko ne favorizuje....reko ja da je prosjek,a imadoše mi oči izvadit
Teško da će ti ko oči izvaditi, ali teško da ti iko može povjerovati da je Massa prosjek.
Ipak, on vozi gdje vozi! Prošle godine je u drugoj polovini sezone bio gotovo ravnopravan sa NAJVEĆIM, a ove godine je u prvih nekoliko trka imao 3 pola, 2 pobjede, 2 najbrza kruga i 1 diskvalifikaciju!
Mana Ferrarija je to što nije konstantan. Bar' nije na početku ove sezone, dok McLaren MELJE, LI MELJE. Do kada? I to ćemo da vidimo...![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks