odgledah sinoc u KIC-u Letters from Ivo Jimma, odlican film! Prezadovoljan sam!
Tako dobar film toga zhanra na DVD bash i nemam,a SoS mozhesh naci u Matrixu...
Don't fight a battle if you don't gain anything by winning
odgledah sinoc u KIC-u Letters from Ivo Jimma, odlican film! Prezadovoljan sam!
Les Choristes(The Chorus)
to je ona drama o profesoru muzickog koji predaje u domu djece bez roditelja? Odlicna, lagana drama...
Old Bone, Summer of Sam ti nemam, ali imaš da ga iznajmiš i u Drem i u Matrix...
http://www.imdb.com/title/tt0822854
Shooter, sa Mark Wahlbergom, odlican film, kome trebaju linkovi za download, na PM :mrgreen:
Sveto mesto / Djordje Kadijevic / 1990
... ako ima onih koji ga nisu odgledali.
Post je ponukan jucherashnjim gledanjem ovoga filma, koji sam dosta vremena trazio i zamisli, kurcheve radosti, nadjoh ga za male pare.
Odgledah 'Red Dragon'... Simpatican film.
Ali kraj me odusevio..
Dr. Frederick Chilton: Hannibal. There's someone here to see you. Wants to ask you a few questions. I said you'd probably refuse. A young woman. Says she's from the FBI, though she's far too pretty if you ask me. I'll tell her you said no.
Hannibal Lecter: What is her name?
Sad mi je samo krivo sto nemam pri sebi 'The Silence of the lambs'
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Da ti dam na gledanje OD 24 H ILI NA SNIMANJE (jer su mi "serijske ubice" bas kolekcija///a idu prvo "The Silence... kao II dio, pa imam i III dio "Hanibal( the Canibal)"...i ne zna se koji je bolji (kao KUM i LOTR).....JER ZAISTA SU TRILOGIJA! Ako si u PG il blizu ,okreni 067 245 388....Vaso
Last edited by Old Bone; 11-06-07 at 20:17.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Hvala BLicu i Ramosu....poci cu do Matrixa!
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
"Event Horizon" (Paul Anderson, 1997)
...Pusti pricu, film je odlican! Uvijek cijenim film koji uspije da mi unese nelagodu o ostatak veceri posto ga odgledam... A ovaj me bas istraumira :hardrock: Ne znam zasto, bice da mi psiha tesko prihvata toliko moguc i prihvatljiv vid Pakla...
Pogledati kasno uvece, po mogunosti sam i zatvoren u sobu![]()
I am the one who locks.
Heh
Hvala na ponudi, ali drug mi ima i 'The Canibal' i 'The silence of the lambs'. Samo trenutno nisam mogao uzet film, inace bi ih odgledao u kompletu
Sjecam se 'The Canibal'-a. Mada, mislim da su ova dva daleko bolja od njega.
Nego, ovaj nisam gledao
http://www.imdb.com/title/tt0091474/
Da nemas taj?
Have a parachute.
Dao na gledanje nekom....nasalost bez potpisa, pa neznam kome....a skot nevraca.
Inace je bukvalno kopija REd Dragon, samo sto je Norton bolji kao detektiv....ali je glavni negativac Red Dragon u tome filmu ipak meni bolji!
Ako se smiluje neznani lik i vrati mi moj DVD-zvacu te sigurno.
Pozdrav,
L' Auberge Espagnole (2002)
Studentski dani, e to je bio zivot. Pa jos ako nisi studirao kod kuce... A tek ako si studirao u drugoj drzavi.
Preporuka!
Watch what you think,
They can read your mind.
This is the beginning.
Have a parachute.
uh meni je taj film daleko od najboljeg iz sci-fi zanra.
Treba pretec 'Blade Runner', 'Contact' i 'Close Encounters of the third Kind' i 'Alien'-a
Have a parachute.
Drama Breaking and Entering, Jude Law, Juliette Binoche, Robin Wright Penn i epizodna uloga Branke Katic![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Blade Runner - 1982
Contact - 1985
Close Encounters of the Third Kind - 1977 chak
Alien - 1979
a onda
Event Horizon - 1997...
:roll: propustam nesto, sigurno da propustam.
a da ne pricham o znachenskoj dimenziji Event Horizon-a, koji bi da nije SF funkcionisao mozda sto puta bolje.
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Five Fingers....kakav kraj...kakva uloga L. Fishburna.... kako ZASTRASUJUCI film!
Flyboys (2006)
http://www.imdb.com/title/tt0454824/
A mogli su napraviti dosadan film.
Odlican film, odlicne animacije.
Have a parachute.
Propustas. Zemeckisov 'Contact' je iz 1997 godine.
http://www.imdb.com/title/tt0118884/
Gaga, odgledaj jos jednom 'Close Encounters of the third Kind'. Nemoj mi samo reci da je Lukas lsoe odradio CGI.
'Blade Runner' se smatra da je jedan od najboljih filmova naucne fantastike. A to nije samo moje misjlenje. Odlicna gluma, odlicna prica, odlican soundtrack (provjeri Vangelis - Blade Runner. Ili provjeri 'End Titles' [a evo i midi fajl] i uklopi u ambijent filma)
'Mteropolis' se takodje smatra za jedan od najboljih filmova naucne fantastike pa datira iz 1927.
'Alien'. Mora da je Fincherov treci dio mnogo bolji.
James cameron-ov 'The Abyss' iz 1989 moze da parira bilo kojem danasnjem filmu po svojem CGI.
Eto, priznajem, Blitzkrieg me podsjetio na Kubrickovu Odiseju. Prastaj. Zaboravio sam.
Mada, ona je iz '68 - chak.
Have a parachute.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks