nekad sam tvrdio da je kimi lagano najbolji vozac u f1. povlacim rijec!
finac mnogo sere![]()
(nečitko)
nekad sam tvrdio da je kimi lagano najbolji vozac u f1. povlacim rijec!
Liberty and justice ∀
Priznaj, tako treba!
TAKUMI
necu, ali sto je puno - puno je. prvo kao mclaren nije imao dovoljno konkurentan bolid. nije imao my ass! covjek jednostavno pravi neoprostive greske i to ne tako rijetko.
Liberty and justice ∀
alonso nebi trebalo da ti je iznenadjenje,dok lewis donekle i jeste jer rijetko je ko ocekivao da ce na svakoj trci da bude na postolju.....a kimi i za mene je No1 vozac iako je sad u ferrariju,mada su nijanse izmedju njega i alonsa koji je definitivno vazac za titule
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Liberty and justice ∀
A kako ste?![]()
Prognoze za Kanadu i SAD?
Realno - Ferrari dobija obje trke.
(Ne)realno - Ferrari dobija jednu trku, a Hamilton (na opšte iznenađenje) drugu trku!
P.S. Živjela FIA, Max Mosley i Ron Dennis... :hardrock:
koje su kvote, da bachim i ja koju paru?
(nečitko)
Alonso nikad preko 5og mjesta u Americi otkad se zakuco u zid.Mislim da je vrijeme da se Kimi probudi.
Prije godinu dana sam bio u Indianapolis, a tamo je bio i NAVECI.
![]()
![]()
P.S. kladim se da Hamilton nema pojma po kisi.
TAKUMI
fabiola, bolje da navijas za Hamiltona, evo sta i Vilnev kaze:
Da vozi za Ferari, ne bi tako pricao za njega :ass:The Canadian said Hamilton's behaviour was similar to that of former champion Michael Schumacher, who was widely criticised for dirty driving.
"When will these chopping moves stop?" Villeneuve told Autosport magazine.
"Lewis is not getting penalised and his behaviour off the start has started to look the way Michael used to."
(nečitko)
hamilton je do sad pokazao da SVUDA ima pojma, na svim stazama. Ne bi bio trenutno prvi (sa Alonsom) da nije takoA i na osnovu cega da nema pojma na kishi? I u koliko bi se to kladio???
(nečitko)
Neka Fabia de,neka.Znamo da patis ali mojne ovakve izjave :blah::hardrock:
evo malo da se potsjetimo finih trka
Dobro, ovo za Dennisa je normalno sala. Ti znas sta mislim o tom "coe'ku".:mad:
A sto se Montreala i Indianapolisa tice, mislim da Ferrariju ne ginu dvije pobjede. I na Paul Ricardu je Kimi ubjedljivo bio najbrzi (na specifikaciji za Monterael), dok je Hamilton bio najbrzi (i to ubjedljivo) na specifikaciji Paul Ricarda za Monaco. A nakon toga smo svi vidjeli sta se desilo...
Tradicionalno je Ferrari jak u Sjevernoj americi, a i ovaj put sve najave govore da ce opet biti tako. Normalo ove godine ce biti mnogo "uze" i trebace znatno vise borbe da bi se doslo do pobjede.
Tja!?:blah:
ma nagrdice Kimi bolid i to je toVjerovatno je vec sjebao motor u Monako
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks