E nisam znao da si mazohista....A jos neprijatelj....c c c c c
ma napravi fajront najlakse je, pa nek se doma domundjavaju, a nisu to sifre nego pijani kroz nos u bradu zbore
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
jes pa kad se razbudimo, da se svojski razumijemo
Moze jedna kafa da me razbudi.
YelloW tamo !![]()
edna pesma za drustvo...
Sad kad sam stvarno tvoj
Polako palimo svjetla
Ovo su prve dobre vijesti
Pocinju plesati svi brodski kompasi
Jer smo totalno drukciji od drugih
Sad kad sam stvarno tvoj
Predgrada postaju plaze
Hodamo bosi cijele noci
Do prve stanice
Zvijezde repatice
Sad kad sam samo tvoj
Za nama smiju se djeca
Pomorci pjevaju o nama
Dok traze puteve
Do nove Indije
- Hajde daj da se smijem
Od smijeha
Hajde daj da se smijem
Od smijeha
Od smijeha
Totalno drukciji od drugih
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
hah evo jedna za tebe djura i mornari of kors
VOLIM KAD SE smejesh hehehehehehe dje si aisa koleginice dobra i postena, ajd sjedi uzmi shto ces popit , kad nema nikog ja cu iza sanka zavrnsut po pcie
aoooooo, kako se vi ponashate?!
Fundamentalno obrati paznju na ponashanje spram Niki da ne bi biJo biven od strane mene!:blah:
Danas mozesh da pijesh samo sokic!
(me donosi Mc esseny-ju gusti od shargarepice, jabuke i shljive, u zdravom telu ce ti biti zdraviji duh:devil::joint![]()
:blah: Ne znam je li ti ko reka' da se odje ne moze unijet pice kupovno no samo ovo shto ja nabavljam, po 10-tostruko vecim cijenama, se odje moze konzumirat???:hardrock:
(prilazim AisaJ, otimljem joj ove botune, ispijam ih momentalno a njoj donosim iz shanka i naplacujem 10 eura):blah:
Zvonci ne bi' nesto da ti zamjeram (jer i ne smijem, e sam vidio da se i tijana vrzma okolo) al' mi ti ne donese kafu. No neka mozda i bolje da ne bi poslije pjevao 'Sta si u kafu stavilaaaaaaaaaaaaa cudni napitak ti meni si podvalilaa...'
:blah: bogomi sam je donijela i popila!
Imam grdan, ali bash grdan obichaj da popijem pice koje donesem gostima, fore radi, da se shto vishe troshi...TiJaNaaaAAAA me to nauchila!:monkey:
A shto se tiche stavljanja raznih derivata u pice...ne brini vec si se navik'o pa mosh sad pit' iz otrovanijeh bunara, ka' da si na prezivljavanje u vojsku!
To ja za vashe dobro! Svi ste vec imuni na sve otrove:hardrock:
Ima li slucajno koji trijezan gost, htio bih popricat malo s NJIM?
dobro znas da takvih nema ovdje
hahahaaahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahah hahahahahahahahahhahahaahahhahahahahahahhahahahahh a
hahahahahahahhahahhahahahahaahahhahahaahahhahahaha hahhahahahahahhahahhahahahahhahahahahhahahahahhaha hahahahahahaaah
hahahahahhahahahhahahhhhaahahhaahhaha...a dje je Dr_ica, i Niki da chuNu ovo...hahahahahahha
hahahahahha, pardon, amok zaboraviK:PPPPPPPP
otje li mene ko shto odje chastit???![]()
kaHwu pijem...to netju:blah:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks