Ima li odje ljubavnijeh parova koji bi svratili da popiju po neshto, e propadosmo nachisto i molicu ve da se po separeta posakrivate i dobro se opljanite...kako vam nije za' da ne primim platu ovaj mjesec?:blah:
Ova TiJaNaaaA je pravi muchitelj i kapitalista i nije je briga za moje dvoje tica i njihovih gladnijeh usti:hardrock:
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Nema zvoncica novcanik...
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Salim se ja Zvonici, ne bi ja omiljenu kafanu...Obecavam vece napojnice!
vidji, Tijana i ja imamo jedan zahvat kojim se odma svaki bundzija obori na zemlju, a nakon toga zavrshava u shpajz vezan u okove i pushtimo ga tek kad se dobro izmuchi da mu vishe na'm ne pada da se istakinje fizichkom snagom! Oli da ga primijenimo?:blah:
aaaaaa, tako vec moze, sad chak mozesh i pice posebno da naruchish koje ce se samo za tebe nabavljat i krit ispod shanka
(niiije drooga gospodine)
![]()
taj zahvata se zove ovan, dvoje uzmu tijanu u ruke poprijece je vodoravno glavom napruijed, i zalete se , nema vrata koja se njima ne otvore hehehehehehehehhheeh ajde svima pice od mene ,ima se moze se, i daj ko ce shto da jede, ajte neshto nemo te me zajebavat
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dobro jutro i vama...![]()
Neka choche, nemo' se zalijetat e ti se moze obit o glavu:oops: (qq, svashta li pricham) elem, Tijana ce bit branjena necesh se ti sigrat sa njom e cesh imat posla sa mnom...i ocemo pice i ice, mora da si ispopravlja sve kompjutore na 5-6 spratova pa sad-ima se, moze se!
Ja cu duplu kafu, pa omlet sa prshutom, palachinke sa prelivom od chokolade, sokic pa jope' kafu, a onda moze i sladoled ako ti nije troshak?:blah:
Dobar jutar, dobro m00dO, shto cesh da ijesh i da pijesh, Sparko chasti, slobodno uzmi sve shto ti se oce
![]()
Kakav si ti dzek na tudji racun...E ovo jos nijesam srijetao u svoj vijek.
Ko je za to da se smijeni zvoncica kao moderator???:devil:
Zvonci moze ono moje? A ostalima pivo na tocenje.
ne mogu me vise unistiti vratio sam se jaci
a moze umjesto Dii je bija, da ide pijem i ja
a kako si zvoncice sto se cini
neces vjerovat ali ja to jest moja ekipa je osvojila trece mjesto na opstinsko takmicenje iz prve pomoci
Ja samo da naruchim pice za gazdaricu i da joj poruchim da pogleda PM![]()
Meni Pivo![]()
ko pije taj zdravlje rushi.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks