View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 56 of 2251 FirstFirst ... 646525354555657585960661061565561056 ... LastLast
Results 1,376 to 1,400 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ciro vjeruj mi igra srcem pa ga nekad takva igra ponese, ne bi meni pojedini ni privirili u repku, al jebiga vidi se da vec postoje neki klanovi ciji igraci moraju biti u repki, sto je veoma lose, veoma!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igra Ćiro srcem, tu nema spora, daje sve od sebe, pa čak i više, samo ponekad srlja, to je problem. Vidjelo se uvijek da daje maksimum i u dresu Budućnosti i koliko mu je teško pao gubitak titule.
    Što se klanova tiče, meni je najgori onaj u rukovodstvu selekcije čiji član je Vladan Vučelić, dobro znani "dobrotvor" našeg fudbala, dokazao se već ove sezone u upravi Budućnosti.
    A inače direktor Komunalnog!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ne odgledah utakmicu pa ne mogu nista komentarisat.
    Samo cu da ponovim 1000 put a to je da vise nema slabih ekipa.
    Eno svjetski prvaci jedva dobise farska ostrva sa 2-1 i to ih je bufon spasavao na kraju
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by VincentLaMarca View Post
    imam neki osjecaj da ne mozemo dat go iz igre da se igra 3 dana...valjda ce bit bolje
    kad damo go iz igre ima da popijem u to ime,a nadam se da ce to bit vec protiv Slovenije!?
    Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
    Nista se ne cuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slovenci su idealan rival za tako nešto, da se konačno zavuče normalni gol.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesam postovao niti neshto preposebno pratio ovaj topik, ali cu sad u jednom postu reci sve shto mislim o nashoj reprezentaciji. Nijesam chitao postove sem unazad malo pa moze bit da necu reci nishta novo, ali eto bar da iznesem svoje mishljenje. Fudbal previshe ne pratim niti sam neki struchnjak veliki ali se razumijem dovoljno da uochim neke stvari.

Poshto ce post biti kritichan odma da se ogradim tako shto cu reci da bih ja volio da postanemo svjetski prvaci shto se mene tiche, da ne bih poslije chitao "prazne" komentare kako ne vjerujem, kako pojma nemam, ili kako zelim sve najgore nekome i tako dalje, kojih bi sigurno bilo ...

Ovako, ja sve shvatam, prebrz teren, mnoshtvo navijacha, vremensku razliku, odsustvo par igracha, koji su VIDJELO SE krucijalni za iole dobru igru nashe reprezentacije (bar za sada), neuigranost i sve ostalo, ali bih ipak da spushtimo malo loptu na zemlju. Mala smo zemlja i teshko da cemo mi ikad ishta VELIKO napraviti u fudbalu, ali znam da imamo talente i da mozemo biti svima dostojan protivnik i i dogurati do nekih opipljivijih rezultata. Ne mora to bit titula, ali moze bit dobar plasman. ALI, mnogo rada, truda, znoja, srca i para treba da se ulozi da bi se neshto postiglo a sva je prilika da mi za to nijesmo voljni. Relno gledajuci, Crna Gora treba prvo da se ekonomski uzdigne da bi se imalo para i za fudbal, jer tek tada cemo imati ligu u kojoj poslednju utakmicu prvenstva timovi koji se bore za opstanak u prvu ligu nece igrati sa SAMO DVA REZERVNA IGRACHA na klupu. Prvo treba ulozit u ligu da bi se postigli rezultati sa reprezentacijom. Treba uloziti u kampove, u klubove, u premije, treba postici DA SE U NASHOJ ZEMLJI OD FUDBALA MOZE ZIVJETI, shto ce samo po sebi privuc momchice da se oprobaju u fudbalu, a onda ce se od njih izdvojiti talenti.
    Mi imamo FENOMEN da igrach tima iz prve lige koji je u gornjem dijelu tabele igra fudbal i u isto vrijeme radi kao konobar da bi se izdrzavao. Koliko god on volio fudbal i koliko god se on trudio da postigne neshto u istom on NE MOZE zato shto NEMA SNAGE TOLIKO da trchi oko stolova do 3-4 sata ujutru i da sjutradan da MAXIMUM na utakmici. A da ima mogucnosti da se u potpunosti posveti fudbalu sigurno bi bio u reprezentaciji. Takvih ima na DESETINE. Nemojte misliti da su igrachi koji sad igraju u reprezentaciji najbolje shto Crna Gora trenutno ima. Ima ih josh dosta koji ne mogu da se nametnu jer nemaju volje da zapnu i jer moraju pored fudbala i da rade i pored svega toga iako bi zapeli znaju da ce najmanje do njih bit oce li igrati ili ne, jer u CG imamo ljude chiji puleni moraju biti u reprezentaciji. Pa i ako se desi da im se ta zelja ne uslishi a onda ce zasigurno napraviti sve da ni onaj koji je realno trebao da zauzme to mjesto ne igra nego se ubacha neki treci igrach slabiji po kvalitetu.
    Dobar fudbalski savez je MORANJE. Savez koji ce se oduprijeti pritiscima, koji ce se maximalno angazovati za saradnju sa ostalim fidbalskim savezima po pitanju kampova i ostalih stvari. Treba taj savez u potpunosti sachiniti od ljudi koji ZNAJU svoj posao, a ne od (uz duzno poshtovanje pojedincima) "babetina" raznih koji ce podvit rep kad im neko kaze ne moze to tako nego ovako koliko god to na taj nachin neispravno bilo.
    TREBA uloziti u trenere !!! I to je MORANJE. Ne kazem da se ne moze naci dobar trener kod nas, ali i pored toga treba uloziti u taj kadar. Ljudi danas zavrshavaju trenerske shkole po 4-5 godina da bi postali vrsni struchnjaci. Nije vishe dovoljno samo shto se nekad bilo fudbaler ili shto se malo bolje razumije u fudbal.
    Pokazali smo protiv Kolumbije da mozemo. Pokazali smo i u debiju protiv Madjarske da mozemo. Penali se ne sviraju na sredini terena nego u protivnichkom shesnaestercu, a to da su svirana dva dokazuje da smo stizali do njega, napadali i na ovaj ili onaj nachin ugrozavali protivnika.
    Eto vraticu se i ja na to uigravanje. Fakat je da im pored svega shto sam gore naveo treba i vishe utakmica zajedno. Izgledaju na momente ka da je pobachao neko shachicu igrachaka na papir A4 formata. Ka da niko ne zna svoju poziciju. To se najbolje vidjelo protiv Japana. Ka muve bez glave s'vremena na vrijeme. Samo shto se nijesu sudarali medjusobno po terenu. A i toga je bilo u par navrata.

Vjerujem i pored svega shto sam napisao da cemo vec u sledecoj utakmici protiv Slovenije pokazati mnogo vishe. Mislim da treba igrati vishe naprijed. Sa jednim shpicem i jednim isturenim polushpicem sa tim, kako reche matadorr chini mi se, shto bi trebao zadnji vezni red ici vishe naprijed. Da se malo razvuche odbrana protivnika i da se rasterete shpicevi kako bi imali vishe prostora za manevar i primanje lopte (ovo kazem pod uslovom da pojedinci nauche kako se centrira). To jeste mach sa dvije oshtrice, ali ako bi odbrana dobro ispratila te potencijalne kontre protivnika to bi moglo debelo da nam se isplati.
    Nijesu nashi shpicevi loshi, samo shto ne mogu da dodju do izrazaja kad pored njega podigne shator i planduje po dva-tri odbrambena igracha protivnika.

Toliko od mene.
    Ajte u zdravlje.

PS: Ljepshi su mi bijeli dresovi.
    Last edited by Avetinjak; 04-06-07 at 01:48.
    -dico tibi verum libertas optima rerum nunquam servili sub nexy vivito fili-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Loše je bilo ono juče, po meni mnogo gore nego u drugom poluvremenu protiv Japana. Nismo krštenu akciju napravili, o šansi da ne pričam. Biće bolje valjda kad se vrate ovi te su nam falili sad...I moramo da igramo sa dva špica, ono je formacija iz poslijeratnog fudbala!!! I onaj Grgur! Uf kako bi ga prebio juče da mi je moglo bit!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Avetinjak View Post
    kako reche matadorr chini mi se, shto bi trebao zadnji vezni red ici vishe naprijed. Da se malo razvuche odbrana protivnika i da se rasterete shpicevi kako bi imali vishe prostora za manevar i primanje lopte
    to je ono o cemu sam ja pricao, tako treba da radi svaka pametna ekipa ali ovima nasim izgleda da je muka da odu naprijed jer se posle treba vratit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prvi put u zivotu nisam htio da e kladim,jer sam znao da cemo izgubiti obije utakmice.japan sam prognozirao 3:0 ili 3:1(navijacki).odbrana se mnogo bolje uigrala i to vidno,a sredina i napad je mnogo teze.izostanak boskovica,vucinica i vukcevica se morao odraziti,jer ipak su to najbolji igraci koje imamo.nadam se da niko od vas nije ocekivao da cemo isprasiti nekog,sobzirom da su i japan i kolumbija u top formi za takmicenja koja ih cekaju.ako basa bude igrao za nas,u sta sumnjam jer se jos uvijek spekulise za koga ce igrati(kao da ceka ko da vise) i sa uigranim srednjim redom ova repka moze dosta toga.kad kazem dosta toga,neka bude primjer velsa koji je remizirao sa ceskom kuci i slicno.objektivno mislim da se prave igre ocekuju poslije odigranih 20 utakmica,jer je jos rano za pobjede nad jakim timovima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li gdje da se prati live ova utakmica mladih protih Bugarske?
    ...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

nema, crnjak.
    i ja bih rado gledao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vukcevic je promasio penal, bar tako pise na jednom sajtu
    ...

Thanks Thanks Given 
    668
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

poluvrijeme 0:0 valjda

Edit: 0-1, vukcevic, 50. min.
    Last edited by Emill; 05-06-07 at 17:16.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vodimo 1:0 . Strijelac Vukcevic 50. min

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

jes. dao ga Simon!!
    a promašio je penal u prvom pol.
    neće nas jedanaesterci!!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

ako neko od vas ima total tv može da gleda...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

0:2222222222222222222222!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    jovetić!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

a na koje kanalu u total tv?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo vam link za utakmicu mms://66.90.101.8/ringtv
    Meni nesto nece ali probajte...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    a na koje kanalu u total tv?
    ne znam. ja nemam , al znam da neki gledaju.

ovo sam sa tbw-a copy paste

Channel Satellite Position Frequency Pol. Encrypt Simbol Rate FEC V-PID A-PID Language
    Ring TV (Bulgaria) Eutelsat W2 16,0 E 11.596 V Conax;Cryptoworks 28800 7/8 520 702 Bulgarian

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Default info

Na tom Ring TV trenutno ide valjanje ruku nista od utakmice to mora da je snimak u 21.30 jer imam taj kanal na satelitu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Nasi momci vode sa dva nula ,gol postigao JovETic,vidio sam na livescore...
    Last edited by kefalo; 05-06-07 at 17:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taj Ring Tv je izmedju ostalog kodiran u videoguard pa je moguce da moze da gleda ko ima total tv. Nista bice sjutra snimak na RTCG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igrac vise od 70min

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

1:2
    zadnji minut....
    izdržite crveni!!!

Page 56 of 2251 FirstFirst ... 646525354555657585960661061565561056 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)