imam neki osjecaj da ne mozemo dat go iz igre da se igra 3 dana...valjda ce bit bolje![]()
Banja kad nam nisu jos koji uvalili,kad ce snimak zna li ko?
imam neki osjecaj da ne mozemo dat go iz igre da se igra 3 dana...valjda ce bit bolje![]()
Last edited by VincentLaMarca; 03-06-07 at 23:21.
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
Stvarno svaka cast igracima.Borili su se i pokazali da je drzavni dres SVETINJA!!!
Sto se burza tice,vidjelo se da mu smeta previse glatka podloga jer mu je 99% pasova po zemlji bilo prejako.Ocekujem mnogo vise od njega.Da smo iskoristili penal,mozda bi mogli i do remija,stvarno smo lijepo krenuli.U svakom slucaju,igrati prvi put na takvom terenu pred toliko navijaca jos niko od njih nije dozivio.Ja sam zadovoljan
Pa kad se uzme u obzir toliki put, vremenska razlika, brzi uigrani Japanci, katastrofalno losi Jovanovic, zbunjeni Burzanovic, Purovic koji samo zna da ceka loptu, 8 treninga zajedno... Pa i nije toliko lose... bice boljih dana siguran sam samo da se kompletiramo sa Vucinicem, Basom(?), Vukcevicem...
nije lose ali mora bolje.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kako rece neko u predhodnim postovima vidjelo se da su se borili sto je za svaku pohvalu,neuigrani su i djelovali su na trenutke zbunjeno i rastimovano,par puta sam vidio po 4 igraca u 5 kvadratnih metara sto nikako nije dobro,vidi se da su neuigrani ali se isto vidi i da ce to biti vrlo dobra ekipa nakon nekoliko odigranih utakmica,sto vise meceva u nogama i doci ce sve na svoje.
to i ja kazem, zato neka igraju i neka gube sve prijateljske ako treba... Svako iskustvo je i vise nego dragocjeno... 8)
Ma ja sam potpuno zadovoljan prikazanim.
Mi smo mala + neuigrana reprezentacija.
Vucinic+Vukcevic+Boskovic=50 %. To je nazalost nasa realnost.
Sve je super samo bi mi onaj Jovanovic letio iz ekipe odmah.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Može li mi neko reć ima li sjutra u 6:30 na satelitskoj TVCG prenos utakmice sa Kolumbijom.
Bez Vucunica,Vukcevica,Jovetica,Boskovica ekipa je djelovala ocajno!
Neko pominje drugo poluvrijeme u pozitivnom kontekstu.Ne bih se slozio.Najvise sto me je iritiralo , a sto na ovom forumu niko nije posebno potencirao je PRISTUP IGRI!
Znaci borbenost, zalaganje, htjenje je bilo zavidno ali...
Nacin na koji smo mi igrali protiv Japana je potpuno isti kao i nacin na koji bi igrali i Andora,San Marino,Lihtenstajn,Malta,Luksemburg!
Znaci sto manje golova u mrezi!
Vidjeli ste kod rezultata 2-0 da su nasi igraci cuvali rezultat!
Jednostavno su dozvoljavali Japancima da se slobodno dodaju na sredini terena bez ikakvog presinga.
E toga se bojim.Ovako igraju ekipe poput gore navedenih a iskreno nadam se da mi to nijesmo!
Ako nas drugi ,,provale,, da igramo za sto manje golova u nasoj mrezi ,vremenom ce nas svi izbjegavati i za prijateljske utakmice!!!
Vidjeli ste da nas vezni red nije se sastavio sa loptom i da se cijela igra zasnivala na ubacivanju dugih lopti.
Jednostavno juce sam vidio ono cega sam se najvise bojao u fudbalu a cega bih najvise volio u ekonomiji:
Crna Gora=Andora=Luksemburg!
MORAMO UVJERITI DRUGE DA NAM NIJE JEDINI CILJ IGRE IZGUBITI SAMO SA 2-O!
To je ono sto me juce ,,okrenulo,,ka fudbalskom Luksemburgu!
ZADOVOLJSTVO I SRECA zbog 0-2!
Libertas
Ima tu neke logike, meni se nikako ne svidja sto Filipovic forsira sa jednim pravim spicem (juce se jasno vidjelo da su Burza i Cetkovic bili daleko pozadi u vezni red) Igra je mnogo bolja bila cim je Radonjic usao, podsjecaju me na igru Budiucnosti, jedan spic glavu lomi da primi neku loptu (a kamo li da sutira na go) dok svi vezni igraci staticno stoje i ne prikljucuju se napadu) nije mi jasno zasto se zadni vezni igraci ne ubacuju u napad nego samo gledaju kako ce loptu da ispucaju, ne moraju oni go da daju ali barem mogu da odvuku sa Purovica nekog igraca.
a to treba selektoru da se kaže koji je zamijenio jedinog igrača koji je vukao ekipu naprijed, Vlada Božovića. Vidjećemo što će biti ujutru...
...mene boli **** oce dobit, to su sve mladio momci, doce i njihovo vrijeme....bitno mi je da igraju...da gledam svoju zastavu na fudbalskim stadionima i slusam himnu...da konacno pocnem da navijam za svoju drzavu...aa ovog matadorra treba poslati umjesto filipovica pa da on vodi reprezentaciju...zna momak vidi se...
Dolje lanci i okovi ne vezu se sokolovi!!!!
Vecina ljudi je zla
Mene ne boli te smo izgubili,
Nasa zemlja je tek pocela, i 2-0 je dobar rezultat protiv zemlje kao Japan.
Evo ima zemlje koje vec odavno igraju pa sve gore i gore umjesto bolje i bolje dobar primjer je San Marino.
Ovi nasi samo mogu uciti od greska. Te penal nije ukoriscen nema veze, svako ka moze promasiti.
Neka samo igramo, ucimo i vjezbamo pa cemo biti jaki :hardrock: ...
Slazem se...
Voljeo bih i da ne prestiramo uvjek samo dobre rezultate... to je slabo za mentalitet...
Ako igramo za samo pobjede... ce nam mozda i jos lose biti...
Nas narod ce onda docekivati samo slavne pobjede...
A kad dode vrijeme gubitka... ce mo biti slabi kandidat/plasman jer necemo znati priznati gubitak... itd...
Evo gledaj sta je od Holandjana postalo?
Sad cim gube pocinje tuca Holandski igraci protiv drugijah... neznaju priznati gubitak, neznaju onda fair igrati itd...
Kako su igrali prljavo protiv Bugarske i Albanije...
Poceli nesto kasnije da se cushkaju itd... a protiv Portugalije prosle... da ne pricam...
Cuo sam da njihov narod samo pobjedne utakice priznaje... a ove njihove gubitke ne bas...
Cuo sam od prijatelja da su prosle docekivali najmanje biti Svijetski Sampijon lol... chudo...
Ne daj boze da mi tako budemo...
Pravi pobjednik je taj koji sportivno igra...
Last edited by MNT; 02-06-07 at 22:08.
stanes malo pa se sjetis da nas je samo 650 000. Hmmm... zamisli reprezentaciju Italije koja bi se sastojala iz samo pola Rima... ili ti Engleske iz 10-og dijela Londona
E svaka ti cast, kralju!
Nema vala nego si ih opravdao da *ebe oca!!!
Iskreno, ono protiv Japana je bilo uzasno.Nesto su se malo trgnuli kad su usli Radonjic i kompanija, ali i to je bilo jalovo.Vidi se da treba dooooobro da se uigraju.Vidio se izostanak Vucinica, a posebno Vukcevica koji jede sve zivo na sredini.Meni samo nije jasno da covjek igra sa jednim spicem.To stvarno ne razumijem.
U svakom slucaju, vidjelo se da su se trudili, ali je stvarno mnogo lose izgledalo...
Ovo danas mnogo bolje izgleda, iako gubimo 1:0
Srecno momci u 2. poluvremenu
AJMO CRNA GORO OOOOOOOOOOO
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks