ahahahahaha ne daj bozhe svemoguci da ni djao garagane pozoba... Mnoge bi bile nesrecne zbog toga :lolblue:
ne $ekira' se, napunicemo nas dvoje-troje kafanu, samo je volja bitna!
Evo ja cu odma kafu, duplu, viskozu i koka kolu...i tako tri puta, i$$$$aaaaaa:blah:
djavo vi garagane izio....hahahahhaahhahhahahhaha ne mogu da prestanem da se smijem :lolblue::lolblue::lolblue:Imash josh jedno pivo od mene a Rvash ce platit:devil:
ahahahahaha ne daj bozhe svemoguci da ni djao garagane pozoba... Mnoge bi bile nesrecne zbog toga :lolblue:
Vidi gospodjo brate!Docu ja u CG kad tad, a popicemo ga pa kad ga ne bi nikad vishe pio eto
![]()
Zdravo bila moja zvonchiOdoh da odigram jednu partiju, pa direktno u krevet
![]()
Laka noc![]()
zvonci ajd uzmi jednu kafu , dobro ce ti cinjeti e si svaku noc budna
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Eto samo da ve` pozdravim..
sve ljude , neljude i pse..![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Zvonce prinesi za mene doooooooosta leda i ovo Vodke, i ja sam namiren.
Svaka ova boca mi lichi na Odli, Odli, Odli,Odli, Odli, Odli,Odli, Odli,Nihil,Odli,Odli, Odli, Nihil, Odli,Odli, Odli, Odli,Odli, Odli, Odli,Odli, Odli, Odli,Nihil, Odli, Odli, Odli,Odli, Odli, Odli,Nihil,Odli, Odli, Odli,Odli, Odli, Odli,Odli, Odli, Odli, Nihil, Odli, Odli, Odli,Odli, Odli, Odli...:dring::kamikaza:
SaMo JeDnA DnEvNo
brate napaceni shto se s tobom desava nije te valjda sucuba uzela pod svoje uzas, osta bez jedinog krstenog muskog celjadeta na ovom forumu, ooooo tuzna sudbo, a ja sto cu al s kime cu , sirak tuzni bez idje ikoga
Jel nekom` poznat nick TiJaNaaaA !?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ko je to ?wtf , sve neki novi ljudi odje bruka
aaaahahahahahahahaahaha kako me oraspolozi brate mili!
Ako ti je ovo votke "dosta" da te namiri onda su velje muke na tebe!:blah::lolblue::lolblue::lolblue:Evo ti led a ja naruchih, za svaki sluchaj, josh jedan KAMION vodke, ne znash ti koliko mosh izdrzat:mrgreen:
Nijesu tebe josh shchepale kandze ka njega, pa ne znash!
Tko je to?![]()
mene ni nece heheheheheheh jer sam gad i kreten , pa mogu samo da bjeze od mene , evo po nekim temama kad se gledam ja ispadam bezosjecajan sadomazohista , nikoga i niko me na svijetu ne voli, plus shtoshta ruzno
zashto si tako sigurna da laze?
nisam nikako , vidji samo ruzno i kucam a ne shta drugo i kako neko bez imalo gramaticke kulture obrazovanja il ichega moze bit dusica
E pa zdravo dobri ljudi i jos po neki...Sto ima, zvoncice, jagnje moje?Slusaju li mi te?
Nemam para samo da znas...
Nakon onoliko vodke, mogu da posluzim samo kao obloga za vrucicu "moje" Odli.![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks