Page 40 of 225 FirstFirst ... 303637383940414243445090140 ... LastLast
Results 976 to 1,000 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

bucjko is offline Banned (oslobodio se nas odgore i posao kod njih )
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci, ne mogu vjerovat.....
    jbga, izgleda da je stiglo zasicenje u hn, nije bilo dovoljno zelje.... moralo se i ovo jednom desit. svaka cast primorcu, zasluzeno osvojeno, ali se ne mogu otet utisku da je jadran za klasu bolji.... cijele godine dominirat, biti bolji od svih, i onda na blic izgubit titulu..... strasno. ne mogu pricat o tome.
    iskreno ja sam popizdio, ali pruzam ruku bestijama, i to cattaru i perperu. cattaro je jedan lik koji je nevidjeno vjerovao u taj primorac i to se mora postovat, jedino ga kara to sto je tu titulu docekao na tamo neka mora u p.m., a ne u kotor....
    perper, ocekujem sad pice i od tebe i cattara u portobello, maranaio, cesare ili gdje vec u bedeme....
    nadam se da ste shvatili kako se postuje pobjeda..... i ja i karaca vam cestitami, ne vadimo se na sudije, dps, crnogorsku kletvu prema hn, vanzemaljcima ili temperaturi bazena....
    uzuvajte u ovome, nece dugo potrajat.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igi upravu si brate ovo su sve momci sto su ponikli odje, najstari ima 23,4 god ako se ne varam,stvarno svaka cast Chapru sto je ucinio od tima,
    najmladji igrac imo je 16 god :joint: I sad su oni dosli sa pricom dobili ste nas dva puta ali niste bolji tim,to sto je jadran trofejniji to stoji,ali na to se vadit sad,je stvarno.... :burp:
    Last edited by $hone; 29-05-07 at 13:12.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bucjko View Post
    jbga, izgleda da je stiglo zasicenje u hn, nije bilo dovoljno zelje.... moralo se i ovo jednom desit. svaka cast primorcu, zasluzeno osvojeno, ali se ne mogu otet utisku da je jadran za klasu bolji.... cijele godine dominirat, biti bolji od svih, i onda na blic izgubit titulu..... strasno. ne mogu pricat o tome.
    iskreno ja sam popizdio, ali pruzam ruku bestijama, i to cattaru i perperu. cattaro je jedan lik koji je nevidjeno vjerovao u taj primorac i to se mora postovat, jedino ga kara to sto je tu titulu docekao na tamo neka mora u p.m., a ne u kotor....
    perper, ocekujem sad pice i od tebe i cattara u portobello, maranaio, cesare ili gdje vec u bedeme....
    nadam se da ste shvatili kako se postuje pobjeda..... i ja i karaca vam cestitami, ne vadimo se na sudije, dps, crnogorsku kletvu prema hn, vanzemaljcima ili temperaturi bazena....
    uzuvajte u ovome, nece dugo potrajat.
    Znaci da ja sto nisam postovo na ovaj forum (jer nisam bio u mogucnosti),nisam vjerovo u Primorac...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

brao!to znamo swi-samo nekima teze pada...ne moze jedna titula primorca da bude jacha od jadranowih 8!owo nije zelja nowljana-niti neka tamo pricha-to je chinjenichno stanje!Primorac uprkos zasluzenoj [ponawljam ZASLUZENOJ pobjedi]ne moze ni da se poredi sa Jadranom...stwarno...swaka chast i nashem timu-bilo je 8:7 -primorac i nije bash toliko dominirao sa rezultatom-jesmo se [da ne kazem obrukali]razocharali swi jer ...jadran je jadran...ochekiwali smo najbolje..ali..kao shto bucjko reche nije bilo dowoljno zelje[waljda je to]
    nash PVK ce to da nadoknadi !!
    RESPECT ZA OBA TIMA!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Ne moze ni Jadranovih 8 titula da bude jache od titule Primorca iz 1986-te, pa o tome ne pricamo...

Ti rece da se neces vise odje pojavljivat...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ne mishljah ozbiljno
    A I morala sam chestitat' nawijachima primorca-shto jes' jes

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad vidjoh sliku u pobjedu,kako mi je krivo sto nisam upo u kadar ali vazno je da je tu Tonci legenda :P TONCCIII BESTIJOOOO! Sad se treba ponovo organizovat za Bokeljove utakmice baraza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ae reci shone pravo koliko si vjerovo na pocetak sezone da kotor moze do titule?al iskreno!ja mislim da nisi mnogo...kad je jadran poceo ovaj pobjednicki niz zna se ko je bio glavna okosnica tima...a to su bili MOMCI SA SKVERA...tako da te gluposti preskocimo...svaka vam cast uzeli ste titulu mi smo kup al ja mislim da niste bolji...to smo tokom godine dokazivali al ajde da vam ne kvarimo feshtu...ipak mi novljani znamo mnogo bolje kako je to osvojit titulu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

shone, necu da ulazim u raspravu medju vama u kotor ko je sad veci navijac, ali cinjenica je da smo mi iz novog vidili da je jedino tom cattaru stalo bilo do togprimorca.....
    a sad sto ce bit instant novih bestija zbog ove titule, u to ne sumnjam.....
    i omalozavati sad jadranove titule je smijesno.... aj sad da vidimo sto cete vi u euroligu napravit....
    i kad iz kotora izadju tri tako prejjaka igraca kao jokic, zlokovic i gojkovic, onda cemo moci i o necemu pricati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako mi je fino da gledam kako se raspravljaju oko timova! IIIDEEMOO RIVALIII!!
    Svaka chast primorac! I beshtije,ostanite kreativni kao do prije nekoliko godina,i radite na brojnost,evo sad prva liga u fudbalu,afirmishite ljude!!
    idemo dalje...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala karachi i bucjku na cestitkama. Rekoh ja da niste bolji, skor ove godine je nerijesen, po 3 pobjede i remi. samo sto nase pobjede dodjose kad je trebalo, psihologija je odradila poso. Naravno cestitamo na fer pleju i jadranu. Vidjeli ste kakva se atmosfera zna napravit u Kotor. Ali zna se moj stav, navijati i protiv bijele kao i protiv jadrana, zato mnogim kotoranima zamjeram sto dolaze na bazen samo na finale plej ofa. U dobru je lako dobar biti !!!

Sta reci o mecu, publika ne 8. nego 12. igrac, i pored slabe realizacije igraca vise 9(3), uspjeli smo doc do pobjede. Zdravko je bio odlican, bodrio ekipu kad je bilo tesko. Mnogo plivanja, brze igre, lijepih poteza, narocito ona shrauba Damira Crepulje, od jadranasa bih izdvojio Shcepanovica i naravno Leku. Na novske kotorane necu trosit rijeci, jer se zna moj stav o njima. Ipak je bog htio da prva titula u nezavisnoj CG pripane PRIMORCU, ali ipak mislim da je titula osvojena u igalo, jer je tesko izgubit od bilo koga u Kotor pored onakve publike i sveukupnog ambijenta. jos jednom cestitke momcima i HVALA im za ovaj 28.05.2007.

Kao nekada poput nasih oceva, Bestije ce krenut ulicom,
    Sad je ponovo nasa titula, 86. godina !!!

SAMPIONI !!!
    Last edited by PERPER; 29-05-07 at 19:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MiLiCa_Hn View Post
    brao!to znamo swi-samo nekima teze pada...ne moze jedna titula primorca da bude jacha od jadranowih 8!owo nije zelja nowljana-niti neka tamo pricha-to je chinjenichno stanje!Primorac uprkos zasluzenoj [ponawljam ZASLUZENOJ pobjedi]ne moze ni da se poredi sa Jadranom...stwarno...swaka chast i nashem timu-bilo je 8:7 -primorac i nije bash toliko dominirao sa rezultatom-jesmo se [da ne kazem obrukali]razocharali swi jer ...jadran je jadran...ochekiwali smo najbolje..ali..kao shto bucjko reche nije bilo dowoljno zelje[waljda je to]
    nash PVK ce to da nadoknadi !!
    RESPECT ZA OBA TIMA!!!
    alo mala,TEBI JE KRIVOOOOOO sto je primorac osvojio titulu!!!!krivo ti je jer je drugi tim osvojio titulu,a ne JADRAN,pa se vadis na mrtvih 8 titula jadrana,a primorac tek sad osvojio,jeli????????
    ova titulu neces prezaliti nikad,jer prvi put primorac osvojio titulu OTKAD JE CRNA GORA SAMOSTALNA DRZAVA postala!
    jos nesto,DA TE ZAMOLIM ne pricaj gluposti

chus ne mozhe da se poredi,ufffffffffffffffff:hardrock: :hardrock: :hardrock:
    sve cestitke ekipi primorac

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I to sto kazes njihova imene ce bit zlatnim slovima upisana u istoriju CG vaterpola jer su prvi osvajaci u Nezavisnu Drzavu.Perper bratic veliki poz za tebe!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by $hone View Post
    I to sto kazes njihova imene ce bit zlatnim slovima upisana u istoriju CG vaterpola jer su prvi osvajaci u Nezavisnu Drzavu.Perper bratic veliki poz za tebe!
    Pozdrav brate za tebe i KSV !!!

A sad BOKELJ !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Ne moze ni Jadranovih 8 titula da bude jache od titule Primorca iz 1986-te, pa o tome ne pricamo...

Ti rece da se neces vise odje pojavljivat...

Ako ti nije problem da me podsjetis na titulu 1986, po cemu je cuvena? Rodjen sam 85-te pa ne znam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto ces, ne dobija uvjek bolji! Cinjenica je da unazad nekoliko godina Jadran pravi bolje igrace. Npr. od svjetske klase Jadran je dao: Zlokovica,Jokica i Gojkovica; Primorac samo Janovica..Nikolu(koji je uzgred budi receno klasa u Jadranu postao). Jednostavno Jadran je ozbiljniji klub. Igraci Primorca pijani iz diskoteke sele se na trening ujutro..profesionalno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Taman sam ti mislio odgovorit na predzadnji post, ali procitah tvoj zadnji i odustadoh... Prejak si...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Taman sam ti mislio odgovorit na predzadnji post, ali procitah tvoj zadnji i odustadoh... Prejak si...

Nema veze, raspitao sam se, dupla kruna je bila, evropa-polufinale.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

al najbitnije je od svega sto je to titula u nezavisnoj crnoj gori...to je toliko bitno...a cekaj vi dosad niste htjeli titulu jer cg nije bila nezavisna?zasto se u sve mora mjesat ta smrdljiva politika...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Ako ti nije problem da me podsjetis na titulu 1986, po cemu je cuvena? Rodjen sam 85-te pa ne znam.
    Po tome da je bilo lakse se popet na mjesec nego osvojit prvenstvo u ex-SFRJ.
    Bez ikakve sumnje ta liga je onda bila najjaca u Evropi, klubovi iz te lige su osvojili toliko naslova prvaka Evrope i ostalih titula, da coek mora 5 dana da izgubi dok ih sve ne nabroji

Nema nigdje neke tablice iz 1986, pa cu ovako odoka napisat ko je sve tu nastupao

1. KOTOR
    2. JUG
    3. MLADOST
    4. PARTIZAN
    5. SOLARIS ŠIBENIK
    6. POŠK SPLIT
    7. JADRAN SPLIT
    8. PRIMORJE RIJEKA
    9. JADRAN HN
    10. MORNAR SPLIT
    11. BEČEJ
    12 CRVENA ZVEZDA ili KPK KORCULA

Osvajali euro titule su:
    JUG - visestruki prvak Evrope (i aktualni)
    MLADOST - 7 puta prvaci Evrope, najtrofejnija momcad Evrope
    PARTIZAN - osvajac kupa LENa 1998, bili i prvaci Evrope 6 puta
    JADRAN SPLIT - dvostruki prvaci Evrope
    POŠK SPLIT - prvaci Evrope, dvostruki osvajaci kupa kupova...
    MORNAR SPLIT - osvajaci kupa kupova 80- ih
    KPK - kup kupova osvojili 1978

BEČEJ - za vriejme SRJ bio prvak Evrope

http://hr.wikipedia.org/wiki/Euroliga_(vaterpolo)
    Popis svih osvajaca evrokupova, i tablica po drzavama
    Last edited by Vukasin Micunovic; 30-05-07 at 09:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BUBU View Post
    alo mala,TEBI JE KRIVOOOOOO sto je primorac osvojio titulu!!!!krivo ti je jer je drugi tim osvojio titulu,a ne JADRAN,pa se vadis na mrtvih 8 titula jadrana,a primorac tek sad osvojio,jeli????????
    ova titulu neces prezaliti nikad,jer prvi put primorac osvojio titulu OTKAD JE CRNA GORA SAMOSTALNA DRZAVA postala!
    jos nesto,DA TE ZAMOLIM ne pricaj gluposti

chus ne mozhe da se poredi,ufffffffffffffffff:hardrock: :hardrock: :hardrock:
    sve cestitke ekipi primorac
    MALA ne gicaj se-i razmisli shta si napisala-chiste budalashtine..
    znash,kad nawijash za neki tim.-e pa kad on izgubi..onda je tebi kriwo..to je malo logichno,zar ne??ako mi ne wjerujesh pitaj nekog oko sebe...e sad..da ti objasnim..Ja nawijam za Jadran...i sad widish oni su izgubili u mechu sa Primorcem[kojem swaka chast[PONAWLJAM 100 PUT]i narawno da mi je zao zbog toga..a owo MRTWIH 8 TITULA JADRANA..:lolblue::lolblue:what a f...?na owe titule se ja ne wadim..neko reche..Nowljani najbolje znaju kako je to dobiti titulu...pa..nemoj ti da mi solish pamet jeli mi kriwo ili nije i da mi prichash o nekom uspjehu Primorca..wazi..??uchestwuj u rasprawi kao i swi ostali..ali nema potrebe da prichash da li cu ja ikad prezalit' ili necu neuspjeh JADRANA...
    samo opushteno

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    al najbitnije je od svega sto je to titula u nezavisnoj crnoj gori...to je toliko bitno...a cekaj vi dosad niste htjeli titulu jer cg nije bila nezavisna?zasto se u sve mora mjesat ta smrdljiva politika...
    Ja ne vidim da to ima ikakve veze s politikom samo ti kazem da ce se pamtit zbog toga sto je prva u Nezavisnu Drzavu.Ali navijaci jadrana su ispoliticirali situaciju ako mogu tako da se izrazim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne kapiram sto se toliko prepirete oko OVE titule....
    da se ne lazemo, iako je prva, ova titula je najjadnija od svih ostalih.... smanjuje se drzava, broj klubova, pa time i titule dobijaju manju vrijednost.... ne zelim da ispadne da potirem ovo samo zato sto je jadran nije osvojio, ali tako je. i nije neki izazov sada osvajat titulu cg, poslije scg... zbog toga mislim da nisu uspjeli.
    ona titula primorca iz '86 je 10 puta vrijednija, i jadran je to samo uspio dostic (i prestic) ne time sto je uzeo ove duple krune, nego sto je bio u finale eurolige....
    a to sto ce sad primorac puc u euroligu, zato sto vlada cg nema vise interesa da ulaze u cg sport radi politickih poena, to je druga prica...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne kapiram sto se toliko prepirete oko OVE titule....
    da se ne lazemo, iako je prva, ova titula je najjadnija od svih ostalih.... smanjuje se drzava, broj klubova, pa time i titule dobijaju manju vrijednost.... ne zelim da ispadne da potirem ovo samo zato sto je jadran nije osvojio, ali tako je. i nije neki izazov sada osvajat titulu cg, poslije scg... zbog toga mislim da nisu uspjeli.
    ona titula primorca iz '86 je 10 puta vrijednija, i jadran je to samo uspio dostic (i prestic) ne time sto je uzeo ove duple krune, nego sto je bio u finale eurolige....
    a to sto ce sad primorac puc u euroligu, zato sto vlada cg nema vise interesa da ulaze u cg sport radi politickih poena, to je druga prica...
    Pa dobro bucjko majku mu, taman sam pomislio da si realan, a ti opet, losija liga (mnogo smo izgubili nema sto, sve klub do kluba), sad ti kao nije bitno sto je niste osvojili, a do 25.maja samo si pricao o jos jednoj tituli, sto bi odjednom ?
    A sto se evrolige tice necemo bit gori no vi ove godine, to je sigurno. I opet hipoteticke price SBB KBB, pricao si tako i za titulu, pa im udje voda u usi izgleda, samo opusteno brate !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MiLiCa_Hn View Post
    MALA ne gicaj se-i razmisli shta si napisala-chiste budalashtine..
    znash,kad nawijash za neki tim.-e pa kad on izgubi..onda je tebi kriwo..to je malo logichno,zar ne??ako mi ne wjerujesh pitaj nekog oko sebe...e sad..da ti objasnim..Ja nawijam za Jadran...i sad widish oni su izgubili u mechu sa Primorcem[kojem swaka chast[PONAWLJAM 100 PUT]i narawno da mi je zao zbog toga..a owo MRTWIH 8 TITULA JADRANA..:lolblue::lolblue:what a f...?na owe titule se ja ne wadim..neko reche..Nowljani najbolje znaju kako je to dobiti titulu...pa..nemoj ti da mi solish pamet jeli mi kriwo ili nije i da mi prichash o nekom uspjehu Primorca..wazi..??uchestwuj u rasprawi kao i swi ostali..ali nema potrebe da prichash da li cu ja ikad prezalit' ili necu neuspjeh JADRANA...
    samo opushteno
    :hardrock: :hardrock: mislis sta sam NAPISAO-NE NAPISALA!?ja sam opusten za razliku od tebe,ti si ta koja pricha budalastine,a ne ja
    cuj milice,ovo sto ste osvojili 8 titula svaka cast,al pazi ova titula primorca vrijedi toliko da ne mozhes da zamislis koliko a zasto ti ovo kazhem,a ?

primorac ne samo da je osvojio ovu titulu,nego je i postala prva ekipa koja postala prvak CRNE GORE,otkad je crna gora postala..........,HA ?

maxe zivota ti

Page 40 of 225 FirstFirst ... 303637383940414243445090140 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)