Page 223 of 652 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... LastLast
Results 5,551 to 5,575 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hamilton may not be familiar with either Montreal or Indianapolis but he will go to North America knowing that Alonso hit the wall at the former (when in a fit of pique over Fisichella's progress in 2005) and has a mental block over the latter, never having finished higher than fifth.

Sve su prilike da vas stizhemo u Montrealu.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by LIFESTYLE View Post
    Nauchi da koristish rijechi umjesto neartikulisanih zvukova.Ne znam,mozhda je sezona parenja Verbalnih Fajtera.

@on topic

1. McLaren introduced their innovative 'bridge' wing, with its upper profile spanning across the car's low nose, at the last round in Spain. For Monaco it has been modified. The central section of that upper profile is now flatter and about 3cm lower than before. This increases air pressure and raises downforce in this area, helping the front end of the car to handle more sharply. This is crucial in the tight confines of Monte Carlo, where any solution that improves downforce is justified, even with some additional drag, which has a negligible effect given the low top speeds here.

2. Nekoliko puta je isqliro "sugestije" iz boxa.After reeling off a debutant record five consecutive podium positions, including four second places in succession, Hamilton was clearly frustrated to be prevented from applying any real pressure on Alonso's lead.
    Ochekujem da ce u Kanadi ic na pobjedu,a vidjecemo koliko je to moguce sa motorom iz prosle trke (ako sam dobro izrachuno).Ipak je "natezo" vishe nego shto je potrebno,sa 289 kmh je imo "top speed" u Monacu.Mislim da je poznata pouzdanost Mclarena i kako "izdrzhava" vozache tipa Montoja,Raikkonen i sad Hamiltona.
    "Ahahahah" ti je je neartikulisani zvuk? :blah:
    1. Aj ne sprdaj se da je izmijenjeno prednje krilo jedini krivac za obilazenje skoro svih bolida za krug? Mora da je i Shumi izgubio 2 zadnje titule zbog guma, a, inace bi bio prvi u svaku trku, a? :ass:
    2. Ja mislim da je sasvim poznato kako Mclaren "izdrzhava" vozache tipa Hamilton: sve ove trke bez ikakvih problema :hardrock: Brinite se vi kako Ferari izdrzava Kimija, e je opet zasrao :lolblue:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by LIFESTYLE View Post
    Hamilton may not be familiar with either Montreal or Indianapolis but he will go to North America knowing that Alonso hit the wall at the former (when in a fit of pique over Fisichella's progress in 2005) and has a mental block over the latter, never having finished higher than fifth.

Sve su prilike da vas stizhemo u Montrealu.
    ma jok, napravicemo mi opet neko specijalno prednje krilce, pa cemo vas obrijat :hardrock: Ne treba nam ni bolid ni vozaci nista :blah:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Shuki, ajde odluci se jednom.
    Cas sama konfiguracija staze ne dozvoljava preticanja cas ima preticanja. Malo si kontradikotran. McLaren se godinama hvalio kako nemaju prvog i drugog vozaca, a evo sad ispada da imaju.
    Pa jos ako se sjetis prve titule Mike Hakinena, i te sezone prva trka u Melburnu, kad je dogovr tima bio da ko prvi od 2 McLarena prodje prvu krivinu taj ce i bit pobjednik. Kako je Mika prosao prvi prvu krivinu, a kako ga je Kultard tokom trke kroz box pretekao tako ga je Kultard timskim naredjenjem propustio i tako je Mika pobijedio.
    E da, bilo je preticanja i na drugim mejstima, osim na izlazu iz tunela.
    Ipak nijesi mnogo trka odgledao
    ja svo vrijeme sa zidom pricam....nemaju oni ni sad prvog i drugog vozaca,ali normalno je da gledaju sta je bolje za ekipu.valjda je to normano nego da se obica zakucaju u ogradu,a mislim da je druga staza bila u pitanju da nebi bilo nikakvih dogovora iz boxa.
    a za preticanja u monaku sam rekao da su najcesca na toj krivini ali sigurno znas ipak si ti odgledao mnogooooooooo vise trka od mene:blah:
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Evo izgleda da bas ja zidu pricam. Fino ti dadoh podatak ti nista
    E da.
    Q: (Ian Parkes – The Press Assocation) Lewis, you mentioned that there were team orders towards the end of the race, that you are the number two driver… Is this something that you find difficult to come to terms with?
    LH: There weren’t necessarily any team orders. They don’t say that I had to stay behind Fernando… But the goal of the team is to score as many points as possible and we want to pull away from the Ferraris and the only way we can do that is to finish in first and second or ahead of them. It was easy for me to maybe push a bit harder and to touch the barrier and maybe to crash or push Fernando into a mistake, but that would have been a negative on the team. Coming into the season, I expect to be the number two driver. I am a rookie, it is my first season, but I am just pleased to be here and it is really is a great feeling for me to be sitting next to these drivers and still living my dream and to be on the podium in all five of my first Grands Prix … I hope to continue like that.
    I jesam odgledao malo vise trka nego sto si ti. Sto mnogooo ranijih sto ovih zadnjih.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    a nije uspjeh obic sve sem 2 bolida za cio krug, a najblizeg konkurenta (Masu) za preko minut?? A ne ooookle :blah:
    Pa da. Shvatam vashu euforiju... Ko zna kad je Mclaren uspio to da uradi prije proshlonedjeljne trke
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Desert Eagle View Post
    Pa da. Shvatam vashu euforiju... Ko zna kad je Mclaren uspio to da uradi prije proshlonedjeljne trke
    a kad je Ferari to uradio, statisticaru??
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    6,714
    Thanks Thanks Received 
    6,411
    Thanked in
    2,693 Posts

ja se jos uvijek ne mogu navic na Kimija u crvenom.

Usput, sta je sa Fabiom?
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a kad je Ferari to uradio, statisticaru??
    Kad? Kad je Schumi prelazio Hakinena prije par godina... U svakom sluchaju Ferrari je to uradio prije Mclarena shto je najbitnije
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Condor View Post

Usput, sta je sa Fabiom?
    izvrsio harakiri posle trke
    Quote Originally Posted by Desert Eagle View Post
    Kad? Kad je Schumi prelazio Hakinena prije par godina... U svakom sluchaju Ferrari je to uradio prije Mclarena shto je najbitnije
    mozda je obisao Hakinena, ali je li obisao i sve ostale bolide (sem 2)?? :hardrock:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Evo izgleda da bas ja zidu pricam. Fino ti dadoh podatak ti nista
    E da.

I jesam odgledao malo vise trka nego sto si ti. Sto mnogooo ranijih sto ovih zadnjih.
    citao sam tu izjavu hamiltona koju je rekao pomalo podrugljivo jer mu rekli da se ne napadaju na monaku.....pa je covjek tako shvatio kao naredjenje
    a ja i ti bi se sad trebali prepirat ko je vishe gleda trka do shutra....opusthteno

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Necemo se prepirat. Evidentno ej to.
    Ovo je ipak izjava Hamiltona ali dobro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kimi sa 15 do 7?
    Mrak!

Znam ja, neko je prosle godine stigao sa 22 (box) na 5.
    I, imao je turbo spor bolid.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

milo mi je da je i Fabia zadovoljan sa rezultatom trke

PS Inace, McLaren je oslobodjen optuzbi (a Maxa zapjenio bioooo )
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by verbalni fajter
    mozda je obisao Hakinena, ali je li obisao i sve ostale bolide (sem 2)??
    jeste!
    i to 2 puta! (2 sezone)
    Dont miks grendmas end frogs.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by X3M View Post
    jeste!
    i to 2 puta! (2 sezone)
    moguce, navedi kad i koje trke.

Bitno je da se Kimi probio na 8mo (a ne 7mo, ko sto kaze Fabiola ), e to je uspjeh!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kimiju ove sezone ne ide dobro,ali se kimiju ne mogu zaboravit voznje tipa sa 17 na 1,sa 22 na 3....ali nema neke simbioze sa ferrarijem ove godine :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs down Hamilton Je Definitivno Pokraden

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    citao sam tu izjavu hamiltona koju je rekao pomalo podrugljivo jer mu rekli da se ne napadaju na monaku.....pa je covjek tako shvatio kao naredjenje
    a ja i ti bi se sad trebali prepirat ko je vishe gleda trka do shutra....opusthteno
    Vi ne shvatate da je Hamilton bio na strategiji od 1 pit-stopa i da je imao čist put do pobjede!! A onda je Ron Dennis naredio da "mali" uđe u box (ranije), a zatim u zadnjoj trećini trke ide i drugi put u pit-stop (na takozvani "splash and dash"). Hamilton je po dobro obavještenim izvorima (iz FIA-e) žučno raspravljao sa "zidićem" nekoliko krugova putem radio-veze, jer mu se nije svidjela ta ideja.

"Mali" je vidio šta mu spremaju... A nakon toga povedena je "navodna" istraga. Sve je to političko S R A NJ E!! Bernie je tražio drakonsku kaznu (slažem se sa njim), ali je Max Mosley odustao od toga, jer mu očigledno nije potrebnaa nikakva konfrontacija sa Dennisom ili što bi bilo još pogubnije za svijet F1 - Mercedesom.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ma da, teorija zavjere Valjda je sama FIA obavjestenija od "tajnih dobro obavijestenih izvora iz FIA-e"??
    But the FIA declared McLaren's actions "entirely legitimate and reasonable".

It added that it was "standard procedure for a team to tell its drivers to slow down when they have a substantial lead" and "entirely reasonable to ask the drivers not to put each other at risk".

"McLaren were able to pursue an optimum team strategy because they had a substantial advantage over all other cars.

"They did nothing which could be described as interfering with the race result."

McLaren's decision to call the Englishman in apparently early for his second stop, which also seemed to prevent him challenging Alonso's position, was also questioned.

Fernando Alonso leads Lewis Hamilton during the Monaco Grand Prix
    Hamilton was unhappy at not being allowed to challenge Alonso
    But the FIA said: "With no safety car during Alonso's first stint, there was a small but finite risk that it would come out during the five laps before Hamilton had to refuel.

"This would have put him behind the field and at a significant disadvantage to any car on a full (as opposed to optional) one-stop strategy.

"The latter cars would be expected to refuel around lap 40 - ie after the safety car had pitted if it came out during Hamilton's extra laps.

"For similar reasons, Hamilton was called in early for his second pit stop, thus assuring his second place, with or without the safety car."

The FIA statement continued: "Had the car in front of Hamilton not been his team-mate, McLaren might (probably would) have decided to risk the safety car and let Hamilton run for as long as his fuel allowed in the hope he would come out of the pits in the lead after one of his pit stops.

"There is, however, no obligation on them to take this risk in order to overtake their own car. Indeed it would be foolish to do so."

The FIA examined radio communications between McLaren and their drivers, data from the team and a report from the official observer before coming to its conclusions.
    'nuff said, a i posto je sad radio komunikacija javna, chulo bi se...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Citao sam ovo sto je analiza pisao i ovo od verbalnog.
    Nije da nije moguce, ali mi je manje vjerovatno.
    Mada kad bolje pogledas bolje se snasao Hamilton od Alonsa u McLaren, iako ovaj ima 2 pobjede. Sve zavisi iz kojeg ugla gledas, moze bit da je Hamilton cutao, za razliku od Montoje prije par godina u Williamsu
    Mada je malo vjerovatno da su ga ovako s*ebali.

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by verbalni fajter
    moguce, navedi kad i koje trke.
    94te i 95te VN Monaka naravno, samo je tamo moguce napravit tako nesto :wink:
    i jos 3 puta je pobjedjivao u Monaku ali su tada 3 vozaca (pored njega) ostala u istom krugu: 97me, 99te i 2001ve.
    Dont miks grendmas end frogs.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by X3M View Post
    94te i 95te VN Monaka naravno, samo je tamo moguce napravit tako nesto :wink:
    i jos 3 puta je pobjedjivao u Monaku ali su tada 3 vozaca (pored njega) ostala u istom krugu: 97me, 99te i 2001ve.
    mora da je i Shumi te 2 godine imao neka specijalna prednja krilca
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i meni se cini ta teorija zavjer malo nemoguca.....ali ima dosta trulih ljudi tako da moze svasta bit......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

milo mi je da je i Fabia zadovoljan sa rezultatom trke

PS Inace, McLaren je oslobodjen optuzbi (a Maxa zapjenio bioooo )
    Ja zadovoljan?
    Nikako!

*ebeni finac mora van Ferrarija.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne diraj finca

Page 223 of 652 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks