Nista gol razlika?
Originally Posted by Nk-001
A znam nego se sve nadam![]()
Dje se djedose novljani nAcas? Izgubismo ih ka na karte, sto je ovo !!!
kako bi volio da dodju u ponedjeljak jer ce bit zanimljivije 10 puta![]()
Sad gledam reprizu na TV i poslije svakog gola Novljana jedan penal u drecavo zelenu majicu se sutane i pokazuje srednji prst prema Bestijama... Hahahahha... Koji krealj...
Svkaka cast Kotoranima na pobjedi..zasluzili su je bla bla bla...Jadran je opet pokazao da je A.Ivovic pola ekipe kad se on zaustavi 90% pobjeda plus ne siguran Scepanovic i to je to..Svaka cast i bestijama Jadranovih navijaca nijde...Ali imam ocjecaj da ce Jadran dobitu kotor...a vidjecemo...
No Signature
No mi nesto nema karache i bucjka, da nisu na brod posli ?
Kako je igro Paskovic?
Apsolutno ne podrzavam.
Iz danasnjih "Vijesti"
I veli lik da su propustili VELIKU priliku da povedu 1:0 u seriju... Kao da su promasili peterac u zadnji sekund koji im donosi pobjedu...Drago Pejaković, Jadran: Propustili smo veliku priliku da povedemo sa 1:0 i mirnije uđemo u drugi meč. Zaista smo loše odigrali sa igračem više, što je i presudilo u ovoj dosta kvalitetnoj utakmici. Preostaje nam da do narednog meča ispravimo uočene greške, još ništa nije gotovo.
Cuo sam da Jadran dovodi neke svoje igrace iz inostranstva za evroligu, zna li neko nesto o tome?
Samo opushteno
Jadran pobjedjuje u pon.!!!!!!!
Samo da nam se Leka malo bolje aktiwira...
chestitam Primorcu na pobjedi ali....zna se ko je bolji
JADRAN!!!!!![]()
Nada umire zadnja, sto jes' jes'...
Zar nema sudija ni otkuda drugo da sude, vec su za sve tri utakmice odredjene sudije iz Kotora. I to je bilo malo, pa je cak i delegat bio iz Kotora.
Last edited by luka hn; 27-05-07 at 21:34.
Ma e, sad je sudija kriv...A niko nije nista zborio dok su nas, svih ovih godina, te iste sudije krale...
Ovo mogu samo da izjave ljudi koji vaterpolo prate preko TV-a ili novina ili koji ovakve informacije "cuju" iz prve ruke... Da si ikada bio na bazen i gledao jos neku utakmicu osim Jadrana vs neki internacionalni klub, znao bi da Kotorske sudije nikakvo dobro Primorcu ne nose nego ih svaki put dobro zakinu i vjeruj mi, Primorac bi bio najsretniji kad bi neko drugi mogao da sudi, ali nazalost, ovo su nase najbolje sudije pa otud oni na finalnim utakmicama..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks