eee kad ja rijeshim da chastim nidje nikoga, ka zainat
zvonciceee javi se, nema te citavi dan
eee kad ja rijeshim da chastim nidje nikoga, ka zainat
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
evo imas mene no nema konobarice(drugarice)![]()
Last edited by Edo; 21-05-07 at 23:47.
Stigla sam ali nema nikoga da plati po pice!
Ovaj MC se slika po plazama i kao fol oce ON da plati pice, pa kao reche tako se izgubi!:mrgreen:
(presladak ti je avatar, hahahahhaha)
NE brini nishta, platicesh kad se napuni kafana a do tad sami cemo da pijemo, shto ce nam ko
![]()
Vazda druze, bila sam ti u Nikshic prije tri noci i ka vazda prelijepo se provela!
Stize voPi!!!
Oli i viskozu?
Ja cevchim samo lEmonadu ovijah danah(sa stolichnajom:mrgreen
![]()
E pa, dobro vece dobri ljudi, zvoncice, TiJaNaaaA...Kako ste?Sta radite?
Evo vratih se iz bratske okupatorske, bi fino, hvala sto pitate.A sad da ja vas nesto pitam...Sto cete da pijete???
A znao sam.Inace si poznata kao veliki dzek, nema sto.Ajde vala uzmi sto ti volja, napuniJo sam se ka' brod gore.Ja bih jedno pivo * loza.
Dobro si doshla da progovorish chkama lama! Bachi odje po pice, vidish li da je chojek dosha s puta, nece valjda da troshi krvavo zaradjene pare, a i gazdarica valjda mora platit po pice kad nos namoli ponekad u svoj objekat:joint::mrgreen:
a, kae shto znaesh, dje zivU dzekovi nako na steari!
![]()
Ada...A kad TiJaNaaaA pice plati, ja cu da prestanem da dolazim u kafanu jer ce mi se nesto lose desit.Zmija joj je u novcanik moja zvoncice!
aj jednu ljutu nek neko natoci, za jedno izgubljeno prjateljstvo mene i tijaneeee smrc
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A kad je za to onda da se popije![]()
e braaaaaaaaaaat moje ( sad ide ono pripito grljenje i udaranje glavama ) a brat moj ti znaesh kako te ja volim ja tebe postujem hahahahahahahahahahahahahahaha a od kad to nisam radio pjan boze boze
Hahahaha...i onda se okrenes prema nekome i deres se "ovo je breat mooooooooj" i onda opet udaranje glavama i grljenje...hahahahahha...mladost ludost![]()
zvek , prejako skroz al to rade svi stari mladi bez obziura malo alokohola teske narodnjacine i voala breaaaaat moj aj i onda ono konobaru prstom samo krug, ne pitash ko shta pije samo daj donesi i pjesma za drustvo u cosku
Auh ja sam već pjana, pa za vas ne znam...
Never Complain, Never Explain
Dobro e dobro e Ruskinjo znamo da ti Pijes![]()
She is only here to annoy herself!
a ti bi se moga otvoriti maka ti se ban pa odma spamas
Hahahah evo pice za sve ovdje sto ne spamuju![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks