View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 50 of 2251 FirstFirst ... 40464748495051525354601001505501050 ... LastLast
Results 1,226 to 1,250 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by klemper View Post
    samo cu ti jedno reci,ne smeta meni cirilica nego tebi smeta latinica,cim to spominjes i vise ti necu odgovarati,jer sa takvima ne zelim bilo kakvu raspravu,ako ti se ne svidja kofere spremi pa lagano put BGD i Marakane tamo je sve bolje,prijatno dovidjenja

Sto izmisljas da meni smeta latinica? Tebi smeta cirilica, i to si pokazao, a ja tebi da si mogao na samom stadionu to rijesiti.

U pravu si, nema smisla da sa tobom raspravljam. Elementarno si nepismen i elementarno nevaspitan. I ovaj smajli uputi nekom iz porodice.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by JF-NK View Post
    Sto izmisljas da meni smeta latinica? Tebi smeta cirilica, i to si pokazao, a ja tebi da si mogao na samom stadionu to rijesiti.

U pravu si, nema smisla da sa tobom raspravljam. Elementarno si nepismen i elementarno nevaspitan. I ovaj smajli uputi nekom iz porodice.
    i ti si pismen u pm !
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by JF-NK View Post
    I u BG je bilo velikih problema, samo drugacija je forma bila. Tamo su se tapkarosi punili lovom. Kad je zadnji put bila takva frka, dosle su vodje navijaca Partizana ispred biletarnica, otjerali tu bagru, i svak je mogao da kupi kartu. Ovdje su se karte dijelile po partijskim dps celijama, a karte nisu mogli da dobiju oni koji vole fudbal i koji znaju sta je fudbal. Zato sam ih i pomenuo kao sabane.

I, sto se vrijedjanja tice. Ovdje nikog nisam uvrijedio. Racunam da, ako neko vec o necemu pise, da makar zna sta je to. Ako se izvjesni klemper na to osvrce, to je njegov, a ne moj problem.
    Da, tachno je da su vodje Grobara zadnji put prekinuli mogucnost tapkanja, ali je to trajalo mnogo godina, postojala je i Agencija koja je zaradjivala upravo od shabana. Budimo realni.
    A kartu je mogao svako da kupi, chak je i na ovom forumu bila mogucnost da se kupi karta. Karte se jesu dijelile, a dijele se i u Bg-u.
    Dijelit' ih DPS-ovcima, ili chlanovima Uprava nekih srpskih klubova (kao shto se radi kad je neka utakmica Srbije u pitanju) - razlike nema!
    Ali tebi smeta Crna Gora kao drzava i to je (tvoj) problem!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

molim vas da vise ne odgovarate na JF-NK postove, jer je doticni user banovan, tako da nema potrebe obracati paznju na njegove postove!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    molim vas da vise ne odgovarate na JF-NK postove, jer je doticni user banovan, tako da nema potrebe obracati paznju na njegove postove!
    hvala ti na tome,bilo je vrijeme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SELEKTOR MLADE REPREZENTACIJE DUŠAN VLAISAVLJEVIĆ SAOPŠTIO SPISAK ZA MEČ SA ALBANIJOM

I Vukčević u Skadru?

Vukčević je pristao da zaigra u Skadru, ali moraće da sačeka ishod komunikacije između FSCG i Saturna. Iako je odlučio da napusti Rusiju, on je još pod ugovorom, tako da mu je za nastup u dresu reprezentacije potrebna dozvola kluba. Saturn, međutim, nema obavezu da mu dozvoli da zaigra za nacionalnu selekciju, s obzirom na to da utakmica nije zakazana u Fifinom terminu...
    Podgorica - U posljednjoj provjeri pred meč sa Bugarskom, 5.juna u Sofiji, u srijedu protiv Albanije u Skadru, selektor Dušan Vlaisavljević računa na šestoricu novih imena, kojih nije bilo na premijeri u Skoplju. ]
    Na spisku su se našli Simon Vukčević, te igrači koji zbog povreda nijesu bili u kombinaciji za premijerni meč - Slobodan Lakićević (Bajer Leverkuzen) i Ivan Fatić (Kjevo), te polušpic Zete Slaven Stjepanović.
    Vlaisavljević će isprobati beka švajcarskog drugoligaša Vila Elsada Zverotića, te napadača Budućnosti Bogdana Milića...
    Pitanje je, međutim, da li će svi pozvani internacionalci moći da se odazovu.
    Vukčević je pristao da zaigra u Skadru, ali moraće da sačeka ishod komunikacije između FSCG i Saturna. Iako je odlučio da napusti Rusiju, on je još pod ugovorom, tako da mu je za nastup u dresu reprezentacije potrebna dozvola kluba. Saturn, međutim, nema obavezu da mu dozvoli da zaigra za nacionalnu selekciju, s obzirom na to da utakmica nije zakazana u Fifinom terminu...
    Lakićević je, s druge strane, bio dugo povrijeđen, a Vlaisavljević još nije dobio odgovor iz Leverkuzena...
    - On ima ogromnu želju da zaigra za reprezentaciju, ali se njegov trener plaši da ga pusti, jer je donedavno bio povrijeđen - kazao je Vlaisavljević.
    Malo iznenađenje predstavlja izostanak Zetinog dvojca - Nenada Đurovića, kapitena na meču sa Makedonijom, i Žarka Koraća, prvog strijelca prvenstva.
    - Protiv Makedonije birali smo kapitena samo za taj meč. Logično je da Simon Vukčević bude predvodnik ove generacije. Imaćemo i Lakićevića na poziciji lijevog beka, tu je i Igumanović. Što se napada tiče, nakon što sam gledao utakmicu Bugarska - Makedonija procijenio da nam je neophodna brza ekipa. Mi taj kvalitet imamo u Stjepanoviću i Vujoviću, ali i Miliću, koji je s obzirom na visinu, prilično pokretljiv. Radi se o fudbaleru koji pokazuje da nije samo Budućnost dobila velikog igrača - zaključio je Vlaisavljević, koji će poslije utakmica ovog vikenda pozvati drugog golmana, nakon što je Radanović otkazao zbog povrede.
    Golman: Ivan Janjušević (Sutjeska), odbrana: Elsad Zverotić (Vil), Nikola Vujadinović (Radnički Pirot), Blažo Rajović (Budućnost), Janko Simović (Berane), Blažo Igumanović (Zeta), Slobodan Lakićević (Bajer Leverkuzen), Draško Božović (Budućnost), vezni red: Ivan Fatić (Kjevo), Zijad Adrović (Sutjeska), Marko Ćetković (Zeta), Milan Đurišić (Budućnost), Danilo Tomić (Mladost), Luka Tiodorović (Kom), Ivan Delić (Budućnost), Simon Vukčević (Saturn), napad: Slaven Stjepanović (Zeta), Bogdan Milić (Budućnost), Goran Vujović (Banat).

Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    13 Posts

Trijumf mlade fudbalske reprezentacije Crne Gore u Skadru

Zverotić odlučio

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je u prijateljskom meču odigranom u Skadru vršnjake iz Albanije rezultatom 2:1. Selekcija Albanije povela je golom Ismeta Rulea u 31. minutu, a preokret je uslijedio u nastavku.
    Najprije je izjednačio napadač Banata Goran Vujović u 58. minutu, a pobjedu crnogorskoj selekciji donio je u 61. minutu debitant u reprezentaciji, prvotimac švajcarskog drugoligaša Vila Elsad Zverotić.
    Pobjeda u Skadru je prvi trijumf crnogorske selekcije na međunarodnoj sceni, nakon što je u premijernom nastupu u Skoplju izgubila od Makedonije. Izabranicima selektora Dušana Vlaisavljevića duel sa Albanijom bio je posljednja zvanična proba do kvalifikacionog meča sa Bugarskom, 5. juna u Sofiji.
    (Republika)

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Vucinic ce najvjerovatnije otici u Udineze kao pozajmljen igrac jer Spaleti zeli da dovede ili Iaquintu ili Di Natalea tako da ce Misha morati u Udine sto bi po meni bio odlican potez. Uvijek sam govorio da je Udineze odlican klub za njega i tamo bi sigurno bio starter i imao sezonu kao onu sto je imao u Leceu.

Iskreno se nadam da ce se ovaj transfer realizovati !!!
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Vucinic ce najvjerovatnije otici u Udineze kao pozajmljen igrac jer Spaleti zeli da dovede ili Iaquintu ili Di Natalea tako da ce Misha morati u Udine sto bi po meni bio odlican potez. Uvijek sam govorio da je Udineze odlican klub za njega i tamo bi sigurno bio starter i imao sezonu kao onu sto je imao u Leceu.

Slazemo se tu... Mnogo bi bilo bolje za njega da ode u klub dje ce biti starter, a Udineze bi bio odlican potez!!!
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post

A sljedeca stanica poslije Udina je San Siro
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo se vi nemojte sjekirat' oko Vucinica!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a jel Vam kapiten Romin igrac ili je pozajmljen iz Lecce-a? Cuo sam da ga trazi PSG, cenim da bi mu to bio pravi potez, bio bi pravi kralj tamo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

pozajmljen je iz Lecea ali Roma moze da mu otkupi ugovor ill da obnove pozajmicu na jos godinu.Ja ipak mislim da je Udineze pravi tim za njega.
    good, ne shekiram se ja, no samo velim dje bi mu bilo bolje tj. dje bi vise igrao. Ako on ocijeni da mu je bolje da shedi na klupu...no da bude standardan onda ok. Kako god oce!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lacijale, da se ne bih prepirao sa tobom, evo ti danasnjeg odgovora Spaletija na pitanje o Vucinicu i Jakvinti...

Today’s pre-match Press conference also turned to transfer matters as rumours claim that the capital club want Udinese striker and former Spalletti pupil Vincenzo Iaquinta.
    “I have been asked questions on Iaquinta for the past two years and my answer has never changed,” he responded.
    “I like Mirko Vucinic and that is why we bought him instead of Iaquinta last summer. We are happy with the players we have already.”

Znam da ti je tesko sto igra a ujedno i obozava Romu, i moj savjet ti je da bi trebao da se pomiris sa tim..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

mogu ti rec da sam ti na velike jade sto igra za Romu.meni je zao zbog reprezenatcije jedino jer ako bude igra ka i do sad po 5 minuta onda za repku ne moze odigrat tako dobro. Zbog toga ja jedino velim jer mene boli briga za romu ka romu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Neka nego je i on sam presrecan sto je u Romi i ne pada mu na pamet da ide negdje drugo, nego oce da igra "sa" Totijem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

21.05.07
    Vijesti iz FSCG
    Objavljen spisak igrača za Kirin kup
    Selektor Zoran Filipović saopštio je na konferenciji za novinare,spisak od 20 reprezentativaca za Kirin kup u Japanu,gdje će naš izabrani tim odigrati utakmice protiv selekcija Kolumbije i zemlje domaćina.

Pozvani su slijedeći igrači:

Golmani:
    Vukašin Poleksić (Tatabanja)
    Mladen Božović (Budućnost)

Odbrana:
    Risto Lakić (Budućnost)
    Savo Pavićević (Hajduk Kula)
    Vlado Jeknić (Burghausen)
    Jovan Tanasijević (Dinamo Moskva)
    Radoslav Batak (Ankaraspor)
    Milan Jovanović (Unirea)
    Luka Pejović (Grbalj)

Srednji red:
    Mirko Raičević (Budućnost)
    Vladimir Vujović (Al Wahda)
    Janko Tumbasević (Zeta)
    Branko Bošković (Rapid)
    Vladimir Božović (OFK Beograd)
    Nikola Vujović (Budućnost)
    Đorđije Ćetković (Hansa)

Napadači:
    Igor Burzanović (Crvena Zvezda)
    Mirko Vučinić (Roma)
    Milan Purović (Crvena Zvezda)
    Srđan Radonjić (Odense)

Reprezentacija Crne Gore putuje za Japan 28.maja.Prvi meč na turniru izabranici selektora Filipovića odigraće 1.juna protiv selekcije domaćina ,u Šizuoki,od 19.15h(12.15h CET),dok će protivnik u drugom meču biti reprezentacija Kolumbije,u Naganu,3.juna,od 13.30h(06.30 CET)
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

E pih pogledaj satnicu ovih meceva.. nijedan necu moc da gledam.. :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a dje je basa ?

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Oce li bit prenos?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Basa se vishe na k popeo s njegovim odluchivanjem,neka igra za Srbiju ko ga je8e
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

i ja kazem...

RTCG ce prenosit utakmice...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Suska li se po gradu o potencijalnim protivnicima za 22. avgust pod Goricom?
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Eno Djurdjevac je rekao da cje se sjutra znati
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svedska ili slovenija

Page 50 of 2251 FirstFirst ... 40464748495051525354601001505501050 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)