on je odvratan do koske
da je ime jes, to i da oću ne mogu da sporim.
a i ne bi se složio sa tobom za te rezultate koje pominješ, izuzev ove sad sezone dje je nešto uradio sa partizanom, uglavnom su završavali u grupi sa krtolicom ( čitaj 0 pobjeda)
poneka titula scg i nije neki rezultat, s obzirom da je trener partizana koji je institucija košarke, makar za tu ligu
a to što se bori za svoj tim, prosipa nervozu, pljuje dok priča i dobija tehničke greške, to se strašna stvar . haha

to sto je 100 % profesionalac,tokom utakmice je potpuno koncetrisan,ne promicu mu ni najmanje sitnice? dule je,po meni,najbolje rjesenje za selektora cg. ta selekcija ce biti po njegovom ukusu,jer ce vecina igraca biti veoma mlada,a on prosto obozava da radi sa mladjima i od njih pravi igrace za evropske i nba timove. jos ima i dovoljno vremena da sa njima radi i upozna ih,dok dodju prvi zvanicni mecevi! njegovo iskustvo nije potrebno ni pominjati. autoritet,takodje! kod njega nema povlascenih igraca,svako mora uvijek da pruzi najvise sto moze. siguran sam da ce napraviti sjajnu selekciju i,recimo,petorku koja ce sigurno predstavljati magnet za publiku,jer dule je poznat po tome sto stvare prepoznatljive igrace,ne dozvoljava da pojedinac pokvari timski duh,a publika kada to uvidi,ona to cijeni. sa partizanom odlicno radi i bori se protiv svih i svakoga,jer je poznato da zele da im oduzmu tron svim silama nakon petogodisnje dominacije,sto im naravno nece uspjeti. ovdje sam,naravno,subjektivan,jer sam partizanovac,ali cinjenice i rezultati su uz duska vujosevica. iskreno,jedva cekam da ga vidim na kormilu nase repreentacije. dule je legenda. morace reprezentativci i da citaju od sada! jer,to je dule.
Reply With Quote

.
Bookmarks