Sluzite li vi odje koktele
kaze se MENI :mrgreen:
Apsolutno ne podrzavam.
Sluzite li vi odje koktele
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
da mi nece ko od ovih momaka pice platiti?
What should I do,I'm just a little baby ?
ja cu jedan vinjak i malu ki$elu :mrgreen:
Apsolutno ne podrzavam.
hvala, Stivi, a vec sam svaku nadu izgubila![]()
What should I do,I'm just a little baby ?
A shto ne podjete u neku pravu kafanu, veliku... mozda i da se ne vratite? nikad...
Lakosta? Tri dana dosta!!!
Mojne mene beS tebe Lakosta!
, daleko bilo da se ne vratimo nikad
![]()
Last edited by Stivi; 15-05-07 at 21:48.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zasto ste svi umrli?
Heheheh...Neka, ne foliraj se.Da nije obrnuto?Btw, bih ti u komsiluk nocas nedje oko 11, bio malo na trcanje![]()
Je li moguce da je ovako neposjeceno???Uuuuuuu...
MC, preuzmimo ovu kafanu inace propade sve...Sve ode do djavola.Je li moguce zvonci da ni kafanu ne mozes napunit vise???
kafana je puna ali je punija u kasnijim vecernjim satima.eo ja sad s fudbala pa jednu limunadu da se osvjezim pa ce mo onda vidjet sta dalje![]()
Jel mi neko vidio Odli?
Ko zna dje mi se zavukla.
p.s. samo jednu s noga, u prolazu sam![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
Nidje nikog... Vidim da kad mene slabo ima, slabo i radi ova kafana... ja cu Pivo a vi kako ocete![]()
Odli ti ne zalazi ovdje, potrazi na ljubav i religiju (a od skora je ima na sex i ne mogu se otet utisku da si ti "kriv" za to, pa kako ocesh:mrgreen
a sad rechi shto cesh pit?:-D
![]()
Jer, jaaa saaaam tuuuuu, daaa tiii Piiivooo otvoooriiim
jaaaa saaam tuuuu daaa saaa tooooboooom poooo$$$eeeediiiim:mrgreen:
A, kako si mi ti, dobri i pomalo poshteni Desert?![]()
dobar dan!?![]()
dobar dan ljudjidajte ;meni i moodu po jednu kuvanu jaku u veliku sholju da posrkamo pa da se radi neshto
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks